Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Lorex ce ai facut ieri? Ni l-ai trimis pe Bacovia la Bucuresti? Brrrr

Cum mai esti?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Pe el si pe fratii lui (nici nu stiu daca avea) la cat de mohorat a fost.....

Dece din pacate NICIO MICSORARE!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mesajul asta mi-a adus aminte de perioada liceului...nush daca a avut frati, dar cu siguranta a avut un fiu, Gabriel...Venea uneori la masa la cantina caminului nostru...un mosulet trist, garbovit, cu o caciula ciudata pe cap, imbracat saracacios si mereu singur...Cand am aflat ca e fiul lui George Bacovia nu m-am mirat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Mesajul asta mi-a adus aminte de perioada liceului...nush daca a avut frati, dar cu siguranta a avut un fiu, Gabriel...Venea uneori la masa la cantina caminului nostru...un mosulet trist, garbovit, cu o caciula ciudata pe cap, imbracat saracacios si mereu singur...Cand am aflat ca e fiul lui George Bacovia nu m-am mirat...

Tu vorbesti serios?
Cat de tare! Mie imi face o deosebita placere sa stau de vorba cu unii batrani, sa-mi povesteasca experiente de viata din vremuri demult apuse....cred ca l-as fi abordat.

Editez sa zic ca am dat un search pe google si se pare ca a murit intr-un azil de batrani in care a ajuns dupa ce s-a luptat cu autoritatile sa reintre in posesia casei parintesti, lucru care nu s-a realizat.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Tu vorbesti serios?
Cat de tare! Mie imi face o deosebita placere sa stau de vorba cu unii batrani, sa-mi povesteasca experiente de viata din vremuri demult apuse....cred ca l-as fi abordat.

AMR 6 kg

Da...si eu am vrut sa-l abordez ca si eu am placere sa vb cu batranii...dar mi-a fost, nu stiu, teama cred...Mi se parea interesant si infricosator in acelasi timp...
El nu accepta sa vb cu nimeni, statea singur intotdeauna la masa si parea ca e pe alta lume. Nu vorbea decat cu pedagogul...baietii (unii mai nesimtiti) faceau misto de el, dar nu parea deranjat de ei...uneori ne privea, parca ne studia...si daca il intreba cineva ceva nu raspundea, isi vedea in continuare de ale lui sau pleca...

Mergi la inceput

Zgubilicea...
...draga de ea...
...tocmai m-a chemat la un 'quick'...sa ma tzatzaiasca ea oleaca...
Si eu o pozez in fiecare seara...doarme in cele mai ciudate pozitii...
Mi-o inchipui si pe delfita ce dulce tre' sa fie...

Suntem niste fericite fetelor, nu-i asa? meseria asta de mamica e extraordinara!

Mergi la inceput

Citat:

Zgubilicea...
...draga de ea...
...tocmai m-a chemat la un 'quick'...sa ma tzatzaiasca ea oleaca...
Si eu o pozez in fiecare seara...doarme in cele mai ciudate pozitii...
Mi-o inchipui si pe delfita ce dulce tre' sa fie...

Suntem niste fericite fetelor, nu-i asa? meseria asta de mamica e extraordinara!

Cu siguranta!
Ma gandeam azi...eram la Mega si era o tipa tanara si aranjata, cred ca venea de la job, facea piata. Si m-am uitat la ea, mi-am amintit cum faceam si eu piete inainte si totodata cat de goala era viata mea fara delfita. Acum eu aveam delfita in carucior si eram tare mandra.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Ma duc langa ea in pat ca se cam foieste si este dja tarziu. Noapte linistita langa zgubi a ta Ayanna!

Sper sa reusiti sa ajungeti maine la intalneala fetelor din zona.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Miremia, chiar cand dai click pe desprecopii acolo sus ... Te baga pe pagina principala. Daca te uiti mai jos este povestea mea cu tot cu poza .

Si DA!!!! suntem niste fericite!!! Cea mai frumoasa meserie !!!!

Mergi la inceput

Citeam acum despre bone...si scoruri...

...m-am inverzit cand am auzit ce sume vehiculati voi acolo ca si salar...

Sunt bone cu studii de specialitate, pedagogie, psihologie sau ma rog chestii de astea???
La noi o bona costa in jur de 500 lei, full-time...si sincer uneori ma gandesc ca nici pe asta nu mi-o permit. Si am salariul destul de bunisor...eu nush cat castigati voi, dar cred ca primiti salariul in euro...si nu de ordinul sutelor, ci mult mai mult, nu?
In cazul meu, mai bine stau acasa decat sa dau 2000 de lei pe bona...eu muncesc numai ca s-o platesc pe ea? doamne apara-ma!

Mergi la inceput

Citat:

Ma duc langa ea in pat ca se cam foieste si este dja tarziu. Noapte linistita langa zgubi a ta Ayanna!

Sper sa reusiti sa ajungeti maine la intalneala fetelor din zona.

AMR 6 kg

Noapte buna si voua!

Mergi la inceput

Cred ca ma retrag si eu...nu am lucruri prea interesante de spus in seara asta...

Va pup...s-aveti somnic pufos!!!

Mergi la inceput