Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Al meu nu are nici o treaba fara mine!! E normal .. nu plange mai mult decat de obicei, rade la toata lumea, merge cu oricine!! Am un baiat independent ce naiba !!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Si al meu la fel. Dar o fi bine? Poate la 5 ani ne da afara din camera

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece Aptamil avem acum, multumim pt oferta. I-am dat si LP simplu si LP + cereale.

Tomaca l-am pus pe tati sa-i dea si eu am iesit din camera...tot nimic. In legatura cu contul de poze...fiecare pufulete are cate un album in care mamicile lor pun din cand in cand poze.
Iti dau PM cu user/parola desi cred ca ai gresit site-ul.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

I-am dat azi la junior supica de fasole verde(doar cu numele)Am pus morcov,f putin pastarnac,patrunjel,telina,o pastaie de fasole verde,o feliuta de ardei,o feliuta de rosie fara pielita si seminte(in premiera) si un pic de dovlecel Am pasat doar un sfert de pastaie din fasolica si am mai pus o jum de lingurita de smantana si sare(potasica)I-a placut la nebunie dar s-a cam plangocit in timpul somnicului S-a trezit de 2 ori Cred ca l-a durut burtica :( de la un sfert de pastaie ?doar i-am mai pus in supica dar nu i-am pasat-o I-am dat gripe baby water si s-a linistit Si regurgita cand il luam in brate dar f putin (de 2 ori)Am uitat sa spun ca dupa supica, la o jumatate de ora a primit san ca nu mai putea Eu asta nu inteleg Mancarea asta nu-i tine deloc de foame ?????

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

multumesc pt raspunsuri
si galbenusul se da alternativ cu carnita ?
Am uitat sa ii spun cuscrei SUCCES ! si cuscrului sa aiba grija de nora ca are de a face cu Sumi,altfel

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Oani,ce tare trebuie sa fii sa-l lasi pe ala micu la cresaAsta e Nu ai ce face Bine ca ai ajuns pana aici,la 7 luni Poate intr-un fel e mai bine va fi mai independent...nu stiu Uite ca al meu nu ma lasa nici la toaleta sa fug Asa plange de ti se rupe sufletul sper sa nu fie asa cand va creste ca ma impusc !!!!!!!!!!!!!!!Atata il iubesc Azi noapte nici nu-mi dau seama daca s-a trezit Doar la 6 imi amintesc Sunt zombie

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Buna,

Intru si eu pe fuga sa va dam cite o feliuta de tort si de baut care si ce vrea: de la lapte/ceai pina la sampanie...

Facem 7 luni azi...Doamne nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 7 luni. De vreo 2 zile Adrian zice 'maaaamaaaa' cind vine dupa mine in 4 labe. imi vine sa-l pap. Na, cum sa nu-l iei in brate chiar daca imi rupe spatele cu cele 9,300+ (aflam vineri exact cit are)? In una din diminetile trecute l-am gasit si in picioruse agatat de marginea patutului. Parca le face mult prea repede pe toate. Creste prea repede, eu il vreau bebelus cit mai mult. Fetele abia la 7 luni au stat bine in fundulet, iar el vrea sa se ridice singur in picioruse, nu mai zic ca umbla peste tot prin casa. Noroc ca inca nu se avinta sa plece de unu singur deocamdata.

Fetele mi-au inceput scoala/gradinita azi, asa ca de acum dimineata il am doar pe Adi acasa sa ma tina ocupata. Oricum abia imi gasesc timp sa fac cite ceva cind doarme si el cite max 45 min ziua.

La Multi ani si celorlalti pufuleti ce-si serbeaza azi ziua:

TUDOR, LUCA, IRINA, DANIEL, IURIA

Muuuulte luni inainte pline de sanatate si fericire!!!!

Fug sa fac ceva cat doarme.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari fetele
Citeam ceva si m-am gandit ca e o ideea buna pt fetele care pleaca la lucru si pentru cele care nu ii au pe tatici zilnic cu bebelusii.

Copilul poate asocia acum propria persoana cu imaginea sa din fotografii sau din oglinda. Iata un mod placut de a-si petrece timpul: sa se uite la fotografii cu persoane pe care le iubeste. Ii poti cumpara sau ii poti face un album foto in care sa pui fotografii cu persoanele sale favorite. Sau include fotografii ale bunicilor, unchilor, matusilor care locuiesc departe de tine. Vorbeste-i despre fiecare persoana in parte – in timp iti va arata persoana despre care ii vorbesti sau al carei nume il rostesti. Fotografiile sunt si mai importante atunci cand copilul nu se afla langa parintii sai. Fa o fotografie cu tine, sotul tau si alti membrii importanti ai familiei (nu uita de animalele familiei) pentru ca copilul tau sa se poata uita la ea atunci cand este trist. Pune si o fotografie cu tine si cu el facand un lucru care lui ii face placere. Dupa ce pleci si el ramane in grija doicii sau atunci cand este obosit, a se uita la fotografia cu tine poate fi lucrul care il va ajuta sa treaca peste perioada neplacuta a despartirii si sa reinceapa sa se joace si sa invete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

multumesc pt raspunsuri
si galbenusul se da alternativ cu carnita ?
Am uitat sa ii spun cuscrei SUCCES ! si cuscrului sa aiba grija de nora ca are de a face cu Sumi,altfel

mami de 2 ochi albastri

Da din cate stiu eu. Ca sa nu fie prea greu ... Nu ii dai carnita in ziua de galbenus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetele
Citeam ceva si m-am gandit ca e o ideea buna pt fetele care pleaca la lucru si pentru cele care nu ii au pe tatici zilnic cu bebelusii.

Copilul poate asocia acum propria persoana cu imaginea sa din fotografii sau din oglinda. Iata un mod placut de a-si petrece timpul: sa se uite la fotografii cu persoane pe care le iubeste. Ii poti cumpara sau ii poti face un album foto in care sa pui fotografii cu persoanele sale favorite. Sau include fotografii ale bunicilor, unchilor, matusilor care locuiesc departe de tine. Vorbeste-i despre fiecare persoana in parte – in timp iti va arata persoana despre care ii vorbesti sau al carei nume il rostesti. Fotografiile sunt si mai importante atunci cand copilul nu se afla langa parintii sai. Fa o fotografie cu tine, sotul tau si alti membrii importanti ai familiei (nu uita de animalele familiei) pentru ca copilul tau sa se poata uita la ea atunci cand este trist. Pune si o fotografie cu tine si cu el facand un lucru care lui ii face placere. Dupa ce pleci si el ramane in grija doicii sau atunci cand este obosit, a se uita la fotografia cu tine poate fi lucrul care il va ajuta sa treaca peste perioada neplacuta a despartirii si sa reinceapa sa se joace si sa invete.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Multumim de info lucia. Tati spunea aseara ca ma inregistreaza si cand plec de acasa ma pune pe tv, deci nu era chiar o idee proasta.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Se pare ca azi nu ne vedem cu Ariana si Simply :(:(
e o vreme de kko la noi Lorex,tu ai trimis-o aici :P

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput