Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

allexxia_m, joan sper sa treaca pana la urmatoarea eco desi daca stau bine sa ma gandesc mi-a zis ceva de chestia asta si cand am fost la 25 sapt...atunci ca sa nu ma sperie mi-a zis de o "chestie marita" si eu nu am auzit prea bine ce a zis si m-am gandit sa nu mai insist sa zica iar ca sunt paranoia si mai ales ca am vazut ca era calm...offffffffff greu sa speram ca se rezolva

Doamne ai grija si de noi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sunset_zuzi te inteleg ca-ti fac griji, este normal dar incearca sa te gandesti la altceva pentru ca stresul tau ii poate face mai mult rau.
Ai incredere in doctorul tau, daca el a zis ca se poate reveni asa va fi caci a vazut el multe alte cazuri tot asa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

hello fetili

felicitari fetelor cu schimbarea de semnatura ...vmadelain,misticgirl

eu am incercat sa dorm...dar era al meu sot acasa si ii sunau tel tot timpul

de mancare...a facut sotul ieri niste bunaciuni de paste si branza cu smantana si mamaliguta ...azi nu stiu ce sa dau comanda

hainele pt sezon mai racoros...nici pe mine nu ma ma i ajung...dar am zis ca o sa imi cumpar un trening si pe ala o sa il am pana la final...oricum nu prea merg niciunde...

sugubinooo baga linku cu carutul pt gemenele ca ma intereseaza si pe mine

fetele care ati semnat cu CBC trebuie pusa si copie de pe CI??? ca acolo asa zice...

revin

26+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

da trebuie si copie xerox de pe buletinul mamei

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Se pare ca: "Cursurile de la FILANTROPIA incep astazi la ora 17 la Amfiteatru"

pentru cele interesate

23+ viitoare mami de

UFFF!Deci le-am pierdut pe acestea!Asta e, ramane pe data viitoare!Merge cineva de aici azi?

29+

pai parca spunea cineva de aici ca a sunat la ei si au zis ca nu o sa inceapa de la 1 ci cel mai devreme pe 15 sep....eu chiar vroiam sa ma duc

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ratusca, merci ca te-ai gandit la mine! In casa e ca la nebuni, nu mai am pe unde calcan dar terminam noi...curand. Felicitari pt vestile bune de la eco! Miruna, succes la dr! Va pup si pe curand. Ah, Doura, in Aviatorilor aproape de metrou Aurel Vlaicu, pe partea cu benzinaria Petrom, este cofetaria Maria, are laborator propriu si prajituri fff bune si proaspete. Eu am ras duminica vreo 3 bucati.

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ratusca, merci ca te-ai gandit la mine! In casa e ca la nebuni, nu mai am pe unde calcan dar terminam noi...curand. Felicitari pt vestile bune de la eco! Miruna, succes la dr! Va pup si pe curand. Ah, Doura, in Aviatorilor aproape de metrou Aurel Vlaicu, pe partea cu benzinaria Petrom, este cofetaria Maria, are laborator propriu si prajituri fff bune si proaspete. Eu am ras duminica vreo 3 bucati.

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

au si tort de bezea????????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

symo bien ai revenit printre noi

si 29+ cu

Mergi la inceput

a facut cineva morfofetala de trim 3??

si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

beatrice parca era o gasca care vroia sa mearga la cursurile de la Filantropia eu vreau sa merg, dar sa am cu cine ca singurica nu ma duc si cum sotul e la munci ma gandeam ca poate ma lipesc de voi

eu stau toata ziua in casa si azi la 18 mi-am facut si eu un mic program cu sotzul, asa ca renunt la cursurile de azi, pt ca n-am stiut din timp, dar de sapt viitoare, merg chiar daca as avea contractii. Oricum vin cu taxiul. O sa uit sa mai merg!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice atunci inseamna ca ne vedem acolo tu din ce zona vii?

Mergi la inceput