Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
La multi ani, daphna!
Va ofer o .... Imi fac si eu curaj sa beau putin cu voi....
danutz, imi pare rau ca raspunsul meu vine cam tarziu, dar iti spun ce a dat rezultate la Stefy si merge si pe termen lung. Deci dimineata primeste lapte cu cereale integrale, puse in lapte de seara, in care pun si o lingurita de seminte de in iar dimineata dupa ce separ laptele si il incalzesc, cand e constipata rau adaug o lingura de tarate de grau si apoi il indulcesc. Eu i-am dat duphalac 10 ml si apoi inca 5 si asa a reusit sa iasa.... Vezi, nu-i da prea multe prune si alte cele, ca s-ar putea sa se faca varza in burtica, dar sa aiba "dop" si atunci durerile de burtica sunt tare mari. Cel putin asa a fost la Stefy. Din cate stiu eu uleiul de ricin nu se da la copii si nici laxative. Parca exste un sirop pentru copii.... Laxofort? Nu sunt sigura.
Ruxandra, multa sanatate si tie.
Lizzy, multa bafta.
danutz spune:
Neatza!
Deci a facut! I-am pus scutec si a facut!
Ieri seara cu supozitor, cu mari dureri si chin...o chestie tareeee, extrem de urat mirositoare si acoperita ca un fel de mucus. Deci ala a fost dopul. Si dupa inca 2 ore, sub efectul uleiului de ricin si a regimului cu pere/piersica/prune, a mai facut inca o data. La fel de tare.
Deci constipatia i se datoreaza faptului ca nu vrea sa auda de olita sau de WC si vrea numai in scutec. Si fiindca nu i-am mai pus scutec, a tinut, si a tinut...aproape 3 zile. Deci pt moment, revenim la scutec, strict pt acest scop, o sa folosesc din alea care se spala, ca pe post de un fel de chilotei speciali pt kk. OFFFFFFF
Este incredibil cum a renuntat la scutec pt pipi, in doar 2 zile si a inceput direct la WC, este incredibil ca noaptea face doar 1 data la WC, (cu mici accidente, dar sunt normale), dar kk nu vrea si pace!
.
gata mi-am spus of-ul...
danutz spune:
Lacramioara, senmintele de in nu schimba gustul laptelui? ca daca-l simte altfel...nu o sa mai vrea!
Dandusa, chiar am in casa extract de merisor, o sa incep sa-i dau, pana se regleaza de tot.
.
Laurici, am vazut pozele, salbatic mai e acolo, exact cum ne place
Ai idee daca iarna se poate skia cumva pe undeva pe acolo?
.
Diana, eu cu BRD-ul am meci si parca pt astia nu s-a facut grup de lobby Da' fiindca am avut un nenorocit de card de credit nefolosit de prin 2006, pt care m-au taxat cu dobanzi+comisioane fara nici o instiintare bineinteles, nu cred ca am nervii si rabdarea necesara sa merg pana la tribunal. Am ajuns la un director de divizie, daca ala nu-mi anuleaza penalizarile, o sa fac sesizare la protectia comsumatorului si oi mai vedea.
.
iar apropo de ce ziceai tu, stiu exact ce vrei sa zici...cunosc o doamna (fiindca doamna e cuvantul) la aprox 60 ani, atat de tanara, atat de senina, atat de implicata in asa de multe chestii...ea e modelul meu de urmat, am avut atatea de invatat de la ea incat nu stiu cum ar fi fost viata mea daca nu as fi cunoscut-o! Dar se zice ca nici o intalnire nu-i intamplatoare pe lumea asta, nu?
chinico spune:
'neata.
de plouat tot ploo la noi, tot intre 10 si 15 grade ne balanganim... si donia tot chitic tace...hm..
dandusa ma bucur ca le plac cartile micilor tai, bea are d'astea de cand era inca la mersul in 4 labe cu jucaria in dinti, si inca mai descopera tot felul de chestii in ele. a adormit radu in autobuz? pai cu atatea fete in jur, cred si eu saracul..l-am epuizat!
vin la vin manule!! ca daca si eu ca si laura, in aceeasi oala adica (numa io nu plang, ca ce sa-i fac, altii n-au nici unul mai laura mai, noi suntem norocoase, zau de nu!!...asta-i terapie, daa?), apai de ce nu m-as alcooliza nitel..
ruxandra iaca vezi..g e barbat. si e zen. da' mai stai pe tusa, ca asa repede incepe a bate vantul din directia aialalta..ooo...
