Fulguleti de nov-dec 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
Si iar pentru Laura, c-am ramas cu ea in gand citind ultimele postari. ce super ca aveti baiat mare, petreceti in liniste, ha, ha, si tocmai acum cand toate s-au repus pe un fagas normal, tihnit, tzac va aparea o micutza urlacioasa si kkacioasa - de la david citire - cat sa va treaca toata starea de pace si buna-intelegere. Nu te superi, da?? Ma amuz si io, stii tu vorba aia cu capra vecinului

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

io nu ma amuz ... uite de asta ma tot gandesc daca stiu ce facem ... ma rog, incercam sa facem, deocamdata. iar, pe de alta parte, de asta facem, ca parca, cumva, ne asteptam sa ne piara toata linistea si daca nu facem acum nici ca vom mai face. ma rog ... eu, acum, sunt un mix de ... de toate. da' v-am innebunit cu "facem", nu
nu supar, deloc chiar, doar ca ma pui pe ganduri

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Acs, suntem cu gandul la Victor.
Sa fie bine.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

astazi? polipi? tin bine minte?
daca da, acs tinem pumnii ca totul sa decurga lin si usor pt victor.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

si 2 vorbe despre noi ...
azi dimineata nu reuseam sa il trezesc, pt gradi (a! beneficiul gradinitei pentru noi adultii este ca doarme copilul neintors si adoarme la 22 ). si ii spun eu: "dani, copiii sunt deja la gradi, la joaca!" ... ei sa-l fi vazut pe dani cum a sarit drepti, repede sa il imbracam, sa nu fie ultimul, sa se duca repede si el la joaca . nu credeam ca vom ajunge asa, adica daca m-ati fi intrebat anul trecut spuneam ca nu e posibil ... se duce cu atata placere, bucurie, voiosie . mi-e drag de mor ... v-ati prins, da?
si apropo de drag de mor ... mai nou dani ma iubeste: "atat de mult ca nu stiu ce sa fac" si vine si ma ia de gat si ma strange taaaaaaaaaaaaare, cat poate el de tare
saptamana viitoare facem prevenrul, am dat comanda ... sper sa fie dani sanatos sa il putem face.
gata, pup

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Acs, tinem pumnii ca totul sa decurga foarte bine!
Ruxandra, Doamne ajuta pt sufletelele mici!
Laura, ca bine zici, mi-ai adus aminte...
Fetelor, care e urmatorul vaccin obligatoriu pe care trebuie sa-l facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

vaccin obligatoriu eu stiu ca la 4 ani... so... it's coming...

Chiar asa, stie cineva cat o mai fi cel de cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna!
n-am mai dat nici un semn de ceva vreme, dar am lipsit motivat, credeti-ma! am fost ocupata... cu copiii!
am nascut pe 20 august o fetita de 3 kg (cezariana), ioana maria. vineri implineste 4 sapt. e cumintica tare mititica si de cateva zile ma insoteste la gradi sa-l luam pe tudor. deci, va dati seama ca intr-adevar suntem foarte ocupati...
as sta mai mult la povesti, dar dau semne de trezire copiii. in plus tudor nu ma lasa la laptop ca sa se joace el.
dar revin. sper!
va pup pe toti cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim mult de aprecieri

am scris un mesaj lung si m-am apucat sa-mi scutur tarsatura si s-a duss...

saryta bine ca a scapat cu bine, chiar daca cu peripetii

shoshika felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danutz, La multi ani si la multe bucurii si de acum inainte! Sa fii voioasa si sanatoasa!
Am citit bine cu cafeaua? Ai reinceput sa bei sau era doar pentru noi?
Baiul cu school bus e ca deja a dat o tura in el si de acolo i se trage... dar vad ca acum nu mai sufera din cauza asta, ne-am linistit.

acs, sper ca sunteti bine, eu tin pumnii sa ajungeti acasa cat mai repede, sanatosi!

shoshika, felicitari pentru Ioana Maria, sa va traiasca! Big brother ce parere are despre surioara?

Laura, lasa gandurile, faceti treaba pe care ati inceput-o ca merita cu varf si indesat! Da, nu e usor cu al doilea bebe, dar gandeste-te ca deja ai experienta, plus ca Dani e deja mai mare si va fi tot mai independent, habar n-ai cate momente frumoase o sa vina, de o sa simti ca iti vine sa explodezi de fericire!
Da, si eu ma gandeam ca facem 4 ani in curand si trebuie sa ne mutam... incredibil cum a trecut timpul!

ruxandra, mie mi-a placut Shrek, de fapt imi place orice Shrek, imi plac vocile, muzica, iar pe Donkey il iubesc! Cand vine vorba de Shrek sunt foarte copil, ma bucur de orice vad, in mod special de un magar vorbitor
Deci a fost si G la film? Ma tot gandesc sa incep sa il duc si pe C, dar el se teme de zgomote puternice in intuneric, nu stiu daca e cazul sa ma grabesc...
Si la M cum ati sarbatorit inceprea scolii?

saryta, ma bucur ca Andra a ajuns acasa cu bine, bine ca s-a terminat cu emotiile.
Ce mari imi par colegii ei de scoala, fata de buburuzele de la gradi! Insa cu totii frumosi si bucurosi

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Dia!

Va ofer o

shoshika, felicitari.

Laura, si eu sunt... as vrea, dar n-a s vrea, dar? dar? Si eu tot la ce zicea Roxana ma gandesc.

danutz, eu am intrebat pediatra saptamana trecuta de vaccin si a zis ca la 4 ani se face DTP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dia
deea

Mergi la inceput