Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Acum imi dau seama ca nu le-am tras deloc in poza pe Raaluca si pe Anca. Pai daca toti copiii erau la leagane si tobogane, iar injineru' meu... in boscheti?
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/IOR1092010?authkey=Gv1sRgCKre49_RipcF#5512050086299923906

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Valeu, si Novuselu fu o miresica... Da' mi se pare ca Pisi are o figura usor... speriata?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, da, si eu am fost dusa la cealalta nunta, cam ciudat ca nu stiu cum s-a intamplat ca eu am ramas singura acolo, toti invitatii mei au plecat la restaurantul nostru Noroc ca m-au recuperat repede.Pisik, foarte frumoase pozele, mi-a placut ca ai asortat totul (sala cu buchetul si chiar cu esarfa de la dezgatit).Dyana, tu ai avut un fotograf ft inventiv, aveti niste poze superbe!Silvi, noi ne stim de la miresici. Sigur, nu mai tineam eu minte pozele dar sunt ft frumoase, oricum, de ce spui ca nu?Saby, intr-adevar ai fost foarte originala, si prin alegerea rochiei, si a buchetului! Mi-au placut mult!Ma gandeam ca o sa fiu singura mireasa fara voal, dar se pare ca nu. Pana acum nici Saby si nici Novus nu au avut. Si nu credeam ca e posibil, dar Novus era si mai slaba la nunta Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monnvas, sunt dezamagita...doar 14 poze???Oricum, ma bucur mult ca le-ai pus si pe astea, ca mi-era dor de Aris si VitaminaAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Monnvas rochia+ aranjamentul de pe cap au fost creatii proprii, adica era o rochie intr-un catalog de moda dar era pe verde si eu am transformat-o putin la culoare si in partea de sus, am adaugat aceias bentita de pe rochie pe cap si am fost la croitor si asta a fost, si culmea toata chestia m-a costat anul trecut 6 mil . Si ca sa fie si mai si noi nu ne-am dorit o nunta traditionala, asa incat am facut intr-un fost club unde noi mai fusese pe vremea cand inca mai functiona si aveam o gramada de amintiri acolo. Au fost doar prietenii si familia adica aprox. 70 de pers. A iesit o super petrecere asa cum ne-am dorit noi.

Novus am vazut si pozele tale, nu cred ca esti schimbata mai deloc, mi-a placut rochia ta, este genul meu . In privinta prietenilor burlaci , acum mai toti sunt sau urmeaza sa se casatoreasca si asta in decurs de 2 ani, pe unul dintre ei chiar acum sambata il cununam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Acum imi dau seama ca nu le-am tras deloc in poza pe Raaluca si pe Anca. Pai daca toti copiii erau la leagane si tobogane, iar injineru' meu... in boscheti?
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/IOR1092010?authkey=Gv1sRgCKre49_RipcF#5512050086299923906

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Cam putine pozele, da' bune si astea !!
Da' pe injineru' tau cine-l tine-n brate ?! ca nu ma prind zau

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Valeu, si Novuselu fu o miresica... Da' mi se pare ca Pisi are o figura usor... speriata?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

daaaa era tensionat ca trebuie sa preia hamurile familiei si ma stia naravasa !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Saby, eu am cautat o rochie simpla si pe asta mi-a luat-o nasa , culmea fara sa o vad inainte, de la cineva care aducea rochii de mireasa din Franta , probabil le lua la reduceri ca pe eticheta de la a mea era trecut 1.500 euro si nu cred ca a dat cineva atata pe ea, am pastrat eticheta si cand am dus-o la calcat inainte de nunta ca de la atatea probe (a trebuit modificata putin, mi-a fost larga ) se murdarise putin gulerul, le-am zis madamelor de la curatatorie ca daca o distrug au sa-mi dea pretul de pe eticheta, nu era rau, zau !!

Concediu placut sa aveti !!!! mi-e dor de voi, imi pare rau ca nu ne vedem la Sovata !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ce de mirese frumoase si nunti cu stil!

- Anamariame, frumoasa si eleganta. Mirele mi s-a parut taaare emotionat!

- Pisik, grozava ai fost si before si after!La cununia civila mi-ai placut mult de tot: very, very lady-like! Mi s-a parut foarte emotionant faptul ca tatal tau a fost acela care ti-a cantat/interpretat "Ia-ti, mireasa, ziua buna.."

- Silvi, sprintena si subtirica si suava...

- Dyana, mi se pare ca debordezi de fericire in pozele de la nunta; hai, fa cumva si recapata-ti zambetul ala fantastic de atunci!

- Novus, tu trebuie ca detii secretul tineretii vesnice, ca esti neschimbata. Faceti un cuplu super fain tu si Pisi al tau! In pozele de la nunta are o figura ce sugereaza ca ala care indrazneste sa o supere cu ceva pe nevestica lui e un om mort!

- Saby, frumosi, tineri, nonconformisti si cu prieteni haiosi...ce sa si vrei mai mult?!

Eu m-am maritat pe la 1900 toamna, n-am poze digitale, numai de-alea pe hartie, dar, oricum, nu ratati nimic nemaivazut!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

daaaa era tensionat ca trebuie sa preia hamurile familiei si ma stia naravasa !!

Alexandra (03.03.09)

In poza aia e nasa lui bb3, la frumoasa varsta de... 14 ani! Si care ne-a fost de mare ajutor,altfel iar nu ajungeam sa schimb mai mult de 3 vorbe cu fiecare!

Au mai facut poze si Raalu (cred) si Gaza.

Cu Oli si Denisa ce s-a intamplat? Ca la telefoane/esemesuri n-au raspuns.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput