Fulguleti de nov-dec 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani draga noastra Manu!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, intelepciune si putere sa gasesti cei mai bun pentru tine si Luca!
va pup

Mergi la inceput

Kiki, stiu de plaja aia dintre Navodari si Mamaia. In studentie mergeam acolo cu cortul. Era totul salbatic, pustiu si o linisteeee...doar tu si marea. Va' sa zica au facut un complex acolo, presupun ca patronii sunt aceeasi de au si Phoenicia din Bucuresti. Si probabil ca in cativa ani si plaja aia se va umple la fel ca la Mamaia.
Ruxandra, tu ce loc linistit ai descoperit? E secret?
Noi am vrut la un mom dat sa mergem la Gura Portitei, unde stiam ca-i mai liniste, dar tocmai mi-a zis o amica intoarsa de acolo ca si acolo au patruns manelisti cu muzici, galagie si prost gust...offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Yagmur!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Ieri s-a intors vesel.. c-a mancat aia si ailalta, ca s-a jucat, c-a fost in parc si-a vazut aia si ailalta. La intrebarea ce fetite dragute sunt la el in grup... "era una plangacioasa".

de dimineata era iar preocupat si usor stresat..

_

Laura, Danutz trimis pm.

Kikineata, multam. Da, taman ce auzisem si eu de Phoenicia.. interesant pt Ro.. sper sa-si pastreze standardul; numa ca barbatu' cand vazu poze.. a zis ca decat la atatea betoane, prefera "la gaini" (gazda) . Intrebam daca ati avut all-inclusive, sau pensiune completa sau ..?
Si daaa, plaja aceea e pe duca..

Laura, .

Dandusa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra, mic dejun si pranz bufet suedez iar seara a la carte. Noi am fost o sg data dimi, de 3 ori la pranz, astea erau incluse si mai furam de 4 ori seara cand plateam. Pt noi, pt mine a fost superrr bine. Mie imi place la betoane daca ma scoti in salbaticie mor instant . Pur si simplu nu ma pot adapta. Io am nevoie de spatiu, de baie, de confort iar plaja m-a incantat ca noi nu vizitam piscine si alte alea pe acolo.

Hei, Laurico, ma bucur ca va priiit. Sa va fie de bine!

La Multi, multi Ani, Yagmur! Sanatate, numai bine si muuultaaa dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Poze de la munte

Yagmur sa iti dea DD multa sanatate, fericire, bucurii si tot ce iti mai doresti!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumesc frumos de urari!!
a inceput scoala la noi, tudor e azi in prima zi de liceu, l-am intrebat daca vrea sa merg cu el, nici nu mi-a raspuns
fetele incep scoala joi - sunt tare incantate ca o sa mearga cu school bus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, tuturor ce poarta numele Sf.Maria!

Va ofer o . Mai scriu cand imi revin, ca ieri mi-a fost foarte rau.... cu frisoane, febra.... N-am crezut ca poate fi atat de rau.....

Mergi la inceput

Help mamici!
Rares este foarte foarte constipat. De 2 zile nu a iesit afara.
Dr. mi-a zis sa-i dau Duphalact, i-am dat doza prescrisa, fara nici un rezultat. Nici regimul nu functioneaza: pere, prune, multa apa, supa, etc...nimic.
Ce pot sa-i mai dau, oare uleiul de ricin o fi bun pt ei?

Mergi la inceput

ieri intors vesel si sporovaind

mai pe seara.. c-ar vrea sa stea azi acasa.. i-am zis ca stam in w-e cu totii.. n-a insistat
de dimineata mai senin ca in zilele trecute

Dianav, la voi cum mai e?

Hey si cine mai tre sa-nceapa gradinita?
Dragos?

_

Multam fain Lacramioara.
.. si io mi-s busita.. am luat de la baieti, care au luat-o de la o partenera de joaca din vacanta. Ei numa niste muci, io mai rau.

Mamaana, bucur mult sa te vaz
Tudor la liceu!! Felicitari.
Isabel si Stephanie incep deja scoala? cum asa?

Danke Kikineata.
Nu baia si studioul urias e problema (admirat la voi in poze), ci faptul ca blocurile sunt inalte si mari rau, si pe site par apropiate.. are omul fobii, ce sa-i faci .
Pricep ce spui cu baie si confort la mare.. noi suntem o leaca cu extremele la mare.. sau in semi-pustiu, sau de la x stele in sus. Pe termen scurt mai merge si o gazda curata si tihnita.. da nu-i usor de gasit acel loc care le intruneasca pe mai toate. Ca daca e cazarea faina, nu e plaja. Sau invers. Sau scartaie mancarea. Apropo, ati fost multumiti de mancare?
Acu a fost fain ca apartamentul a fost chiar maaare.. si dormitorul copiilor era asa departe de-a tb sa folosim baby-phone-ul. Rasfatul suprem: io (hai si barbatu' ca l-am primit finally ) cu baia noastra, copiii cu a lor. Si chiar pe plaja de, vorba lui G, "ma adorm valurile, ma trezesc valurile". Din pacate si aici fuse pana de curand un camping.. da macar acest resort e construit cu cap si suficient bun-gust, dar vazui si "chestii" ciudate prin apropiere..

Laura, super pozele. Asa mi s-a facut chef de zacut in hamac.. Ce dulau! Si ce bine se tine Dani in sa. Ati fost la (stai sa vaz cum ii zice) herghelia Lucina?
Frumoase locuri, pensiunea arata tare bine. Place ca nu-i la drumul principal. Am notat-o. Ce nu ti-a placut la ei?
Asa ma enerveaza ca majoritatea pensiunilor faine sunt ingramadite in Bucovina.. in alte locuri cauti si cauti..

Danutz, 2 zile nu mi se pare deloc mult.
Pe el pare a-l deranja?

Mergi la inceput