Fulguleti de nov-dec 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Shoshika, felicitari si sa-ti traiasca fetita mica mititica!
Voi ce mai faceti? V-ati mutat? Ati terminat casuta?
Donia, dap, ai citit bine, am reinceput sa beau cafea...si e atat de buuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Wow... mare chef astazi la noi
Avem 2 sarbatorite: LA MULTI ANI, Deea si Dia!!!!! - sa va bucurati de cei mici si sa ramaneti la fel de frumoase si tonice
Shoshika - felicitari pentru printesa!! Il pup cu drag si pe Tudor. V-ati mutat?
Donia, si eu ma gandeam sa-l duc pe Luca la Shrek, el fiind un mare fan, dar la fel ca si C ii este cam frica de intuneric si nu-i plac zgomotele.. decat daca sint de la Fear of the Dark .
Cat a fost in vacanta la ai mei a urmarit Cartoons (pana am aflat eu era deja prea tarziu). Iar acum e mare fan Bakugan si in curand cred ca incepe cu Transformers si Gormiti . Toata ziua alerga cu un Bakugan dragon in mana si prinde raufacatori :D. Sau asteapta sa vina extraterestri... off, off..
In rest, a fost super ascultator in ultimele 2 zile, pentru ca i-am cumparat Bakuganul preferat...
Daca ar fi sa ma iau dupa lista lui de jucarii preferate (mama manu, cand o sa ai bani o sa le cumperi, nu-i asa... cu miscari gingase din genele lui frumoase ) musai sa ma marit cu Bill Gates .
Cam atatea despre noi....
Mai revin
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Dia

Sa ne traiesti, sa infloresti si sa te bucurI de tot si toate din viata ta.

La multi ani DeeA!

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxanica mama.. adevarul e c-am reusit sa citesc in vacantele acestea.. incantata sunt de mine .
Ai gatat listele?

Kikineata, tot respectul.
Sa te copieze si altii.. ca-i mare nevoie.

Off, Saryta.
Ce mari par colegii de clasa!

Laura, cu somnul la gradinita.. hmmm, chiar daca G ar vrea.. nu l-as lasa -anul acesta cel putin. Unul dintre motive.. acasa doarme si 3 ore.. acolo cu siguranta n-ar putea atat.

Shoshika, felicitari!

Bine ai venit Ioana Maria!

Donia, mey si lor le place Shrek.. da nu prea le-o placut asta. Ahahhaa.. si fu si 3d.. sa-l vezi pe G cu ochelarii pe nas

Luciaro, ref la vaccinul de 4 ani..io nu stiu exact ce sa cumpar.
Cum il cheama, de la ce companii, ????
stie cinevaaaaa???

Yagmur.. cartoon?!!! Io nici pe M nu-l las decat la scooby.. si ce mai baga pe sub mana.
Da.. si pe mine ma enerveaza cu bakuganii lor.. io nu le cumparai chestiile acelea.. da primit cadou.. bunici..

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Ruxandra, pai io banuiesc ca depinde pe ce varianta am mers si pana acum, la cele facute la 2-4-6...luni, gratuit sau de cumparat. Vaccinul asta e cel care inainte se facea la 2 ani jumate, intre timp s-a modificat schema de vaccinare si l-au mutat la 4 ani. Deci de exemplu ma gandeam la Infanrix...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

carnetul nsotru de vaccinari e pe schema noua si scrie in el ca se face vaccinul intre 4-6 ani, intr-adevar DTP. EU de aici inteleg ca nu se face musai la 4 ani fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

noi am fost la toy story 3! succes total! bine ca am avut caise si sticksuri la mine ca altfel cred ca ma puneau sa le cumpar popcorn
donia si la voi aplauda in sala la terminarea filmului??

azi le-am dus eu la school bus ca muncesc de acasa. cat e autobuzul ala de mare si gol, s-au dus direct pe ultima bancheta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

ziua buna si de la noi! am revenit mai repede decat credeam!!!
pentru ca dorm copiii sper sa va pot povesti mai multe...
in primul rand, va multumim de urarile de bine si de felicitari.
ruxandra, yagmur, danutz, donia, mamaana
Donia, intrebai ce zice big brother... e foarte incantat! toti ne miram ca el, de altfel, e un rasfatat, dar e topit dupa ea. ieri ne-am intalnit pe strada cu niste domni si mi-au cerut relatii despre o strada din zona. eu vorbeam cu ei, iar el le spunea: am un bebe in carucior, am un bebe in carucior, n-auzi ca am un bebe acolo???
nu mai puteam de ras!
se duce la ea la patut: bebe, bebe, ce faci? si o mangaie. sau imi zice: mami, nu-i asa ca e mic bebe?
sunt extrem de surprinsa de reactia lui! dar sa vedem ce-o mai fi mai incolo...
danutz, manu, voi intrebati de mutat.... da, ne-am mutat de un an si ceva, desi mai avem de facut cate ceva.... adica multe! dar... cu ajutorul lui dumnezeu vom face noi.......

s-a trezit tudor! s-a dus linistea mea! va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dia - La multi ani!!!... multa sanatate si fericire...

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Yagmur, un pentru Luca. Asa mi-a placut cum l-ai descris ca stie sa ceara ceva.....

Mergi la inceput