Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 12
danutz spune:
Multumesc frumos de urari, dragele mele dragi!
va invit asa virtual si matinal la o cafea tare tarre in primul rand, si apoi la piscoturi, suc de portocale proaspat stors, asezonat cu pricomigdale si bezele
Vad ca ati scris ceva...deci am ocupatie azi
danutz spune:
Porumbita tare m-am bucurat ca ne-ai mai scris!
Atat de mult mi-au placut pozele voastre!!! Parca m-asi fi intors in copilarie privindu-le: in curtea plina cu flori si vita de vie a bunicii, aproape identica cu a bunicului vostru, la mesele bogate tipice moldovenesti de pe la rude, la lacul de langa oras unde am invatat sa inot si unde am pescuit cu unchiul meu pana in liceu...e asa de bine sa poti sa duci copii in fiecare an undeva unde natura e inca...natura! Iar bunicul, ce sa zic...cel mai mandru bunic din lume!
Am citit textul din Lazarov, presupun ca l-ai tradus din rusa. Foarte interesant si ofera altfel de explicatii. Din pacate nu prea se gasesc astfel de texte traduse si in romana. Acum 2-3 ani am gasit cateva din cartile lui Grigori Kapita despre vampirismul energetic, le-am citit, am invatat din ele cateva chestii foarte importante si mai ales mi-au deschis si o alta perspectiva. Intr-un fel, cartile alea mi-au deschis mintea si m-au facut sa caut si alte cai de vindecare/ tratament decat cele conventionale pentru boala genetica pe care o am si pt ce am dobandit intre timp Nimic nu e intamplator pe lumea asta...
Deci, multumim
Yagmur spune:
Am inceput si noi gradinita....nu am avut emotii avand in vedere ca nici anul trecut nu a plans.... dar sper surpriza mea a plans intr-o dimineata ca nu vrea sa merg eu la job . Se simte ca am stat despartiti vara asta, a devenit mult mai mamos si speriat ca iarasi cine stie cand mai apar...
S-a schimbat Luca tare mult; nu mai este sociabil, nu-i plac locurile aglomerate, ii place sa se joace mai mult singur, am fost la o nunta duminica si nu a vorbit cu nimeni, pur si simplu imi spune ca nu-i plac oamenii si ca vrea sa stea singur . Sper sa fie doar o faza trecatoare...
Ma duc sa vad pozele de pe mailul comun sa-mi desfat si eu ochii
Danutz, LA MULTI ANI si pe calea asta si sper sa ne auzim curand
Lizzy, suna bine propunerea.. hai sa incercam intr-un weekend sa ne vedem; acum am curaj sa venim cu microbuzul pana la voi, doar e baiat mare
Kikineata, ce pofta mi-ai facut... eu ma ingras zilnic... nu stiu ce este cu mine, dar nu-mi place deloc cum ma simt; musai sa ma duc la endocrinologYagmur si Luca
danutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia A fost bine in prima zi, am reusit sa nu plang! A rezistat copilul si la o mie de poze, in fata casei, pe scari, pe bordura, langa bordura, cu floarea in spate, la scoala, langa copac, langa scari, la usa etc. |
Ha ha ha ha Donia...parca te vad cu aparatul in dinti, pandindu-l pe C
Si zii asa, vrea musai cu bus-ul?! Nu poti vorbi cu soferul, macar odata de proba sa-l ia?
Manuela, buna idee cu herghelia. O sa mergem si noi, dupa ce ne mai adunam de pe drumuri.
Saryta, tare rau imi pare...dar acum totul e bine, nu?
Monica, inteleg ca-s toate bune la gradi. Minunat, sa o tina tot asa. Pana la urma, cred ca noi suntem cei care ne facem cele mai multe griji, ei sunt perfect pregatiti pt asta!
Laura, la voi cum e cu gradi?
Nu pot sa vad pozele din mail-ul comun, nu ma pot loga de la munca, daca va indurati de mine, pune-ti un link pe PM si deschid asa...
danutz spune:
Roxanico, si vacanta placuta! Am retinut bine, nu? Urmeaza sa plecati la turci...
Ruxandra, merci mult pt link
Kiki, targuri din astea taranesti sunt in multe zone din Buc acum. noi avem un mini targ in parcul IOR, cu branzeturi, mezeluri de casa si dulciuri...sper sa mai tina timpul frumos si sa mai vina oamenii aia pt o vreme!
gata cu distractia...fug la munca
dandusa spune:
Danutz,La multi ani!multaaaa santatate,multeeee impliniri!
Ruxandra si Mamaana,
m-ati terminat cu pozele voastre!copiii frumosi,locuri frumoase,activitati diverse.R,am savurat toatte pozele,mi-au placut la nebunieeee!tu cu cititul si pozatul,Gabi cu distratul copiilor.imi placeeee,ce grup frumos aveti,de invidiat!data viitoare,sa ne luati si pe noi!.A,iti sta superrr tunsa asa.esti alta,mult mai tanara,mult mai sexy.fetele sant dementiale,ce par de asiatice au,le invidiez.Tudor,un adevarat adolescent.doamne,ce mandra treuie sa fii!
mami de Crinuta si Raducu
Laura13 spune:
scurt ca tare as vrea sa fug mai repede acasa, dani a fost bine si astazi, nici o problema, l-a gasit florin bine, a mancat, a dormit, dar ceva mai putin decat ieri. inca mai stam in dubiu daca dormitul va fi pe termen lung.
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Laura, daca Dani vrea, e pacat sa nu il lasi. O prietena de a Stefaniei, mami nu i-a dus pijamale, ca o i-a la pranz acasa si cand s-a dus sa o i-a fetita a intrebat-o de ce ea nu are pijamale. Noroc ca noi doua vorbisem intre timp si i-am zis sa se duca cu pijamalele dupa ea si a lasat-o acolo sa doarma si a fost ok. Era prima zi de gradi, prima zi de colectivitate.
ruxandra_sb spune:
Acs, suntem cu gandul la Victor.
Sa fie bine.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7790543-doi-dintre-bebelusii-arsi-incendiul-giulesti-vor-externati.htm
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)