Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
daaaa era tensionat ca trebuie sa preia hamurile familiei si ma stia naravasa !! Alexandra (03.03.09) |
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Anamariame, da eu am fost contra voal de la inceput pt ca nu stiu semnificatia lui adica de ce trebuie si nimeni nu m-a lamurit asa ca nu am vrut, plus ca nu mergea cu rochia deloc adica cum au avut fetele rochii mai vaporoase arata f bine voalul dar la a mea care era o singura bucata de material chiar nu mergea ce ar fi fost potrivit cred era o palarie darrr nu am gasit atunci !
Anaan, bine ca te-am ademenit cu pozele ca sa intrii pe aici !!! mi-a fost dor de tine !!
Fug la ca dimineata iar dorm pe mine !
Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Eu m-am maritat pe la 1900 toamna, n-am poze digitale, numai de-alea pe hartie, dar, oricum, nu ratati nimic nemaivazut! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Pfff, asta nu-i o scuza, le poti scana.
Si eu pe la 1950... acu' 6 ani jumate
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Monnvas, io vreau sa vad mireasa - copil!Te roog, o amarata de poza acolo, sa vad si eu cum puteai arata mai tanara de-atat!
novus spune:
Daaa, fetele Anaan si Monnvas pana maine seara cand intru eu pe aici vreau sa fie si pozele voastre puse, claro ?!! fara fofilari va rog !
Na' acum chiar ca plec la somn !!!
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus Anaan, bine ca te-am ademenit cu pozele ca sa intrii pe aici !!! mi-a fost dor de tine !! |
Chiar ca m-ati ademenit, ca fara pozele astea faine nu mi se dezlega limba!
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus Daaa, fetele Anaan si Monnvas pana maine seara cand intru eu pe aici vreau sa fie si pozele voastre puse, claro ?!! fara fofilari va rog ! Na' acum chiar ca plec la somn !!! Alexandra (03.03.09) |
Ioi, Monnvas, cred c-am incurcat-o!
Vazut bebeii, pardon copilasii frumusei...asa mi s-a parut ca au crescut!...ma apuca nostalgiile iesirii din bebelusie...ce ne-om face cand nu ne-or mai lasa sa le pupam piciorusele, sa ne jucam cu degetelele alea grasune, sa ne ingropam fata in trupusorul lor mirosind a proaspat?!!!Of, of......( stiu ca fac risipa de diminutive, dar tot ce au ei e mic si dragut!)
Anaan spune:
Am revenit, ca am uitat un lucru important:(imi cer scuze de intarziere)
La multi ani, Ela si tati de Ianis, sa fiti fericiti si indragostiti ( evident unul de celalalt!) mereu si sa mai"produceti" niste fratiori sau surioare pentru al vostru superb baietel ca e bine ca, atunci cand ajungi la performanta, sa te mentii la acelasi nivel!
Monnvas spune:
Inca una si ma duc.
Fiu-meu a devenit evlavios. Cum aude ca se canta ceva la biserica, hop si el (avemo biserica vizavi de bloc). Bine, cred ca s-a prins ca acolo mai mereu "ii pica" cate ceva.
Duminica seara. A vazut injineru' niste copii in chioscul unde ard lumanarile (in curtea bisericii), hop si noi. I-am explicat ca nu putem pune mana pe lumanari ca frig, el a inceput sa sufle ca-n ciorba si bineinteles ne alintam. Ii zic: "cine e iubirea mamei mica??". Imi raspunde senin: "Tataaaa!". Ma bufneste rasul, ii zic, "nu, tu esti iubirea mamei mica". Si-mi raspunde o fetita de 10 ani, cu care injineru' s-a mai jucat de multe ori: "bine ca mai are tata". O intreb ce s-a intamplat cu tat-sau si-mi zice: "s-a dus cu parasuta". Mi-a luat juma' de minut sa procesez, sa ma prind ca e un sens... figurat. Si o aud discutand cu alta fetita, tot de 10 ani: daaa, al tau macar a avut mai putine, doar vreo 2, tata a avut vreo 7.
Nu stiu ce poate fi in sufletul unui copil de 10 ani care deja stie cum sta treaba cu "parasutele".
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!