Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

hello
O cafea fierbinte pt dimineata!
A trecut prima zi! Cu bine! L-am lasat relaxata azi, ca am constatat ieri ca ii place. Ieri l-am dus de dimi si l-am lasat vreo 4 ore. cand am ajuns dupa el se juca pe covoras cu niste animalute atarnate de tavan. Mi-a auzit vocea, s-a intors spre mine, mi-a zambit larg, larg (m-a topit toata, evident!) si s-a intors inapoi la animalutele lui. Iar dupa ce a ajuns in sfarsit la mine in brate, le-a dat niste zambete simpatice si fetelor de la cresa. Deci...e ok! Azi am ajuns pe la 5 dupa ei si Luc dormea. yes!!! Au reusit sa-l adoarma fara tzitzi!
Ziua lui mami a decurs mai putin bine (dar se putea si mai rau)...sefele i-au umplut agenda luna asta si i-a si fost dor tare, tare de puiuti.
Multumesc de tinutul pumnilor!

Mergi la inceput

Sa raspund si eu la sondajele pe care mi le amintesc:
- baita cum ne permite timpul. Daca este suficient, facem zilnic, daca nu, la doua zile. Fara cremuire dupa, rareori cu masaj.
Eu am incercat, dar la orle astea mici nu reusesc sa-mi amintesc de alt sondaj. Mai erau?

Mergi la inceput

Miremia, delfita. Am citit numai cap asta si nu stiu de ce vrei sa-i dat LP delfitei, dar iti spun ca eu n-am avut nici un succes cu Luc. Papa minunat si mai tzitzileste dim si seara, dar nu vrea nici un fel de biberon sau de tetina, nici un fel de LP sau LM din sticla, nici de la mine, nici de la altcineva. Sunt curioasa daca v-a accepta la gradi sa bea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Lorex ce ai facut ieri? Ni l-ai trimis pe Bacovia la Bucuresti? Brrrr

Cum mai esti?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Da?? sorry...
La noi e mai senin azi!

Sunt putin mai bine, ms de intrebare.
nu mai am febra, dar gatul tot ma mai doare!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sanatate multa! Sa-ti treaca repede, repede!
Mersi de mp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

acum sper sa am timp sa nu mai pierd capitolul...cu putin noroc,nici mesajul

so...
nu va incarc memoria cu detalii inutile despre peripetziile mele informatice
dar,totu-i bine cand se termina cu bine,ar zice sheixpir ( moamaaaaaaaa ce-mi place cum l-am scris )

xela,condoleantze pt pierderea suferita

cris d. cam asa si la mine cu banii ;referitor la discutziile tale cu nora mea frumi si inteligenta foc,dezghetzata la minte si la limba senzatie de deja-vu ;la fel,sper sa nu incep cu reprosuri,dar cateodata o mai zbarcesc si atunci lucrez la dres busuiocul

alexutzzza wb

oani,gmilady si mandrutza succes la reinceperea serv veti vedea ca totul va fi bine cu puii vostri

[b]multumesc pt urarile de sf alexandru [b]

LML :bobitza,irinuca modelutza,patriotul,jiji,daniel si adrian
sa cresteti mari si voinici,sa va bucurati parintii!
LMA happyella

simplicity,imi pare rau de probl cu suptul arianei de cat timp nu mai vrea? drum bun sa aveti in calatorie,si sa va distratzi super in tzara!

danyelana,drum bun si distractzie placuta si voua in tunisia!

lorex ,multa sanatate!

imi mai amintesc ca:
delfinitza a inceput scufundarile ,
cris m asteapta inceperea scolii
larisel m-a dat pe spate cu retetele\meniurile de bebe
tomaca vrea langa tudorel
roxy draga,mult succes cu mutatul!
ivan s-a intalnit cu sumudica?
pufuletzii sunt neastamparati,se misca peste tot,se ridica in picioare ...alex este placintutza mea ...o sa le faca si el pe toate pana s-o insura!(sper )

pozele pufuletzilor sunt

adina_bulina ma bucur pt vestile de la voi nu gasesc poze cu maria dalia
pupici si pt lalitica si david

acum ce sa mai zic? ar fi ele multe,dar mintea mea sau neuronul ramas nu mai corespund

o zi minunata tuturor!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

oau! WB! imi era dor sa te citesc!
Mersi de urari! Intorsc si eu cateva spre voi, mai ales spre Radu, ca el incepe scoala si are nevoie. Si Luc e placintica, nu te ingrijora. Nu tu ridicat, nu tu patru labe, nu tu ma-ma...dar e asa de vesel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mi-am adus aminte de bona....asta e din categoria wellcome to the jungle. Eu cred ca vom avea peripetii marete cu bonele....asa cum de altfel au aproape toate familiile care angajeaza bone.
Eu am facut interviuri cu mai multe bone, si cand sa ne hotaram la una, s-a decis soacra si cu maica-mea sa nu mai luam bona, ca e prea mic bebe si ca vin ele cu randul.
Dar ce am intalnit:
- bona interna, cu referinte de la o cunostinta din cartier, 2 000 lei, cu facut de curatenie si mancare. Asta cu mancarea nu ma prea incanta, ca na, fiecare cu gustul ei.
- bona pt 10 ore, 1700 lei initial, 1300 dupa negocieri.
- bona de luni pana vineri intern, 1 000 lei plus transportul ei pana acasa vineri si luni, ca statea in Ploiesti, adica inca vreo 2-3 mil.

Noi oscilam intre aia interna cu 2 000 lei si asta din Ploiesti. Dar cand sa ne decidem...s-au decis bunicile.
Aia interna de tot era buna ca facea si curatenie, noi oricum dam 500lei pt curatenie, deci tot aia era. Dezavantaj era ca daca pleca ea, trebuia sa caut si bona si pt curatenie...stres prin care nu mai vreau sa trec. Bine ca am gasit-o pe asta la curatenie, nu imi mai trebuie sa caut alta.
La toate astea s-ar mai fi adaugat si instalarea de camere.
BTW, tomaca tu ai instalat camere? Ai incredere ca ii da de mancare ce ii lasi tu si nu ce ii da ei prin cap? Pt ca eu am mai avut surprize chiar si cu soacra....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Vai ce preturi! O interna sta permanent la voi?
Cum merge Rina?

Mergi la inceput

Nik0le, Dece (mi-am aruncat ochii in cap trecut) - mersi mult!

Mandruta - la tine cum a fost? S-a descurcat tati?

Mergi la inceput

Merg la nani, ca maine o iau de la capat! dar nu inainte de a felicita pufii de astazi, pr toti, toti, fara exceptie!
La multe lunite, pufi dragi!
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA FETILI

HAIDETI LA COFFE....

am recuperat...

LML...tuturor pufuletilor...sa cresteti mari si sa va bucurati de dragostea parintilor vostri.

alicredo..
....ce frumos a fost...plagiatul...ayanna

oani.......deci io tot tuta sunt....desi ai descris frumos...mi se zbarleste parul pe mine cand citesc...ca tu singura la munca..cu gandul la el...el acolo...adoarme fara tt....multumesc lui DD ca pot fi inca langa jiji...cadou mai mare n-as putea sa primesc

mima...cand am citit despre intamplarea din mega...parca erau si gandurile mele..insa tu ai zis-o asa de frumos....da...avem cei mai frumosi copii( cioara).... si o viata implinita...exact asa simt

larisel...doamne ce organizata esti...meriti un bratz de pt cum iti cresti printesele ( sunt nebuna dar nu-mi mai amintesc din odisee...care a fost reactia ta cand ai aflat ca sunt 2?....am io senzatia sau la inceput nu te-i prea bucuarat)...de fiecare data cand vad gemeni pe strada ma gandesc la tine...si-mi zic..tot respectul..ca nu e usor ceea ce faci.

legat de meniu..ieri am fc supa de rosiii...adik....am tocat patrunjel, morcov , telina, ceapa, ardei...le-am pus la fiert( am pus si-i pulpa de pui pt felul2)....am adaugat mai incolo niste dovlecei si putina conopida( sa ma scap de ele din frigi)...si spre final vrep 8-9 rosii..la fel facute la robot...si putina sare si ulei de masline la final...asta a fost pt toata familia....dietetic si f bun.
felul 2...spanac ( am luat baby spanac de la mega)..am mai pus un pic de morcov si dovlecel..1 galbenush...si putina pulpa..a iesit o chestie f buna...dar..jijelu' e innebunit dupa ciorbe...a mancat un borcanel din ala mare de ciorba..nu stiu cat are si cam 100 ml de spanac....mai am si pt azi....

seara grish cu lapte ( fetili...stiti ceva ca nu e recomandat grisul? )

io..am av o noiapte a la jiji...la un moment dat ma usturau tt...in sensul ca...parca tragea dinele....nik...poate era doar senzatia...

azi am muuuulta treaba....maine plecam o sapt la socrela asa ca tre sa fac bagajul...sa calc etc....sa ma vopsesc...si incerc sa aj si in IOR,daca se hotaraste o intalneala...

oAni...momentan s-a dus pe apa sambetei ...rina...offfff...dar , cica dupa ce ne intoarcem de la socrela....vrea si jiji mare sa se apuce de slabit.

sa aveti o zi frumoasa...si mai calduroasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!facem cinste azi!face piciul dragaliciul 7 lunite..,...doamne ce mai fuge timpul
lml alexandra si david!

Mergi la inceput