Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 5
Yagmur spune:
Ce bine este sa incep dimineata asa... Va multumesc mult de urari; tare mult m-am bucurat!!! Si va servesc cu o bucata de tort si suc, ca aici la munca nu aveam voie alcool ... dar diseara dupa ora 20 va invit la vin rosu
Ma simt bine la 40 de ani, nu m-a luat inca nici o depresie. Ma tine turbo Luca in priza, care de cand s-a intors si m-a gasit zen si-a adus aminte ca se poate tranti pe jos, tipa, lovi pe altii... dar vom trece noi peste perioada asta de reacomodare...
Fug sa vad poze de la mare, din Bucovina ca si asa n-am chef de munca...
Si cu mare intarziera LA MULTI ANI, Mamaana . Ma bucur ca ai mai scris.
Inca o data va pup pe fiecare in parte
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
ruxandra nu a fost nimic care sa nu-mi fi placut. a! deasupra noastra s-a nimerit un baietel de vreo 3 ani jumate, care se culca numai la 1 noaptea si statea in camera de la 10 seara, perioada de 3 ori si-o petrecerea tropaind ... dar nu e vina gazdei, asa a fost norocul nostru. chiar nu am ce sa reprosez, dimineata dadeam comanda de masa de pranz, la pranz pentru cea de seara si uite asa am mancat si poale-n brau si coltunasi . mancarea fff buna, camera fffff curata, ingrijita, baia un pic cam micutza, dar nu ne-am petrecut prea mult timp in camera, caldura, apa calda, tot ce vroiai.
singura chestie la care m-am strambat (recunosc) asa fost la meniul copiilor. adica scria mare ca e gratuit pentru copii, au fost 6 copii. dar, ce nu am inteles noi, a fost ca trebuiau si parintii sa manance ce mancau copii lor. nu prea am inteles asta, in conditiile in care 6 copii mancau la fel si 10 adulti mancau la fel ... mi s-a parut nu stiu cum ca mi i-a taxat si pe copii. adica daca eu cu florin as fi mancat la fel ca dani si ceilalti copii ar fi mancat meniul nostru atunci nu s-ar fi taxat ... mi s-a parut dubios.
dar am decis sa nu ne stricam mini-vacanta penru cativa lei, asa ca am trecut peste f usor.
in rest chiar am numai lucruri bune de spus despre ei. fac rezumat: cazare - 10, mancare - 9,5 (doar pt faza cu meniul copiilor, mancarea in sine era delicioasa), zona, privelistea, aerul, amplasamentul pensiunii 10+, gazdele 10, distractiile pentru copii - 10+ (locul de joaca chiar daca nu era mare isi facea treaba, dar drumetiile ... drumetiile ... ).
noi suntem hotarati sa ne mai intoarcem, nu stiu daca reusim la iarna (am eu un pitic cu dusul copiilor la munte iarna cu j-de mii de haine ), dar cu siguranta vara viitoare.
daca veniti prin zona let me know, ca ne organizam si noi cu voi. si daca veniti iarna incerc sa ma urnesc si eu, ca doar atunci voi merge cu oameni cu experienta in ale drumetiilor.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Danutz, ulei de seminte de IN gasesti la plafar, o lingurita. Suc de struguri si/sau rosie. Bafta!
Laura13 spune:
tuturor care isi serbeaza astazi ziua onomastica
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
danutz nici mie nu mi se pare mult 2 zile. daca il deranjeaza ... atunci e mai nasol, dar daca el nu se simte deranjat eu nu as face nimic.
ruxandra, ma bucur fffffffffffffff mult de vestile bune de la gradi. am si eu niste emotii ... dar nu mai zic, sa nu atrag energiile negative
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
dandusa spune:
La multi ani,Mamaana si Manuela!sa fiti sanatoase,fericite,implinite!
Danutz,
extract din mladite de merisor,este un remediu atat in caz de constipatie cat si in caz de diaree.i-l poti da si pe termen mai lung daca v-ati mai confruntat cu situatia asta.si eu ca si fetele,zic sa-l mai lasi.inteleg ca abia azi i-ai dat prune si altele.au si astea nevoie de cateva ore bune sa-si faca treaba.ulei de ricin,stiu ca-i ok pt adulti dar atat.semintele de in si eu stiu ca ajuta.tu cum mai esti?
Laura,
mi-au placut f tare pozele.pareti asa de realaxati,incantati!f frumoasa locatia si din ce povesteti pare super.v-ati luat ap foto nou,asa-i?pozele au o calitate superioara.
legat de energii,nici macar n-ai voie sa te gandesti,shhhhh.alunga tottt
Ruxandra,
scumpul de Grigore,merge la gradi si s-a acomodat f bine,bravo lui!astept pozele de la mare!
Chinico,
doamne,cartile de la tine sant...f tari!ambii sant inca inebuniti dupa ele.si de cate ori am mers la locul acela de joaca,Crinuta imi reaminteste ca acolo a fost cu Bea si ca am sters topoganul de apa si ca in drumul spre casa,Radu a adormit in autobuz.ce memorie au copii astia!
mami de Crinuta si Raducu
simo29 spune:
Salutare fetelor!!!
MANU si MAMAANA
tuturor ce poarta numele MARIA
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
mamaana spune:
la multi ani manu!
va trimit poze cu noi pe contul comun (yahoo?)(eu mi-am taiat o juma' de metru de par de cand nu m-ati mai vazut)
lizzy spune:
manu iubita la multi ani!
varsta nu conteaza, zau, numai si numai inima. si iubirea, in orice forma ar fi ea. si cand dai multa iubire, gaseste ea, iubirea, calea sa vina inapoi la tine...
am cunoscut nu de mult o tanara... batrana tare. avea mai putini ani ca mine si parea batrana... cumva... de cand am cugetat la intamplarea asta, abia astept sa-mi serbez an de an ziua de nastere, fix cu bucuria de la 14-15ani. fa la fel!
lizzy spune:
cu ce ma ocup zilele astea? intru in lupta si eu cu Volksbank-ul.
nu face obiectul topicului, dar daca va intereseaza cumva detalii despre / stiti mai multe decat mine pe tema asta ne vedem/auzim pe forumul clientilor cu credite la VBR...
apropos de ce iubesc io romania. uite de-aia. in ce alta tara as mai avea sansa de a invata despre aplicarea OUG x sau legea y sau sa ma razboiesc in notificari cu banca la care cotizez lunar?!