Mamici si Gravidute Italia ***(81)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salu!
LAlexandra, bine ati revenit!!Vrem poze!!Multa sanatate la pici!
Abramburika, nu stiam ca este fiera. Ma uit pe net si cred ca merg, macar asa, sa-mi clatesc ochii, desi vizita va fi scurta probabil.Mai dar ce preturi, 130 euro la privat??!!!Zic si eu ca yoana, astea da preturi, nu ca aici 3-400 euro la nido, pana la 16.00.Imi vine sa
Mie nu mi-a cerut titlul de calatorie la pasapoarte.
cami, eu am auzit ca sunt unele gradi unde ai prioritate daca a fost si la nido, copilul. Asta in caz de locuri putine.

Eu m-am enervat, toata lumea zice sa mai stau acasa, sa mai..., sa mai...dar eu deja intru in depresie. Lumea merge la job, mai iese din rutina, numai eu 24 din 24 cu bib. Care bib s-a facut fff rau, la culcare e jale, tipa, urla, se incordeaza, nu vrea sa stea in patut, se agata de mine...nu stiu ce sa mai cred.Oricum am nevoie de o pauza, si cred ca chiar il duc la nido, sa mai schimbe si el aerul,poate se mai linisteste.

P.S Scriind aici mi-am adus aminte ca am uitat carnita lui bib pe foc...Evident s-a ars oala E a 3 oara vara asta ca mi se intampla

O saptamana buna!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Kemsy-ma gindesc ca cei care iti dau sfaturi ies si merg la lucru
si li se pare simplu sa zica
eu una imi ador fetita,ma bucur ca stau cu ea dar am nevoiie si de altceva
daca o dau la gradi nu inseamna ca o iubesc mai putin ca tot spre binele ei sa mearga,se invata intre copilasi
eu prima data am dat-o cind avea 1 an si 2 luni pt ca lucram si nu aveam de ales si cu toata stringerea de inima mai ales la inceput pina se acomodeaza dar am dat-o la fel chiar daca era mititica si atunci o vedeam bucuroasa,se juca,uneori nu vroia sa vina ca o deranjam de la dans si ce mai faceau ei atunci
iti dai seama acum ca e mai mare si vorbeste si mai mult i-ar placea dar uite ca a nabii de preturi ca ma costa mai mult decit la masina...treaba-i asta ca e mai mare pretul gradinitei ca o rata la masina....si eu vreau s-o dau la gradi dar trebuie sa-mi ocup dimineata cu ceva,sa gasesc ceva pt la amiaz si nici nu-mi trebuie mai mult asa merge si ea pina la 1
vad ca si la tine costa asa mult gradinita
eu am scris pretul de la materna ca la nido e si mai scump....asa ca te inteleg,esti singura,nu ai o prietena,toata ziua cu bb pina la urma te saturi,ai nevoie de o schimbare,de iesit din casa,de schimbat rutina asta
ca apoi intervine alta rutina dar macar te simti atfel,ai alt chef,ai alt program
eu iti doresc sa-ti gasesti jobul dorit si sa incepi sa lucrezi si 2-3-4 ore la inceput si sa-l dai la cresa pina la 12 13 cum poti

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! n-am mai avut timp sa raspund..am o oboseala cronica.. abia acum ma ajunge.. mai ales ca am si mancat acum ,ma bag langa pice poate reusim sa tragem un pui de somn...
azi stefi la gradi a reactionat foarte bine.. ma asteptam ,caci stiu ce am la casa.. mai mult ma precupam pt reactia mea si nu a ei :) am avut noroc azi ca m-au lasat sa stau cu ea...ea in schimb nu cred ca a dat importanta ca eram si eu sau nu...(ba chiar mi-a spus sa plec acasa) cand s-a vazut cu toate jucariile alea(diverse de cele de acasa ala ei) si cu atatia copilasi (nu contau ca nu ii cunoastea) a socializat foarte frumos , peste asteptarile mele...adevarul ca pe alta parte ...si lasciava fregare le cose da le sue mani....
, dar si asta face parte din caracterul ei, asa ca nimic nu m-a surprins.. sper pe viitor sa devina sai ea mai intepata, ca altfel o sa-i manance cainii din traista nu de alta :))
ceea ce m-a surprins in schimb, a fost ca a apucat cu indarjire sa se impotriveasca plecarii acasa... nu am mai vazut-o asa de revoltata..sa se tranteasca pe jos pe acolo si sa urle intr-un stil barbar.. parca o taiam... nu vroia si basta...
maestra o trimitea acasa si ea nu tot acolo se ducea... pan' la urma am convinso sa iasa pe sala macar..dar din gradinita nici ca vroia sa iasa.. ehe.. a fost ceva chin.. se uita lumea la mine pe strada de parca zici ca imi maltratam copilul... in zadar ii spuneam ca mai venim maine ca tot degeaba...nuuuu, ea vrea acum sa mai ramana..
'om vedea maine cum va fi, caci am inteles ca de maine gata cu mamicile.. la usa ne tine :)

tot zic ca revin si nu mai apuc...asa ca de data asta nu mai promit poate reusesc fara:)

imi tb un somn bun sa-mi incarc bateriile si sa o iau iar pe baricade...

