Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, chiar, Ela, La multi ani fericiti impreuna! Sper ca acum petreceti frumos! Fug si eu la somn, nu stiu ce m-a apucat, dar am gatit ciorba de pui pentru Eva pe maine si pentru ca am ramas fara taitei, am facut acum o foaie si am taiat la ea de ziceam ca nu se mai termina odata. Spre sfarsit i-am facut cam mari, dar norocul meu ca ii plac, ii cauta prin ciorba cu manuta Noapte buna!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor..sunt prima dau o cafea..ca am dormit..horror(dintii stiu de ce)
din categoria "copiii spun lucruri traznite"...aseara l-a intrebat tati pe Andrei"ce te faci tu cand esti mare?"
Andrei:-volanist
tati: ce?violonist?
Andrei: nu...volanist..ala care e cu volanul..sofer
Tati:macar sa te faci sofer de tirsi totusi..sa stii ca dc nu aduci premiu acasa in fiecare an..dormi pe pres la usa
Atat m-am amuzat de ei...
Si eu am avut nunta acum aproape 8 ani...am sa pun si eu niste poze cand am putin timp

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

anamariame pt ideea cu poze nunta

m-am delecta azi de dimi cu multe poze frumoase, cu protagonisti si mai frumosi, fiecare cu stilul lor

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza fetelor..sunt prima dau o cafea..

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Eu am facut nunta acum 125 de ani

mama mia `da ce bine arati ptr o tipa de peste 125 de ani

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Sunt disperata, copiii mei nu mananca. Am trecut la siropel "Appetite Junior", ca altfel ajung eu la antidepresive.

Nici Adela nu mananca aproape nimic de vreo cateva zile (adik ea oricum nu mananca decat foarte putin, dar acum a ajuns la apogeu) si se si enerveaza ca insist cu mancarea.... Pe de alta parte acum avem probleme si cu somnul de dupa-amiaza (pe care nu le aveam), de cand i-am scos laterala dela patut, i se pare super-fascinant ca poate sa urce si sa coboare singura, astfel incat cand o pun la nani, incepe plimbarea... Asa ca... ma alatur si eu grupului depresiv...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Sunt disperata, copiii mei nu mananca. Am trecut la siropel "Appetite Junior", ca altfel ajung eu la antidepresive.

Nici Adela nu mananca aproape nimic de vreo cateva zile (adik ea oricum nu mananca decat foarte putin, dar acum a ajuns la apogeu)l]

am avut si noi o perioada asemanatoare si ped mi-a dat sirop polivital.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
.aseara l-a intrebat tati pe Andrei"ce te faci tu cand esti mare?"
Andrei:-volanist

din aceeasi categorie fata prietenei mele "vrea sa se faca o doamna"

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
insanatosire copiilor si mamicilor bolnaviri/e.

Noi am avut ceva probleme cu mancatul pe caldurile acelea fff mari ...dar si-a revenit repede cum a scazut temperatura.Nu stiu ce sfat sa dau...dar ma rog sa-si revina copii fff repede

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu intai postez sa nu uit e am de zis si apoi citesc discutiile:
Dyana, pozele tale le stiu de cand eram gravidutze "incepatoare"; imi amintesc ca era o buna prietena la mine si ii tot aratam poze cu "colegele" mele de odisee, ma tot umflam in pene ca uite ce frumuseti, aris, olishka etc. si ea cea mai impresionata a fost de pozele tale de la nunta:"vai, uite ce scumpa e asta! da' cati ani are, ca parca e o copilitza?..."
Apropos de copilitze: Monnvas, eu neaparat vreau sa vad nunta tziganeasca!!
Saby, si pozele tale le vazusem mai demult, e drept ca uitandu-ma la tine nu-i remarcasem pe bolunzii aia, noroc cu novus:))). Iar tu la nunta parca esti o zeitza din Olimp

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput