Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anamariame, da eu am fost contra voal de la inceput pt ca nu stiu semnificatia lui adica de ce trebuie si nimeni nu m-a lamurit asa ca nu am vrut

eu nu am avut voal pt ca mi-am zis "daca ma marit pana la x ani imi pun, daca e peste x ani nu imi mai pun voal. pana la urma nunta a fost cu mult peste x ani.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si tocmai am vizionat alta sirena, Novus; pai cu asa siluete ca ale voastre sa tot imbraci rochia de mireasa! Io ar fi trebuit sa ma flamanzesc o luna sa arat decent Dar Pisi ce emotionat e, tot radiaza...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Si tocmai am vizionat alta sirena, Novus; pai cu asa siluete ca ale voastre sa tot imbraci rochia de mireasa! Io ar fi trebuit sa ma flamanzesc o luna sa arat decent Dar Pisi ce emotionat e, tot radiaza...

eu rochita ar fi trebuit sa o maresc nu micsporez

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

promovez si azi votati somnik dulce

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaa si de la mine :)
Ieri fiica-mea a avut o zi horror, a plins mai toata ziua la gradi din ce am putut sa vad eu pe camera; ieri a ramas pentru prima oara si la somn, a fost adormita in brate ca se pusese pe urlat; nu le-am spus educatoarelor - si daca le-as fi spus nu se putea schimba nimic, oricum - ea se sperie foarte tare cind vede oameni culcati in paturi si inveliti. Nu stiu ce e in mintea ei, are o problema cu "despartirea capului de trup" ca altfel nu stiu cum sa spun. De ex plinge rau cind il vede pe bunicul meu in pat invelit, sau acasa cind vede un fel de suport de margele pe care-l am, un fel de "bust fara cap". Asa ca atunci cind a vazut copiii in patuturi, s-a declansat o intreaga panica. A dormit juma de ora, s-a trezit plingind (asta face si acasa), au adormit-o la loc si a mai dormit inca vreo juma de ora, deci somnul pina la urma a fost cam cit e si acasa. Nu stiu ce e cu trezirile astea la somnul de prinz, cind aud pe la ai vostri ca dorm si cite 3 ore ma iau cu miinile de cap. Ea veci n-a dormit mai mult de un ceas jumate ziua...
Apoi odiseea a continuat la somnul de seara, cind era obosita rupta dar nu vroia sa se culce: sa nu ma piarda, nu stiu de ce. Pina la urma a adormit pe mine in pat, si am stat salteluta pina s-a foit ea si s-a dat jos.
In schimb azi dimineata n-a mai mormait nimic cind am facut bagajul pt gradi, si odata ajunse a luat-o asistenta medicala imediat ce i-am schimbat papucii, si n-a plins deloc. Pe camera am vazut-o ca e destul de umblareata si de veseluta fata de ieri, asa ca sper sa fie o zi mai buna.

In cu totul alt registru, io am o problema cu alocatia. Recunosc ca si io-s tuta, dar: cind am depus dosarul, am cerut ca banii sa fie pusi intr-un cont bancar, in ideea ca aia ramin pentru Pisilinca (sau Doamne-fereste pentru vreo urgenta). Acum a aparut o mica urgenta financiara si am vrut sa imprumutam niste bani de la ea...si surpriza...nu e nici un leu in cont. Ma duc azi sa vorbesc la directia de asistenta comunitara, dar mi se face rau, ma indoiesc tare ca mai reusesc sa recuperez banii.,..:((( parca nu ajungea in ce kkt sintem acum dpdv financiar, asta plus plinsul la gradi mi-au pus capac ieri. Asa ca va rooog, tineti-mi pumnii poate reusesc sa rezolv ceva...

Si nu in ultimul rind, va oferim o felie de tort cu fructe facut aseara de sot si ornat de mine...ca si noi sarbatorim azi 4 ani de la casatorie. De la toate casatoriile :D ca noi am facut totul la foc automat, in aceeasi zi, pe principiul "sa scapam odata", ca altminteri impartasim amindoi parerea Ilincai despre nunti.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Asa ca va rooog, tineti-mi pumnii poate reusesc sa rezolv ceva...

