Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 15
acs spune:

La multi ani Dia!

La multi ani DeeA!

Multa sanatate si bucurii din plin!
Shoshika, felicitari! Sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si fericiti si sa se inteleaga perfect!
Multumesc ca v-ati gandit la noi. Victor e bine, acasa inca de miercuri seara, fara polipi si cu tubulete in urechi. Aude mult mai bine; de multe ori ma intreaba ce se aude incat imi dau seama ca erau sunete pe care nu le distingea. Nu are voie apa in urechi, nu are voie sa raceasca, il pazim cat putem si inca suntem cu inima stransa, dar mult, mult mai linistiti.
Laura13 spune:
si eu pe aici ...
acs 
pt victor, ma bucur tare mult ca a trecut hopul cu bine. multa sanatate si recuperare rapida!
shoshika felicitari!!!! ma bucur mult ca ati reunit familia! 
yagmur in vara am avut si noi perioada de cartoon, acum am dat comanda de multeeee dvd-uri cu desene disney, orice numai cartoon nu
. dar nu pot sa zic ca l-a apucat pe dani nu stiu ce nebunii dupa cartoon, dar nu mai vreau sa aud/vad porcariile alea.
vaccinul de 4 ani ... nu e si in schema de stat? cea gratuita? de ce vreti sa il cumparati? ce mi-a scapat?
mersul la film noi am mers cu dani, prima data in iarna. cu succes. am fost la cel cu dragonii, la shrek (nu i-a placut) si inca la unul, dar nu mai tin minte. se uita, sta cuminte, dar trebuie musai sa fie film normal, nu 3D, ca nu sta cu ochelarii. a! la toy story am fost
. la noi e musai cu popcorn
, drept e ca mancam si noi, deci cere si dani.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
manuela, ce ma bucur ca sinteti bine; si noi trebuie sa ne operam de polipi dar nu am studiat serios problema; pup pe victor cel curajos 
si mi-s tare trista - luca iarasi a avut o iesire urata la gradinita; refuza orice activitate si o face urland si trandindu-se pe jos, nici macar nu asculta ce i se propune; bineinteles, ca disturba toata grupa si iese o mare nebunie in grupa lui.. in ultima vreme ma inteleg tare greu cu el, desi sint calma, stam afara pana tarziu, il intreb ce are, imi petrec tot timpul dupa ce vin de la job numai cu el, promite ca va fi cuminte etc,etc; sincer, am inceput sa ma gandesc serios la ADHD si metode prin care sa pot sa-l duc la consult (gasisem un psiholog bun in Cluj, dar nu imi mai permit); din pacate, acum vine iarna si iarasi e o perioada grea pentru noi.. nu stiu, dar mi-e tare teama ca ar putea fi ADHD.. desi eu nu credeam in boala asta ![]()
e.. m-am descarcat... nici nu stiu ce sa-i mai zic diseara cand ne vedem, poate sariti cu sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac...
uff... si imi este si tare rau de azi dimineata.... se anunta un weekend greu 
va urez un weekend minunat 
Yagmur si Luca
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
acs, ma bucur ca Victor e mai bine. Sa dea DD sa fie totul bine.
Yagmur, nici nu stiu ce sa iti scriu. Si Stefy e agresiva in ultima vreme, dar parca nu chiar cum scrii tu. La gradi, conteaza si educatoarea cum stie sa gestioneze situatia. Eu la Stefy am observat ca daca eu sunt agitata si ma macina ceva, ea simte si e extrem de greu sa ne intelegem. In perioada asta eu am un audit si sunt foarte ocupata, ajung seara tarziu acasa si ea cand ajung incepe sa faca diverse pozne. Si aseara si cu o seara inainte, am inceput sa o scot afara cand ajung, sa-si consume acolo energia.... Astept sa treaca si saptamana asta si sper sa ma intorc la normal.... ca e tare greu. Un buchet mare de
pentru tine si un
lui Luca, poate devine mai intelegator cu mami.
iulia-stefy spune:
Laura, e in schema, dar Stefy a facut in loc de DTP din schema Pentaxim, care la vremea aia era 140 RON si acum cred ca tot pe ala am sa il fac. Are si Haemophilus Influentzae inafara de ce are DTP din scema de vaccinare si mai are si antipolio care in schema de vaccinare era sub forma de picaturi, pe care copilul le poate scuipa.
ruxandra_sb spune:
Bulibaseala cu vaccinul de 4 ani
:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156185
Io ce-am inteles (la inceputul verii) de la pediatrul nostru.. ca nu este, ca la acel moment inca nu se aducea.. ca tb comandat sau luat de-afara.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Lavinia_P spune:
salut,
Mda..mare diferenta fata de anul trecut..de necrezut..
In primul rand a trecut o saptamana si nu s-a imbolnavit..inca..ca nu indraznesc sa ma bucur..
In al doilea rand,din a 3a zi a vrut pijamale sa doarma acolo..am zis ca de la 1 octombrie..dar a 4a zi ,cand sa-l iau deja dormea..asa ca, acum sta fara probleme pana la 17-17.30.
Azi ,la pranz ,a zis ca nu doarme ziua decat la gradinta.
-acasa nu!
Si deja stie 2 poezii..
Lavinia_P spune:
Ruxandra,
Nu mai dai linkul cu pozele si la mine...?Pls!
Wii- este noua generatie de playstation,in care nu te mai joci doar cu butoanele joystickului ala,ci trebuie sa faci miscarea cu pricina cu tot corpul..nu stiu cum sa iti explic..
Uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=MYm4EI50CYU&feature=related
laura,
Deci doarme sau nu Dani la gradi?
Donia,Monica,Iulia,Ruxandra,Saryta,Yagmur
Succes la gradi!
Yagmur,
Cred ca aveti nevoie musai de un psiholg.Si refuzul comunicarii si "iesirile" lui incearca sa spuna ceva.Poate nu e ADHD, e greu sa cresti doar cu un parinte,fara modelul patern,cu bona,cu bunicii,cand la cluj,cand la bucuresti,cu reguli diferite,modele de educatie diferite....off..sper din suflet sa nu iti sune a repros.. Ai toata admiratia mea ca il cresti singura,ca te zbati la servici ,sa ii asiguri ce are nevoie...ca trebuie sa fii singura in toate...nici nu imi pot imagina cat iti este de greu.
Adica,partial stiu cum este..in fine..
Sper ca nu te-am suparat si daca am facut-o te rog mult sa ma ierti.
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutz Aelito, cum e mami cu 3 copii acas'? |

