Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
douradoudou spune:
eu vreau tort de bezea right nowwwwwwwwwwwwwwwwwww..si nu am de unde din zona..si cu taxi eu nu merg ..si vreauuuuuuuuuuuu sa devorez un tort intreg 

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
29+ cu
allexxia_m spune:
doura morfofetala de trim III eu stiu ca se face la 32 saptam, sau dupa, decat symo cred ca a facut 32 saptam.
multi 
sa-ti treaca pofta de tort ....
sau daca ai de unde lua, poti trimite un taxi sa-ti ia si sa-ti aduca tortul ![]()
31+ 
BraveGirl spune:
Si eu vreau tort de bezea....dc stit vreo cofetarie, dati de stire.
Eu stiu ca aveau la Mon Cher-ul de la Romana, tort de bezea cu fructe de padure. Dar nu stiu dc mai fac, ca n-am mai fost de mult.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
adipapazi spune:
ioanast, relax cu vitaminele! nici eu nu iau decat magneziu simplu pt contractii. nu am luat nicio materna sau elevit, in schimb mananc multe fructe si legume, peste si seminte de dovleac, migdale, in (crude), pt ca au omega 6, plus beau freshuri. drii dau vitamine fara sa intrebe ce tip de alimentatie ai, ca sa fie ei siguri ca bagi vitamina in tine. dar daca te hranesti cum trebuie, e mai sanatos sa le iei din alimente decat chimic.
moshulik, esti o eroina! bravo tie, te sustin si te inteleg tare bine!sa ai grija sa nu te constipi ca sa nu te obosesti la baie, baga prune la greu.
Adi
+25 cu
si 
douradoudou spune:
eu vreau tort de bezea cu ciocolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...dar raman cu vrutul cred...pana ajung eu sa caut pe undeva..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
29+ cu
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanast Am intrebat eu ieri dar parca nu a raspuns nimeni. Mai e cineva care nu a luat nici o vitamina pana acum?? |
Io.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 29+
alinushca spune:
Taman azi cand nu eram pe faza se pare ca au inceput cursurile la Filantropia... Nu-i nimic, mergem la urmatorul... numa sa aflam cand e din timp....
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 29+ 
crisis81 spune:
Cu greu am reusit si eu sa va ajung din urma.
Ma amuza regula aia cu tinutul copilului la orizontala pana la 6 luni. Asa imi spunea si mie doctora si i-am spus ca eventual sa o leg ca sa stea culcata. La 4 luni se ridica fara probleme de la orizontala in fundulet, iar la 6 luni statea perfect pe cele doua picioare proprii si pasea fara probleme daca era tinuta de manute.
Uitati aici ce facea la 4 luni jumate
. Iar aici avea 6 luni.
Deci eu cred ca e foarte greu sa il mai ti culcat o data ce descopera cum se vede lumea de la vertical
.
Ca si hainutze eu va sugerez ce voi folosi eu: colanti (ii am mai demult deci 0 investitie)+ plover lung+balerini. La jacheta inca nu am ajuns dar am vre-o 3 poncho care sigur merg acum.
Cris
mami de Teodora si
30+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
adipapazi spune:
fetelor, dar voua nu va face mereu morfofetala? morfofetala nu e aia in care iti masoara tot si dureaza juma de ora de copil? pe mine ma tine mereu 1 ora si imi da raportul cala 23 de saptamani la toate echo.cum altfel se pot face echografiile?
Adi
+25 cu
si 
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m moshulik multi ![]() ![]() de incurajare, treci tu si de asta!kokorinusha scrie datele tale: DN, UM, DPN si te trec eu in lista ![]() 31+ ![]() |
Trebuie, nu?Moshulik
+31