Mamici si Gravidute Italia ***(81)***
Raspunsuri - Pagina 7
LAlexandra spune:
PETRO, preturile se mai pot modifica, ca eu am platit doar 65 pt certificat, iar acum vezi ca e mai mult decat dublu
Titlul de calatorie am platit taxa de urgenta si ni l-a dat in aceeasi zi
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
yoanag spune:
neata!
Alexandra-bine ai revenit!
ma bucur ca a fost bine in ro
lasa ca recuperezi tu de acum incolo sa intri mai des
si asa a fost cam vacanta pe aici
Abramburika-stiu ca e greu cu acomodarea ca am trecut prin asta si stiu ca iti face rau sa o vezi ca plinge de parca cine stie ce i-ai face,de parca ai pedepsi-o dar gindeste-te ca e doar o perioada,a fost mereu linga tine si distacco e mare asa dintr-o data
o sa prinda gustul si o sa-i placa in curind
fii tare si nu uita ca e spre binel ei sa mearga la gradi
tu cit platesti pe luna? cu masa? sau fara? ai avut si taxa de inscriere de platit?
Stefy-valabil si pt tine sfaturile cu gradi
fii tare pe pozitie si ai sa vezi ca se va acomoda repede(sper)
Nafi-incet va obisnuiti si voi cu isirile cu veveritzul
Kemsy-sa poarte sanatos Loris hainitele
eu trebuie sa-i mai iau o geaca si cizmulite si citeva bluzite mai groase,in rest avem de toate
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Andreea-scumpo,sper ca sinteti bine si voi
sa ne mai spui cum merge si la voi cu gradi si Giorgio cu dintisorii
eu azi vazind pe toti scolari mici si mari mi-e ciuda ca eu inca nu o duc...am asa o noastalgie si o ciuda in acelasi timp
v-am zis taxa de inscriere e 200 si pina la 11:30 au pretul 200 si pina la 13 250
a sto punto imi convine pina la 13 cu prinz inclus
sper sa o putem da si noi in curind....sa vedem...am vb de un loc de munca din noiembrie.....da nu stiu nimic sigur....om vedea
in rest toate bune,la mine aproape a trecut raceala iar Giulia e mai bine ,a dormit toata noaptea fata de noapte trecuta
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Cami-tu nu-l dai pe Sebi la gradi?
Daviduca-banuiesc ca esti pe la munca si cu treburi
vezi ca n-am uitat de foto cu bucataria ![]()
ce planuri ai pe maine?![]()
si chiar am luat bilet de avion mai ieftin pt sot decit m-ar fi costat mersul in ambasada pt procura si timp pierdut si harmalaie
si cu ocazia asta ne facem un week la cluj ![]()
Mami de scumpica Giulia
abramburika spune:
Gata, am revenit!
alexandra - merci de informatiile pt. acte. Pana la pasul cu certificatul plurilingv apostilat la prefectura stiam. Nu stiam cum era cu Ambasada/Consulatul. Ii voi face toate actele aici, chiar daca ma costa mai mult, dar dureaza mai putin si e mai putina bataie de cap decat in Ro. Pasaportul il fac insa in Ro pt. ca ii expira si cel al Silviei, deci fac la amandoi o data.
Despre vaccin, nu cred ca ti-l face maine daca face tratament. Nu conteaza ca e doar o raceala, ca nu e ceva grav. Stiu ca nu isi face efectul daca e racit, are deja imunitatea scazuta, deci vaccinul il faci degeaba. Asa stiu eu, vezi si tu ce iti spune de la dr.
Asteptam pozici de la botez! ![]()
ioana - stiu, sigur ca e spre binele ei, nu ma dau eu batuta. E bleguta ea ca plange degeaba si mi se face mila. Azi tot a mai smiorcait la plecare, sa vedem ce imi spune maestra cand o iau, cum s-a comportat.
Taxa de inscriere a fost de €30,00, reta lunara e €70,00, iar buoni pasto €60,00. Deci, cu totul, ma costa €130,00 lunar. E gradinita privata, la stat cred ca se plateste mai putin sau deloc. Inca suntem la programul de acomodare, pana la 11,00. Sa vedem sapt. asta cum merge si o sa o las si la pranz, adica pana la 13,30. Iar programul lung e pana la 16,00, sa si doarma acolo. Deocamdata e departe programul asta pt. noi, cu dormitul adica, sa se obisnuiasca pana la pranz si e ok asa. Pretul e tot ala, indiferent de program lung sau scurt.
Ma duc sa mai strang ceva prin casa, sunt pe-aici!
mamma bis - o fetita si
26s de 
daviduca spune:
neatza fetelor,
sunt si eu prezenta doar ca zilele astea a fost cam liniste pe aici si noi am profitat de zilele frumoase si am fost la mare.davide se distreaza tare,se joaca toata ziua si e fericit.
ALEXANDRA-bine ati revenit si ma bucur ca e totul ok.nu cred ca o sa-ti faca vaccinul cat e sub tratament,tu intreaba vezi ce-ti zic.nunta o s-o facem in ro,aici nu prea avem pe nimeni,deci...
YOANA-sanatate multa tie si printesei,cu vremea asta nu stii cum sa faci ba e cald ba e frig.ma bucur mult ca plecati in vacanta,o sa ne lipsiti dar va asteptam in forma si cu bateriile incarcate.
fetele care ati inceput gradi,mult succes cu acomodarea,e perioada de inceput apoi o sa fie bucuroase sa mearga sa se joace cu copiii multi.
cam atat acum,merg sa fac ceva treaba,vb mai tarziu.
sa aveti o zi frumoasa si linistita.
camicreata spune:
Buna fetelor,bine ati revenit

