Mamici si Gravidute Italia ***(81)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!
stefi azi a fost toata incantata(ca de fiecare data) sa mearga la gradi de dimineata..imi zicea ca eu sa raman acasa ca ea merge singura...
dar cu cat ne apropiam mai tare..ea nu si nu mai bine merge la magazin..da' de unde intorsatura asta ,habar nu aveam.. in fine..azi am ajuns devreme tare..inaintea maestrei..asa ca am asteptat-o la poarta sa i'o predau personal.. ea nu si nu ... si ma gandeam ca poate fi asa cum mi'ai spus tu petro..ca poate s-a dus noutatea si nu se astepta sa mearga zi de zi..
am vorbit cu maestra mi-a explicat ce si cum si de ce nu vrea..defapt se astepta(maestra, sa reactineze asa)..
asa ca azi a vrut n-a vrut sa intre...plangand am trimis-o cu maestra de manutza ..la educare..ca deh' nu mai e acasa la mama sa mai faca ce vrea ea.. acolo sunt reguli si trebuie sa le respecte ca toti ceilalti copii..cand e joaca ,e joaca , cand e de desenat se deseneaza , iar cand e de mancat se mananca ...cu totii odata ,nu pe rand... cred ca pan' la urma a inteles ea cum functioneaza caci
azi am luat-o linistita ..nu a plans decat ca o luat-o dintre copii.. abia acum mi-o recunosc

va las o cafelutza ferbinte, asa dupa pranz, pt digestie daca vreti sa o serviti!

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

stefania - mda, pt. mine aia e, din ce povestesti ... ca incepe sa se plictiseasca. Ii va trece, in timp va intelege si va prinde drag de mers la gradi ... bafta in continuare.

Noi tot cu lacrimi si azi, nimic nou sub soare ...

mamma bis - o fetita si 26s de

Mergi la inceput

e posibil.. sau poate a crezut ca e altceva "scoala" cum ii spune ea..oricum o vad linistita..important e sa se obisnuiasca cu sistemul...vom vedea zilele urmatoare cum va fi.. speram bine!
multa bafta si voua..sa speram ca si S. va reusi sa se integreze cu brio!

http://www.supereva.ro/info.asp?id=2321

Mergi la inceput

geanina..altro ca complimente..arati superb!!! sunteti o familie superba!!! Loris ce flacau mare si frumusel se face!
stefi a vazut si ea pozele..si acum vrea si ea piscina lui Loris
apropo, de unde ati cumparat-o?
i-a placut si tigrele.."e mai mare ca bebe"

poze cu stefi la gradi din prima zi, nu am mai reusit sa le incarc pe albumul comun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Venim si noi pe seara fara chef prea mare!!!Uff, o fi astenia de toamna???
Daviduca, superba surpriza de la sotz!!Si iti zic si eu La multi ani!!Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Foarte romantic sotul tau!!
Abramburika, nu te mai stresa. Imi pare rau ca s. plange inca atunci cand o lasi la gradi. Dar ea ce zice, de ce nu vrea sa mearga?
slimatei, ai vazut pozele. Multumim de aprecieri foarte mult. Piscina e de la toys. Zilele trecute nu intelegeam de ce nu ai sunat, apoi mi-am dat seama dupa cateva ore ca bib dereglase modemul, nu era in priza . Tu nu ai nr de fix? Poate mi-l dai pe pm.
Cami, bravo pentru ca te-ai descurcat la volan. CU CAT EXERSEZI CU ATAT E MAI USOR. Eu in tara am depasit mental frica de a conduce in locuri noi (bine...inca lucrez intensiv . Prea mi-a placut de prietenele mele care merg oriunde cu masina. Adica ce, eu/noi de ce sa nu putem??!!

Poze pe contul comun nu am adaugat, ca trebuie sa fac selectie la selectia selectata Dar cine are contul meu, le poate vedea.
Astazi implinim 4 ani de la casatorie. Si ca sa vedeti ce sot romantic am: nici nu si-a amintit!
I-a picat fisa cand a citit dedicatia de pe tortul cumparat de mine

Noapte buna!!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetelor!

