Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
hei...salutari....cu scz de rigoare...la mine e haos.deci fara calculator/net/tv...tot e demolat sper sapt viit la sf sa termin....
sper sa ma mai primiti atunci
LML Iuria,Jiji,Patriotul,Daniel,Adrian sa cresteti mari,sa fit sanatosi si sa va bucurati parintii
si happyella
dulcineea_cj spune:
Plateea,ma tot uit la piciorusele lui BBto
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Voi aveti tarcuri pt bebe ? mie mi-e teama sa-l mai las singur in patul mare,la el in patut,plange si se loveste de tablia patului asa ca ma gandeam la un tarc Nu dispun de bani multi...Si din cate am vazut pe net sunt preturi...
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Iar monologhez se vede ca-i vreme urata afara !
mami de 2 ochi albastri
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Voi aveti tarcuri pt bebe ? mie mi-e teama sa-l mai las singur in patul mare,la el in patut,plange si se loveste de tablia patului asa ca ma gandeam la un tarc Nu dispun de bani multi...Si din cate am vazut pe net sunt preturi... Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Saptamana trecuta am vazut in kaufand un tarc hauck parca la 30 si ceva de lei.
Avea 80% reducere.
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Saptamana trecuta am vazut in kaufand un tarc hauck parca la 30 si ceva de lei. Avea 80% reducere. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Seriossssssss ? waw Trebuie sa merg sa vad Multumesc de pont !
mami de 2 ochi albastri
Nik0le spune:
Va multumesc pentru urarile la adresa Irinei.
Stiu ca-s nitel in urma cu discutia/sondajul despre premergatoare, dar cititi si un articol de pe DC, www.desprecopii.com/info.asp?id=628" target="_blank">aici.
haircut, si onitza si cata ziceau de comprese cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu (de la farmacie, nu alimentar), un varf de lingurita la o cana. Eu am pus o lingurita la o cana, onitza zicea ca poate sa arda daca e prea mult, mie oricum nu mi-a facut bine. Sper sa-ti treaca repede, bine ca nu te dor.
al3csa, nu te mai supara cu reclama, vezi ca esti pe prima pagina a DC-ului.
al3csa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Va multumesc pentru urarile la adresa Irinei. Stiu ca-s nitel in urma cu discutia/sondajul despre premergatoare, dar cititi si un articol de pe DC, www.desprecopii.com/info.asp?id=628" target="_blank">aici. haircut, si onitza si cata ziceau de comprese cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu (de la farmacie, nu alimentar), un varf de lingurita la o cana. Eu am pus o lingurita la o cana, onitza zicea ca poate sa arda daca e prea mult, mie oricum nu mi-a facut bine. Sper sa-ti treaca repede, bine ca nu te dor. al3csa, nu te mai supara cu reclama, vezi ca esti pe prima pagina a DC-ului. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
de asta nu stiam !! data trecuta m-au anuntat . Acum nu.
al3csa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Va multumesc pentru urarile la adresa Irinei. Stiu ca-s nitel in urma cu discutia/sondajul despre premergatoare, dar cititi si un articol de pe DC, www.desprecopii.com/info.asp?id=628" target="_blank">aici. haircut, si onitza si cata ziceau de comprese cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu (de la farmacie, nu alimentar), un varf de lingurita la o cana. Eu am pus o lingurita la o cana, onitza zicea ca poate sa arda daca e prea mult, mie oricum nu mi-a facut bine. Sper sa-ti treaca repede, bine ca nu te dor. al3csa, nu te mai supara cu reclama, vezi ca esti pe prima pagina a DC-ului. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Si eu am fost mereu impotriva premergatoarelor, dar incep sa ma razgandesc. Da poate sunt un pic egoista dar cred ca o sa-mi fie imposibil sa alerg toata ziua dupa el prin casa cand o sa inceapa sa mearga, avand in vedere ca eu sunt sg acasa de dimineata de la 6 pana seara la 11-12 ... Macar 1 ora sau 2 sa stea in premergator/zi. Nu mi-am dorit niciodata premergator, mereu spuneam ca eu nu o sa iau asa ceva . Si nu as fi vrut sa gabdesc asa .. dar nu cred ca o sa am incotro. Nu e nimeni cu mine acasa in timpul zilei, deci va dat seama .