.
Am crezut ca am ramas singurei pe-aci
,dar dupa cat vad ati fost ocupate.
Da l-am imbracat pe Sebi de vanatoare ca era deschiderea si na ta-su a vrut asa si nu zic ca lui nu-i place.Cand il imbracam mi-a zis "mami!!1babo!!" si acu sa va traduc,vezi doamne io il imbracam cu hainele lu' ta-su
.I-am explicat ca i-am cumparat si lui ca nu putea sa-i lipseasca tocmai hainele de vanatoare
.
Yoana nu il dau la gradi pe Sebi ca inca nu are 3 ani,la anul o sa intre la gradi.
Ce bine asa o sa fiu un pic linistita,nici nu o sa ma duc cu el ca nu cred ca o sa pot sa-l las acolo

.In fine mai e pana atnci si ma gandesc de acu ce greu o sa-mi fie sa-l las acolo.

Acu se baga peste tot unde e stramt si striga "aiutoooo"
.
ok nu va mai plicti ca am inceput sa scriu prea mult de la un timp.
Va pupam dulce pe toate.
yoanag spune:
Alexandra-asteptam pozele
eu nu prea am poze noi,cind o sa am o sa mai pun
Roxali-lipsesti de mult de la apel
sper ca sinteti bine
merge Soniuta la gradi?
Ali(d)-o sa aveti o nunta de vis
pe cind v-ati decis?
Abramburika-pai ale mi se par preturi normale nu astea halucinate de aici
pai eu s-o iau la ora 4 m-ar costa in jur de 350...da-o incolo de treaba dar mi-e ciuda ca sint asa preturi....
tu sa-i dai pe amindoi ajungi cu banii ca si mine pt unu si sa nu mai zic de inscriere
si mai zici ca e si privat...domnie nu alta in conditiile astea
ce sa facem asta e...parti bune...parti rele
merg sa termin prinzul apoi la lucru un pic apoi in giro
va pup si mai pove
O astept pe Georgy cu veste despre ei
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Cami-pai gagico dai drumul la scris ![]()
si eu scriu cite-un mesaj lung citeodata de ma plicti eu pina il citesc
asa le impart sa fie mai scurte
si eu speram ca de la 3 ani merge la gradi de stat ca ar trebui sa-l primeasca cind colo.....nu sint locuri in veci.....
Abramburika-sa ne spui cum a fost azi la gradi
sa vezi tu cite iti aduce acasa facute de minutele ei
sio de craciun ceva pt bradut 
ce frumos e.....
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Alexandra-si ca sa fiu in ton cu fetele si eu cred ca nu se face vaccin daca e racit
cel putin mie asa imi spuneau mereu ca daca are ceva nu-l mai face si sa anunt
oricum a mea cu alergia ei o tin din scurt cu cioco,succhi di frutta,barette cioco si kidere si ii dau cite o cioco mica mica asa la 3-4 zile si vad ca nu are nimic nimic
Mami de scumpica Giulia