Si nu in ultimul rind, va oferim o felie de tort cu fructe facut aseara de sot si ornat de mine...ca si noi sarbatorim azi 4 ani de la casatorie. De la toate casatoriile :D ca noi am facut totul la foc automat, in aceeasi zi, pe principiul "sa scapam odata", ca altminteri impartasim amindoi parerea Ilincai despre nunti.

tin pumnii sa rezolvi situatiunea si pt 4 ani de nunteala.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata! Astept sa se termine de facut cafeaua, ca-s zombie Pisigri, sigur ca recuperezi banii, eu cred ca le-ai dat un card la o banca spre care ei nu trimit aocatii (gen ING, spre ex), am patit-o si eu, noroc ca am aflat inainte sa se vireze banii si am declarat alt cont.Sau, dar sper sa nu fie cazul, ai declarat un cont la o banca la care ai si rate si ti i-au smuls aia automat, am patit si asta!Oricum ar fi, multa bafta azi!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Dyana, tu ai avut un fotograf ft inventiv, aveti niste poze superbe!

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
- Dyana, mi se pare ca debordezi de fericire in pozele de la nunta; hai, fa cumva si recapata-ti zambetul ala fantastic de atunci!

da, chiar eram extrem de fericita-iesise soarele!!!; plouase toata ziua, eu aveam receptia de nunta in aer liber, la o gradina plina de salcii, cu ringul de dans fix intre ele... si ma gandeam ca se duce de rapa nunta mea; nu mai zic ca erau 9 grade afara....; norocul meu ca nu m-am jelit cu vorbe cand turna cu galeata si eu ma imbracam in rochita de mireasa si descopeream ca tantiile de la alb si negru imi incurcasera snurul si-mi ajungea la un sfert de rochie......a fost fotograful care era un nebun si jumatate; un nene pe la 50 de ani, chel si cu o barba maaaaare... si din cauza lui nu cred ca am 10% din poze mai serioase... toate sunt niste nebunii, ce a facut cu noi n-are rost sa va zic; eu am selectat pozele mai artistice... ca daca vi le pun pe alea in care ne-a pus sa alergam toti in noroi, sa facem cu mana 100 de oameni odata aliniati pe scari... super tipul; la absolut toate pozele a trebuit sa facem cate 3-4 exemplare ca ne tavaleam de ras si nu ieseau... iar el nu se potolea deloc;
si da, pe vremea aia 99% din timp zambeam; toata lumea ma intreba daca asa sunt eu de obicei, adica nu amestecam lucrurile niciodata, daca aveam probleme nu le varsam pe altii.... eram tot timpul cu zambetul pe buze; la servici aveam un nenea scump rau (Dumnezeu sa-l ierte ca l-au concediat nenorocitii si a facut infarct) care-mi spunea "veselie", cred ca nici nu stia cum ma cheama, ca tot timpul zicea ca-i inseninez ziua pentru ca zambesc la fiecare salut;
si ma uit la pozele din ultima vreme.... in afara de cele in care sunt cu mutzu... eu sunt trista, mi-am pierdut "stralucirea", sunt serioasa sau am zambet fals.... si par cu 20 de ani mai batrana decat acum 3 ani

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anamaria, nu stii ce bine mi-a facut mesajul tau.
Noi am facut atunci cont la Raiffeisen, cu care au spus ei ca lucreaza, da acuma imi zie sotul ca de fapt nu mai stie daca a fost sau nu sa le comunice contul In cazul asta ce mama naibii sa fac, ma mai compli cu banca ACUM sau cer banii altfel, ca sa ii obtin mai repede...? Ca as avea nevoie de bani ieri, daca ma intelegi...

Chiar, mai stie cineva ceva de mihaela si de recuperarea datoriei..?Sau de Geanina si micsunica?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui petrean
.aseara l-a intrebat tati pe Andrei"ce te faci tu cand esti mare?"
Andrei:-volanist

din aceeasi categorie fata prietenei mele "vrea sa se faca o doamna"

dragastoasa de Dragos