mamaana la multi ani si de pe meleagurile astea nenorocitdeploioase
tudor e la liceu? LA LICEU!!!!!!!! uaujdiuuuuuuuu!
spre marea-mi rusine,am vazut numai putine poze, si alea putine toate ale laurei. mmmm..mi-e dor si mie de-o pajiste...
am mers la pascut toti 3 duminica la un soi de mini hergelie pe aici prin imprejurimi, fain..bea pe ponei(numitul tarzan, tre' sa precizez), piromanul langa ponei, eu pe banca. mi-a placut. aparatul n-am uitat sa-l luam cu noi, sa pozam frumusete de peisagiu, evident insa ca era acumulatorul gol pusca. bea s-a distrat teribil, a hranit iar capre obraznice, s-a catarat, a alergat...cand se va opri ploaia mai merem..
danut acu io ce sa mai zic, ca a trecut...
acs spune:
LA MULTI ANI Manu!
LA MULTI ANI Mamaana!
LA MULTI ANI Marii si Ane!
Dau si eu de baut un vin, o sampanie, alaturi de o prajitura si niste poze mai vechi, dar pe care de-abia saptamana asta am reusit sa le pun pe picasa.
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico 'neata. de plouat tot ploo la noi, tot intre 10 si 15 grade ne balanganim... si donia tot chitic tace...hm.. dandusa ma bucur ca le plac cartile micilor tai, bea are d'astea de cand era inca la mersul in 4 labe cu jucaria in dinti, si inca mai descopera tot felul de chestii in ele. a adormit radu in autobuz? pai cu atatea fete in jur, cred si eu saracul..l-am epuizat! vin la vin manule!! ca daca si eu ca si laura, in aceeasi oala adica (numa io nu plang, ca ce sa-i fac, altii n-au nici unul mai laura mai, noi suntem norocoase, zau de nu!!...asta-i terapie, daa?), apai de ce nu m-as alcooliza nitel.. ruxandra iaca vezi..g e barbat. si e zen. da' mai stai pe tusa, ca asa repede incepe a bate vantul din directia aialalta..ooo... mamaana la multi ani si de pe meleagurile astea nenorocitdeploioase tudor e la liceu? LA LICEU!!!!!!!! uaujdiuuuuuuuu! spre marea-mi rusine,am vazut numai putine poze, si alea putine toate ale laurei. mmmm..mi-e dor si mie de-o pajiste... am mers la pascut toti 3 duminica la un soi de mini hergelie pe aici prin imprejurimi, fain..bea pe ponei(numitul tarzan, tre' sa precizez), piromanul langa ponei, eu pe banca. mi-a placut. aparatul n-am uitat sa-l luam cu noi, sa pozam frumusete de peisagiu, evident insa ca era acumulatorul gol pusca. bea s-a distrat teribil, a hranit iar capre obraznice, s-a catarat, a alergat...cand se va opri ploaia mai merem.. danut acu io ce sa mai zic, ca a trecut... Beatrice (13.12.2006) |
asa-i, ai si tu dreptate ... eu am avut o intarziere de vreo 4-5 zile, zile in care am fost, cel putin incapul meu sec si tont, cat se poate de gravi ... no, de aceea am plans. dupa care am sters lacrimile si am zis multumesc lui DD pentru Dani si pentru familia mea. acum astept sa treaca si m-oi apuca iar de muncit, nu pot sa zic ca sufar tare la munca asta
si mie mi-e tare dor de donia si, sincer, incep sa ma si ingrijorez ... nici un semn, nik???????????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
citat din mesajul lui danutz Neatza! Deci a facut! I-am pus scutec si a facut! Ieri seara cu supozitor, cu mari dureri si chin...o chestie tareeee, extrem de urat mirositoare si acoperita ca un fel de mucus. Deci ala a fost dopul. Si dupa inca 2 ore, sub efectul uleiului de ricin si a regimului cu pere/piersica/prune, a mai facut inca o data. La fel de tare. Deci constipatia i se datoreaza faptului ca nu vrea sa auda de olita sau de WC si vrea numai in scutec. Si fiindca nu i-am mai pus scutec, a tinut, si a tinut...aproape 3 zile. Deci pt moment, revenim la scutec, strict pt acest scop, o sa folosesc din alea care se spala, ca pe post de un fel de chilotei speciali pt kk. OFFFFFFF Este incredibil cum a renuntat la scutec pt pipi, in doar 2 zile si a inceput direct la WC, este incredibil ca noaptea face doar 1 data la WC, (cu mici accidente, dar sunt normale), dar kk nu vrea si pace! . gata mi-am spus of-ul... Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
danutz, draga mea. ai uitat de noi? ai uitat de dani? ai uitat cat am putut sa plang si eu si dani de la acest kk?????