va pup !numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

kemsy-ufffa si io stau 24 din 24 cu bb si simt ca nu mai rezist,nu stiu ce-i aia sa iesi la o plimbare cu o prietena,sau intr-un parc,numai si numai cu Sebi.Nu mai pottttttt.
Nu-l dau la nido ca nu vrea ta-su ca zice ca daca stau acasa ce-i trebe nido si nu stiu daca l-as lasa sa meraga nici io.Dar oricum sa stai 24 din 24 in casa cu un copil iti vine sa-ti iei campii.Si sa mai ai si doi caini,casa cat China,curte jos cute sus,taie iarba tine in ordine tot,la sfarsit cand le-ai facut pe toate nu mai ai chef nici de copil.
Io la anu vreau sa-mi cait de munca,asta nu ma lasa si-mi zice ca daca am firma nu pot lucra,dar o sa ma interesez.Nu mai suport sa stau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi! Am tras un pui de somn alaturi de Silvia .

La gradinita ... tot cu lacrimi, mai putine, dar au fost. Inca de acasa, de la imbracat, pe drum si un pic acolo. De vineri insa am adoptat un ton mai dur si serios, fara dulcegarii, promisiuni etc., i-am spus ca mami tre' sa plece, intram in clasa, imi da pupic si sta linistita cu ceilalti copii, iar cand suna clopotelul mami vine si o ia acasa. Pare ca functioneaza .. in sensul ca mai suspina ea un pic, dar nu face circ, sta cuminte pe scaunel. Dupa ce am plecat nu a mai plans, s-au jucat afara cu mingea, au invatat un cantecel din care incerca sa imi spuna franturi (batti le mani, batti i piedi) si am gasit-o linistita, senina. La noi problema e plecatul de-acasa si lasatul acolo, dupa e ok, se linisteste, se implica in activitati. Vedem noi cum decurge in continuare ... tot la program de acomodare de 2 ore suntem.

kemsy, ioana - preturile de care zic sunt la materna, la nido sunt si pe-aici preturi de 4-500 euro. Acolo nu mi-as fi permis sa o dau, adica nu ar fi fost rentabil pt. noi. Si nici nu as fi vrut, cred. Era prea mica ... asa, de la 3 ani e altceva, ii face bine sa socializeze de-acum.

stefania - bravoo, esti o norocoasa atunci ca ai avut circ doar pt. ca o luai acasa. Vezi ce iti spun de-acolo si atunci o vei lasa mai repede la programul lung, daca ii place.

kemsy - credeam ca stii de fiera. Eu am fost 2 ani la rand, dar nu e cine stie ce. Daca ai in plan cumparaturi, nu-i mare lucru. Doar asa, de cascat gura, de plimbat. Au joculete, trenulet pt. copii, aia, da. Eu anul asta nu mai merg ca am vazut cu ce se mananca, nu am de cumparat nimic si e obositor cu atata drum pana acolo, aglomeratie si agitatie.

mamma bis - o fetita si 26s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetele! Ciao!

Am pus poze noi in contul comun!

Am incercat sa citesc ce mai scrieti dar sunt asa obosita zilele astea ca nu reusesc sa retin un rand! zici ca-s beata!

Asta mic nu prea mai doarme bine. vrea sa pape mai des. cred ca trebuie sa trec la diversificare inainte de 6 luni caci mi-e teama ca laptele nu-i mai ajunge veveritului meu mancacios! joi avem programare la pediatra sa vedem ce zice.

Asta noapte m-a trezit la 2 am sa-l intorc pe alta parte, la 3.30 sa manance, la 6 iar sa manance si a facut kk, la 7 iar s-a trezit cu partzuri, la 8 iar s-a trezit si eu am renuntat sa mai incerc sa-l adorm si sa dorm!

O sa incerc sa revin de cum reusesc sa citesc noutatile voastre. Va pupic si ma bucur ca ati redevenit vorbarete! imi lipseati!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

hi!
Nafi-sinteti f frumosi
ce rochita frumoasa ai,tare mult mi-a placut
sinteti toti eleganti si veveritzul
esti mortala cu commenti la poze
nu-mi vad capul de treburi ce l-ai nimerit pe Riccardo
poate cum spui nu se satura si trebuie completare

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Alina La Multi Ani!!!!
multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
sa ai parte de o zi superba,te pup cu drag

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

va las cite o calda
Alexandra-asteptam pozeeee

GIULIA amore di

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Multa sanatate,noroc si tot ce-si doreste sa devina realitate.
Sa va bucurati de el si sanatate sa-l cresteti la fel de frumos si sanatos ca acum.

Mergi la inceput