SHOSHICA Felicitari !! sa va traiasca micuta Ioana Maria ! sa fie fericita,si ea si frumosul Tudor !
cum te descurci?
sa stii ca eu le-am taiat accesul de mult la calculator,nu le pun nimic pt ei ,s-a terminat cu datul la o parte ca si cand ei sunt stapanii casei,dar asta dupa ce mi-au stricat doua calculatoare...
cand isi mai aminteste Andres sa ii pun desene,ii amintesc ca desenele nu mai functinoeaza aici,ca le-a stricat.
are destul la tv.macar calculatorul sa mai ramana,si asa e "jupuit".
vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
ma bucur ca tudor o iubeste !! asta a fost pasul cel mare la voi!!!
ACS multa sanatate lui Victor !!!

SOFIA merge la gradinita si ea.nu a plans deloc,e foarte fericita dimineata,cand vine e franta de oboseala(acum ajunge autocarul la 15:20,din octombrie va ajunge la 17:20 dar va dormi acolo )si un pic miorlaita,se mai ia la hartza cu Andres.care a plans cateva zile dupa ea,ii duce dorul,dar apoi se mai si bat..spre seara isi revin si incep sa sara,sa alerge,sa chitaie...
E innebunita dupa colegio,dimineata doar ii spun si sare direct jos din pat,in 15-20 de minute e gata de plecare,mancata,pieptanata,imbracata,incaltata,facuta pishu,cu ghiozdanu-n spate..
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
Eu saptamana asta voi fi.... full
Ruxandra, pediatra noatra a zis ca de luna asta se reglementeaza situatia cu vaccinul si ca in octombrie va fi.....