te inteleg. zau ca te inteleg. dani mergea pe varfuri cand simtea ca ii vine, mai nasol era ca nu mai accepta nici pampersul ... facea doar noaptea cand era relaxat, cred ca facea cumva in somn, doar cate un picutz pana se trezea si isi dadea seama ca face kk ... offf, tare greu a mai fost.
nu prea mi-au picat bine mie, atunci, sfaturile de a ma relaxa , de ce sa mint. dar, zau, acum trebuie sa iti intorc acest sfat. lasa copilul sa faca cum vrea, unde vrea, nu te supara si stresa pentru atata lucru. va face si la wc, are o viata intreaga pentru asta. daca asa se simte el confortabil acum, lasa-l. dani, acum, dupa tot chinul, merge singur la wc, se aseaza, ne alunga ca doar miroase urat si noua ne pica nasul , ne cheama doar la sters. dar, ca sa ajungem aici, a trebuit sa ma relaxez eu, sa il las in pace o perioada, dupa care, singur, a decis ca e mai bine la wc.
zau te inteleg, dar gandeste-te cati copii de la 8-10-12-18 ani stii care fac in scutec? nici unul, sunt sigura si rares nu va fi execptia.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Deci semintele de in intregi sunt toxice, se dau doar praf (prin rasnita de cafea) sau ulei de seminte de in. Citare de la dr. Oz
Monicabb spune:
Buna tuturor,
Ruxandra, noi incepem luni gradinita. Am niste emotii cat casa. Eu recunosc ca in capul meu nu inteleg de ce trebuie dati copiii la gradinita cand are cine sta cu ei si se si ocupa cat de cat. Dar la presiunile celor din jur si la gandul ca vreau sa fie un copil ca toti ceilalti il duc. Si pe langa asta cauta compania copiilor, tare se bucura cand se alearga cu cate unul.
Cele mai mari emotii le am din cauza conflictelor in care are talent sa intre. Adica el nu provoaca niciodata (sau cel putin asa vad eu), nu se duce peste alti copii, nu-i da la o parte, isi asteapta randul. Dar daca il deranjeaza vreunul sa te tii. De exemplu luni in parc el se juca la un volan. Vine un copil care vrea sa se joace si el fix acolo, ii spune imperativ sa se dea la o parte, ii cere ajutorul mamei ca baietelul (adica Dragos) nu il lasa si pe el sa se joace si pune mana pe el sa-l dea la o parte. Ei in momentul ala Dragos a inceput sa dea cu mainile si picioarele si au inceput sa se bata ca doi cocosei. Si Dragos dadea mai tare si cu nervi. Celalalt mai mult bara, se vedea ca se controleaza, si se uita cumva in jur asteptand sa intervina cineva. Sigur ca cine a vazut scena pe Dragos l-a acuzat. De-adevaratelea mi s-a facut rau. Nu lasa de la el, nu se controleaza, mi-ar fi placut sa-si imagineze ce se va intampla si sa se retraga. Si apoi chiar statea de mult la volanul ala. Si eram langa el, l-am luat repede, ce se face la gradinita?
Asa ca ziceti-mi si mie, cam cum se rezolva conflictele dintre copii la gradinita? O sa innebunesc daca o sa fie pedepsit, o sa innebunesc daca o sa mi se planga educatoarea de el.
Altfel el e pregatit sufleteste, nu e nici bucuros nici suparat, stie ca o sa se duca si atat. Cand l-am intrebat ce o sa faca la gradinita mi-a spus ca o sa faca tot ce o sa-mi spuna educatoarea sa faca. Sper ca nu planga ca eu nu-l las asa.
Va pup. Va scriu luni sa va povestesc dar pana atunci poate imi spuneti si mie cum e cu conflictele la gradinita.
Laura13 spune:
citat din mesajul lui acs LA MULTI ANI Manu! LA MULTI ANI Mamaana! LA MULTI ANI Marii si Ane! Dau si eu de baut un vin, o sampanie, alaturi de o prajitura si niste poze mai vechi, dar pe care de-abia saptamana asta am reusit sa le pun pe picasa. Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
faineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
iar ma apuca cheful de duca
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi