Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
allexxia_m spune:
moshulik multi 

de incurajare, treci tu si de asta!
kokorinusha scrie datele tale: DN, UM, DPN si te trec eu in lista
31+ 
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Beatrice si eu am stari de voma, doar ca , din fericire , nu mai vomit. Si am si stari de lesin f des. Eu nu mai sper ca o sa-mi treaca, doar dupa ce nasc. Orice mananc imi face rau , dar si daca nu mananc imi e rau. De la statul in pat si 10kg in plus, nu ma mai tin picioarele. Raluca cu Ioanna , Georgios si 25+ ![]() |
Raluca, ai vazut desenele animate WallE?Asa vom ajunge cu picioarele
Azi incep cursurile la Filantropia, nsh de ce atata secretosenie in ceea ce priveste inceperea unui alt modul din partea spitalului. Sunt suparata!

29+

sunset_zuzi spune:
salut fete
noi am fost la eco azi si sunt cam intoarsa cu
in sus..in primul rand ca era ff aglomerat si in al doilea rand ca ne-a descoperit un ventricul cerebral marit 
sper sa nu fie grav...medicul
era destul de calm si zicea ca in cele mai multe cazuri se rezolva de la sine...sa dea Domnul sa fie si cazul nostru
oricum m-am cam dus bou si m-am intors vaca pentru ca nu mi-a dat prea multe detalii despre bebe doar ca e "bine" ca e mai mica cu 2 zile (deja m-am obisnuit cu asta) dar nu stiu cate grame mai are, nu ne-a dat eco acasa ...nimic ...probabil era chiaun de cap din cauza aglomeratiei
...cand am fost la 25 sapt bebe era deja cu capul in jos dar se pare ca acum s-a mutat cu capul in sus...sa speram ca se intoarce din nou pana la urmatoarea eco de la 32 sapt
legat de problema mea cu ventriculul marit... a mai patit cineva asa ? ca pe net nu am gasit mai nimic 

Doamne ai grija si de noi
28+ 
fluturasha23 spune:
Sunt reduceri la ikea http://www.ikea.ro/catalogue/pret-mai-mic/category/13618/page/1
Mami fericita si implinita de
Iulia si 25+
sunset_zuzi spune:
beatrice parca era o gasca care vroia sa mearga la cursurile de la Filantropia
eu vreau sa merg, dar sa am cu cine ca singurica nu ma duc
si cum sotul e la munci ma gandeam ca poate ma lipesc de voi 
Doamne ai grija si de noi
28+ 
JoAnn spune:
sunset io am fost speriata pe la 14 sapt cu chestia asta ...dar la fel a zis dr. sa stau domol ca asta se poate rezolva de la sine, si intr-adevar la urm eco peste 2 sapt era totul ok.
26+ viitoare mami de gemene
ralucaspm spune:
Beatrice, eu deja asa merg, mai ales primii pasi cand ma ridic din pat sau de pe scaun. Ca o rata cracanata.
Eu sper sa nu vina frigul prea tare aici pana la sf. lui noiembrie si sa nu am nevoie de haina. Si asa nu prea ies. Am o pereche de blugi cu banda, care imi vin sub burta ( si banda se aduna sub burta ) si o fusta de blugi. Puloverele mai elastice or sa-mi vina peste burta. Astea cred ca or sa-mi fie de ajuns pana nasc. In casa mai imi vin pantaloni de trening si cand imi raman mici o sa trec la pantalonii de pijamale ai sotului.
Acum am 4 rochite de strada si 3 de casa. Mai aveam o camasuta de gravi si alte cateva lucrusoare de la sarcinile trecute, dar nu le mai gasesc. Cred ca am apucat sa le dau altcuiva.
Nici mie nu imi surade ideea sa cumpar haine noi doar ca sa le port de cateva ori intro luna-doua.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
25+ 
allexxia_m spune:
sunset_zuzi daca doctorul a zis ca se poate rezolva de la sine stai linisita, nu te stresa ca mai mult rau poti face asa.
sigur la urmatorul control va fi bine

31+ 
puiu_1982 spune:
Buna burtici!
Ne primiti si pe noi.....?
DN 18.12.1982, UM 15.02.2010, DPN 22.11.2010