Imi fac si eu 10 min, sa scriu,macar cat e mama aici,ca dupa aia sigur n-o sa mai am nici o sansa.

A venit mama de o sapt,cred ca sunt o alta pers,ma ajuta f. mult,chiar numai sa stea cu copii,sa ma pot eu ocupa de restul...conteaza f. mult.

Copii sunt bine,in general...inca nu i-au mai iesit alti dintisori la Giorgio (inafara de aia 2 ,care i-au iesit in tara),e f. umflata gingia de sus,sper sa iasa cat mai repede.Doarme f. rau noaptea,acuma seara ii f. agitat,cred ca-l doare rau...

Ambra de abia asteapta sa meraga la gradi'.de cand am venit din tara o tot pregatesc,vom vedea cum va fi.O sa inceapa joia viitoare,in 23...au facut grupe de 5 copii(au inceput cu cei care au mers ma cresa),si Ambra e in a treia grupa.Ma ia o groaza cand citesc cum e cu acomodarea la voi...n-am cuvinte...

Am mai pus niste poze,sa-mi ziceti va rog parerea voastra cum il vedeti pe Giorgio.Trimit mes. asta si va scriu altul,ca daca nu e prea lung...

6+5

Mergi la inceput

S-a semnat Giorgio in celalalt mes...(se juca la tastatura in timp ce screiam mes)

Ziceam sa-mi scpuneti parerea voastra sincre daca il vedeti mic pe Giorgio,sau nu.

Pt. ca atata m-a stresat pediatra,ca am de gand s-o schimb.Pana la 6 luni era tot timpul peste greutatea normala Giorgio.La controlulde la 6 luni era in vacanta pediatra,si era altul in locul ei.Mi-a zis ca nu a crescut f. mult Giorgio,dar nu e o problema,pt. ca oricum era peste greutate,si sa nu-mi fac probleme.Apoi am plecat in tara,i-au iesit dintisorii,era agitat,dormea rau nopatea...cand ne-am intors am sunat-o pe pediatra ca era si constipat,si nu mai rezistam nici eu,trebuia sa stau non stop cu el in brate.In tot timpul asta manca f. putina mancare,il alaptam eu aproape tot timpul.Mi-a dat pediatra nioste picaturi,i-am schimabat compozitia ciorbitei,si a inceput sa nu mai fie constipat si sa se linisteasca.Am avut controlul de 8 luni acum o sapt.Si a decurs asa cum ma asteptam.M-a intrebat de n ori daca am lapte,ca tre' sa fiu sigura ca am,si tot asa o tinea.Nu-i ca nu a crescut,in 2 luni a crescut 5 cm,si 650 g.Si ca e palid copilul,ca dc l-am imbracat asa de gros,ca tre' sal scot la plimbare(de cand a venit mama iesim in fiecare zi),etc...
Am venit de acolo asa de suparata!Nu am putut nici sa-iz ic ce ma deranjeaza,ce eram cu amandoi copii,si n-aveam cum povesti cu ea.Dar data viitoare(in noiembrie) o sa vina sotiorul cu mine si o sa-l tina pe Giorgio sa pot vorbi linistita cu ea.Si daca tot asa continua,o s-o schimb.

Mergi la inceput

Si asa e cu Giorgio...instinctul meu, si toata lumea imi spune ca e mare pt. 8 luni,m-am uitat si pe libretul lui Ambra,si ea a crescut cam la fel.In plus il vad ca sta f. bine,un copil care are probleme e agitat,nu doarme,nu mananca.Are tendinta sa umble,el nu vrea sa umble in patru labe,vrea sa se ridice direct in picioare.Sper sa nu gresesc...o sa vad cum merge astea 2 luni...si daca nu o sa creasca,o sa-i fac analize...

Sambata pleaca sotiorul la 75 km,are o lucrare mai mare,si va ramane 2-3 sapt. acolo(vine doar in week-end).Si o sa mai vina in prima zi de gradi' a lui Ambra,si de ziua ei...

Inca nu m-am decis daca o sa-i tinem ziua.O sa ducem la gradi' ceva,si cred ca o sa-i luam tort acasa...mai vedem pana atunci...

Cam atat despre noi...

stefania si petro- succes in continuare la gradi'!Eu va incurajez acum,ca dupa ce incep si eu,nu stiu daca o sa mai fiu in stare .Vorba ta stefania,mi-e mai frica de reactia mea,decat a lui Ambra...

ioana-sper sa-ti gasesti de lucru,sa fie ceva serios din noiembrie!Nu am inteles in ce data o sa mergeti in tara...ce fain ca o sa iesiti cu prietenii vostri!

Am vazut poze cu printisorii Ricky si Aless...si mamicile elegante.Sigur o sa fure inimile fetelor Aless cu ochisorii lui!Ricky creste ca Fat Frumos ,sunteti o familie frumoasa!

plec la treburi,ca imediat tre' sa-l adomr pe Gio' si nu mai apuc sa fac nimic...

pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO, fetele!
Imi pare rau ca merge asa greu cu acomodarea fetelor la gradi...sper sa se integreze cat de curand

...ieri nu am am avut chef sa va scriu....ca doar m-as fi plans...parca azi e mai bine
sa va las si

ieri aveam impresia ca nu sunt deloc o mama buna...nu mai reusesc sa fac nimic, Alessa doarme cam o ora si atunci ma chinui sa ii fac papica, pe care nu o mananca defel (ciuda mi-e ca daca am incercat sa ii dau in biberon o mananca toata...deci nu gustul e problema). Pediatra ne-e recomandat sa ii dau papica pt ca imi cerea tot la 2 ore de mancare. Noaptea se trezea tot mereu, iar aseara ca sa imi faca in ciuda s-a trezit o singura data, de la 10 si pana la 8 dimineata a dormit. Nici eu nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac.

Andreea m-am uitat la Giorgio...nu mi se pare deloc slab.

...nu mai stiui ce vroiam sa scriu....merg sa ne imbracam sa iesim la plimbare

Ioana, daca nu mai intri iti urez de pe acum sa aveti distractie placuta acasa si drum bun!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetele.
Ce mai faceti?Io acum am terminat de facut curatenie in casa si mai am de facut in curte si la caini.

kemsy si io tot asa am facut,am vazut ca aici conduc toate ...... si am zis da ce io is mai proasta si am luat masina si am plecat.Imi pare bine sa aud ca mai ai prietene in Romania.Chiar stateam si ma gandeam ca io prietene nu mai am.Am avut una buna din copilarie dar cand lumea se ajunge uita de unde pleaca,daca stau bine si ma gandesc nu are mari realizari dar pt ea sa faci o facultate pe bani la parinti esti mai desteapta decat amarata aia care a facut doar liceul.Io din pacate nu am putut continua scoala,am preferat sa plec de acasa de la 18 ani sa pot sa-mi ajut familia.In sfarsit nu conteaza asta,dar stiti ce mi-am auzit din gura ei asta vara?O sun,vorbim un pic apoi ma intreaba de Sebi,ii spun ca e bine ,ca vb amandoua limbi si ca as vrea sa il dau la curs de engleza cand va fi timpul siiiii ca vreau sa invat si io.La care ea cu inteligenta ei imi spune:"da sa stii ca ar fi bine sa inveti si tu,incet incet inveti si tu mai multe"!Doamne mi-a cazut pamanul pe mine,binenteles nu m-am luat de ea nu i-am zis nimik,dar nici nu am mai sunat-o .Ce sa zic io am fost ma rebela,dar la scoala luam note bune si nu am ramas niciodata sau sa am probleme.Nu am mai facut scoala mai departe din probleme.
Da si uite asa cu "prietena" mea cea mai buna.
Ok gata cu vb mac sa mai fac cate ceva,azi e zi de hamalit.

Va pup si mai revin.

A sa nu uit pupici

Mergi la inceput