Mamici si Gravidute Italia ***(81)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

helloo
girls multumesc de urari cu plecatul acasa dar mai e pina atunci
la sf lunii octombrie e concediul
si ce bine mai prinde asa o sapt de schimbat tot tot
ce mult ati mai scris,sa vad ce-mi amintesc
Kemsy-cind am timp vreau sa vad pozile tale,tre' sa caut linkul
saracuta de tine cred ca ti-a cazut cam rau la faza cu aniversarea dar ma gindesc ca s-a facut iertat si ati recuperat voi dupa
ce ai scris pe tort?
multi ani fericiti si buon aniversario
Alina(D)-mesajul tau a lasat o urma de fericire,asa plin de dragoste
s-a simtit in fiecare cuvint fericirea ta
imi place f mult inelul

GIULIA amore di

Mergi la inceput

Andreea-nu pare deloc slabut Giorgio
se vede un copil normal dezvoltat
si daca nu iti place de pediatra schimb-o si asa nu mai iesi suparata de acolo
e bina ca e mama ta la voi asa te mai ajuta si ai cu cine sta si tu cit e plecat sotul tau
bafta cu gradi si tie
tare dragalasi sint amindoi,si seamana tot mai bine
e tare precoce Gio daca deja vrea sa mearga
si cu ziua Ambrei vedeti voi atunci cum puteti face
Abramburika-ai mare grija de tine si nu te incarca de stres
e normala reactia S cu gradinita
ti-am zis ca te vor astepta asa zile si trebuie sa fii tare
stiu ca iti vine sentimentul de vinovatie,te simti aiurea de parca cine stie ce i-ai face cum zicea si Stefy
fiti mai optimiste si increzatoare si nu uitati ca nu patesc nimic din plins si e f normal sa faca asa la inceput,invatati numai cu mami acasa acolo deja e alta mincare de peste...nu mai e mami pt orice

GIULIA amore di

Mergi la inceput

Stefy-ce de peripetii aveti voi
ce scarpe sa iau pt mine?
nu mai tin minte....scarpe i-am luat la Giulia adidasi si mie o pereche negri dar nu e ce cautam eu,nu sint aia pt care m-am dus ca nu aveau nuarul meu...mai tre sa caut ca nu prea gasesc pe gustul meu....
Cami-nu te amagi cu prietena ta
ce sa faci....asa e viata asta....
eu de prietena mea v-am mai povestit ca ne stim de mult
ne-am cunoscut in prima zi de liceu,am fost f legate,prietene f bune iar dupa ce am venit eu in it dupa 6 luni am adus-o si pe ea si acum locuim aici la vreo 5 minute cu masina una de alta si ma bucur enorm ca o am aici si ea la fel
Alexandra-am vazut pina la urma pozele
da ce breton lung avea :) si cu ochii lui superbi iti dai seama cu cit creste tot mai frumos e
Nafi-a venit sotul? cum mai stati cu lucrarile?
ce ti-a zis ped.ii dai completare? te-ai mai odihnit?

GIULIA amore di

Mergi la inceput

acum va las si eu o @cafea] ca nu mai stiu ce ati mai scris
daca am uitat ceva scz
Stefy-ce faina e scolarita ta toata mindra

GIULIA amore di

Mergi la inceput

Nafi-e nasol cu pagubele astea care vin asa pe nepusa masa(ma refer la masina)
deaia am schimbat-o si noi ca deja cum am inceput sa facem o luna una o luna alta am zis ca deacum parca vad ca avem de bagat bani in ea asa ca am luat alta noua si macar stiu ca nu avem surprize
oricum v-au cerut mult pt o zgirietura
Cami-ai vazut ca nu e asa mare scofala? bravo!!!!
de acum nu mai ai asa emotii si bine faci ca iti pui ambitie

GIULIA amore di

Mergi la inceput

Kemsy-super pozele
i-a mai crescut parul lui Loris si tot panchist e
ce bine arati gagico si ce frumoase sint pozele de la mare si de la iarba verde
Alexandra-ai vazut ca te-a rasplatit si a fost cumintel?
hai tu mamico nu iti face ginduri deastea ca nu esti o mama bun
esti cea mai buna mamica din lume pt fiul tau cu bune si rele
Andreea-in tara mergem pe 24-31 oct,mai epina atunci
abia astept sa stau cu mama,sa ne plibam,sa vina sotul sa ne facem de cap pe acolo noaptea prin oras sa iesim unde ne taie capul ca acolo Giulia e pe maini bune si vrem sa profitam si noi de iesiri
Kemsy-cind ma gindesc ca urmatoarea aniversare a noastra e de 10 ani nu-mi vine sa cred
o zi buna

GIULIA amore di

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna fetelor,
sunt si eu pe aici,dau un ochi intre o treaba si alta.va citesc in fiecare zi,dar nu scriu mereu ca ma tot gandesc sa nu plictisesc pe nimeni cu .....ale mele.
am dat o tura ieri pe la centro commerciale sa-i iau lui davide ca mai avea nevoie asa ca sapt am cam tras chiulul prin casa.azi am recuparat,acum fac ceva de mancare,asa pot sa stau cu baietii mei cand vin acasa.in rest nimik nou,vreme tare urata la noi,sper sa se indrepte pe fine settimana sa putem iesi si noi.
cam atat acum,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao a tutte!!

andreea - nu mi se pare slab sau nedezvoltat Giorgio pt. 8 luni. Daca zici ca si pe cantar se vad rezultatele, atunci schimba pediatra. Si bafta cu Ambra la gradinita!

kemsy - ea mi-a spus de la inceput ca nu vrea sa mearga la gradi (nu ca nu ii place), fara sa vada despre ce e vorba. Eu sunt sigura ca e despartirea asta de mine care o deranjeaza (ca la mai toti copiii), nu ceva ce a vazut/facut la gradi. Acolo e totul ok, incepand de la personal, conditii, atmosfera etc.

alexandra - parerea mea, nu ca laptele nu-i mai ajunge, nu e suficient si ca trebuie sa incepi diversificarea e problema la Ale. Cate luni are? E marait pt. altele cred eu. Din poze nu mi se pare un copil care nu mananca bine. Oricum, daca ai inceput diversificarea, sfatul meu e sa nu ii dai in biberon mancare. Supica, suc de ce ii dai tu acolo sau orice. Chiar daca mananca numai 2-3 lingurite e suficient. Acum se obisnuieste cu gusturile si oricum tot laptele e baza. Asta as face eu ...

ioana - tu care esti trecuta prin acomodarea la gradi poti sa ne incurajezi. Normal ca ma simte ca nu-s eu linistita si de aia reactioneaza asa si ea. Sentimentul de vinovatie nu mai e la mine, era in primele zile. Vazand ca e totul ok acolo nu mai gandesc asa. Sunt suparata ca nu reusim sa comunicam amandoua, cum facem in alte privinte si ne intelegem de minune.

stefania - tare dragalasa e micuta scolarita!! Nu avea grembiulino? Le da voie si fara? La noi, nu, inca din prima zi.

Asa ... raspunzand pe ici pe colo, acum pot sa ma si laud , da' mai cu voce joasa, nu vreau sa ma bucur inca pe deplin. Azi a fost prima zi fara lacrimi. Deloc-deloc. A pus putin buzita si atat ... mi-a dat pupic si a intrat in clasa fara sa se uite in urma dupa mine. Daca si luni trecem cu brio peste cele 2 zile de pauza de we, atunci chiar ca strig victorie!!! Oricum, de marti va ramane si la pranz si era tare incantata ca o sa manance acolo. Sa vedem ce va fi!

mamma bis - o fetita si 26s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Multumesc Petro de sfaturi. Asa am zis si eu ca nu ii voi da din biberon, acum chiar daca ma chinui cam degeaba. Dar am incercat ca sa vad daca gustul e de vina. Acum sa vad ca azi i-am facut mai groasa supica, dar acum doarme, sa vad cand s-o trezi.
Stii care e problema la el...cred ca ii e lene sa suga cand nu mai vine tare lapticul, ca dupa ce papa mai ramane lapte, dar el nu mai vrea...iar apoi la 2 ore deja cerea de mancare, oricat il luam cu altele, el vroia lapte si manca normal, nu doar de gust. Acum are 5 luni, si ne-a recomandat pediatra sa ii dam papica, pt ca e si extrem de activ si pusese la 4 luni doar 500 g. Stiu ca e ok intr-o luna, dar la cat mananca ma asteptam la mai mult. Acum sa vedem saptaman viitoare la control cat a mai pus in ultima luna...
Nu m-as fi grabit deloc cu papica, chiar nici nu ma gandeam, am zis sa ii dau supliment de lapte praf, dar a zis ca daca pana acum nu i-am dat, mai bine sa incepem cu mancarica. Nu a fost o chestie de moment, ca l-am urmarit vreo luna sa vad cum mananca la san...asta e, acum ii dam inainte.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Mai fetelor, gravidute, ia mai ziceti-ne ce faceti, cum va simtiti, ce fac puiutii din burtica

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput