Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi ioanast, relax cu vitaminele! nici eu nu iau decat magneziu simplu pt contractii. nu am luat nicio materna sau elevit, in schimb mananc multe fructe si legume, peste si seminte de dovleac, migdale, in (crude), pt ca au omega 6, plus beau freshuri. drii dau vitamine fara sa intrebe ce tip de alimentatie ai, ca sa fie ei siguri ca bagi vitamina in tine. dar daca te hranesti cum trebuie, e mai sanatos sa le iei din alimente decat chimic. moshulik, esti o eroina! bravo tie, te sustin si te inteleg tare bine!sa ai grija sa nu te constipi ca sa nu te obosesti la baie, baga prune la greu. Adi +25 cu si ![]() |
Daca ai vedea cu ce cocktail molotov imi incep ziua... struguri, prune, kefir plus cel putin 2l de apa pana in ora 12
.si apoi mancare cat mai putin solida.

Moshulik
+31
JoAnn spune:
fetili...numa sa nu ziceti ca o iau razna, daaaarrrr....![]()
![]()
mie mi se pare ca aud un clipocit asa mai subtil in burtica ...
si nu am auzit doar o data ci de vreo 3-4 ori....si nu e in zona stomacului ci mult mai jos.
ce ziceti???
26+ viitoare mami de gemene
allexxia_m spune:
crisis81 precoce fetita ta si o dulceata de fata, sa-ti traiasca! 
moshulik din pacate nu cred ca ai de ales asa ca noi suntem langa tine
si 
se vede ca se face seara, au inceput durerile de spate si doar am stat in pat cam toata ziua ![]()
31+ 
adipapazi spune:
joan, poate ai baut mai multe lichide si ai tu apa mai mult in vezica. nu-i nicio problema, stai linistita ca nu s-a spart nimic.
Adi
+25 cu
si 
Iris-Harieta spune:
ioanast . . . am vazut ca intrebai cine nu a luat nici o vitamina....eu am 31 de saptamani si inca nu am luat nimic. Mi-a dat fier si calciu dar nu in urma rezultatelor de la analize.....asa ca astept rezultatele si daca e ceva in neregula iau. Sper sa fie bine.
Iris, 31+
ana_o spune:
Nu pot sa cred cat ati scris!

Am revenit, am vazut cate capitole am de recuperat, ma "asez" in casa mea si la noapte am eu timp sa aflu ce s-a mai intamplat saptamana asta. Sper ca totul e ok, cu toata lumea! Va pup pe toate, mi-ati lipsit mult!
Ana
30s, viitoare mami de
, David Ciprian
celesta spune:
| citat din mesajul lui JoAnn fetili...numa sa nu ziceti ca o iau razna, daaaarrrr.... mie mi se pare ca aud un clipocit asa mai subtil in burtica ... si nu am auzit doar o data ci de vreo 3-4 ori....si nu e in zona stomacului ci mult mai jos. ce ziceti??? ![]() 26+ viitoare mami de gemeneForever,Michael |
N-ai luat-o razna
30+
celesta spune:
| citat din mesajul lui ana_o Nu pot sa cred cat ati scris! ![]() ![]() Am revenit, am vazut cate capitole am de recuperat, ma "asez" in casa mea si la noapte am eu timp sa aflu ce s-a mai intamplat saptamana asta. Sper ca totul e ok, cu toata lumea! Va pup pe toate, mi-ati lipsit mult! ![]() Ana 30s, viitoare mami de , David Ciprian |
Ana
Bine ai revenit!acum nu poti sa te mai plangi ca nu ai ce citi
30+
sugubina spune:
Fluturasa am intrat si eu pe site la Ikea si ma tenteaza patutu de 145 lei. Ce ziceti de el?
Sunset lasa ca se rezolva, asa a fost si cu brida aia! O sa ai o bebelina sanatoasa si frumuasa.
adipapazi eu am facut morfofetale la 13s, la 23 si voi face la 28 si 32s. In rest dr mea de cate ori ma duc ma vede pe masa si apoi face o eco scurta sa vada colul bine si sa se uite putintel la Pufice. Cele morfofetale le fac la alti dr (specializati in asta).
Joann eu ascult burtica ca am stetoscop si se aud galgaieturi si clipocit. Am auzit si iminile. Cu urechea libera nu. Pufescu spune ca pune capu si se aud galgaiel..Se misca si ele pin lichid, se delfineaza.
sugubina
26+ cu Puficele