Fulguleti de nov-dec 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Danutz

Sa ne traiesti draga noastra!

_

Azi a inceput si M scoala, nerabdator si vesel.
S-a bucurat mult sa-si reintalneasca colegii si invatatorul.

Diseara sarbatorim. Apropo de sarbatorit.. fuseram de "prima zi de gradinita" la cinema, la ultimul Shrek. Cam porcarie... G s-a plictisit.. nu prea au inteles... cu toate ca le-am citit (am prins si nedublat)... a tb sa-l mai povestim pe drum o data. Vorba lui tati.. "filmul acesta este probabil pt cei care erau copii pe vremea lui Shrek 1".

Trimis pozele.. mi-e asa un dor de mare.. asa un dor.

Monica, tot asa si pe viitor. Daca educatoarea ii faina.. apropo, cum ti s-o parut la prima vedere? atunci tre sa fie bine.

"Mami, cand saream imi batea inima asa de tare de bucurie! A fost
cea mai frumoasa surpriza! O sa tin minte toata viata."
Acs, ce frumos!

Stefy se chinuia pe hol cu o fetita mica sa o linisteasca si ii explica ea ca va fi bine....
Lacramioara, tot respectul pentru Stefy

Laura, va facurati ceva de cap! Auzi la ea.. sa joace linistita remi????!!!! Si ce inseamna wi??
Maine si poimaine si toate zilele sa fie tot asa.
Daa.. si io ma gandeam ca in cateva luni parasim scutecele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

La multi ani Danutz

Sa ne traiesti draga noastra!

_

Azi a inceput si M scoala, nerabdator si vesel.
S-a bucurat mult sa-si reintalneasca colegii si invatatorul.

Diseara sarbatorim. Apropo de sarbatorit.. fuseram de "prima zi de gradinita" la cinema, la ultimul Shrek. Cam porcarie... G s-a plictisit.. nu prea au inteles... cu toate ca le-am citit (am prins si nedublat)... a tb sa-l mai povestim pe drum o data. Vorba lui tati.. "filmul acesta este probabil pt cei care erau copii pe vremea lui Shrek 1".

Trimis pozele.. mi-e asa un dor de mare.. asa un dor.

Monica, tot asa si pe viitor. Daca educatoarea ii faina.. aoropo, cum ti s-o parut la prima vedere? atunci tre sa fie bine.

"Mami, cand saream imi batea inima asa de tare de bucurie! A fost
cea mai frumoasa surpriza! O sa tin minte toata viata."
Acs, ce frumos!

Stefy se chinuia pe hol cu o fetita mica sa o linisteasca si ii explica ea ca va fi bine....
Lacramioara, tot respectul pentru Stefy

Laura, va facurati ceva de cap! Auzi la ea.. sa joace linistita remi????!!!! Si ce inseamna wi??
Maine si poimaine si toate zilele sa fie tot asa.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

trimis PM

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

si pentru ca sunt o blonda, am tot uitat ...

danutz sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, sa infloresti si sa te bucuri de si cu "baietii" tai!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Hello,

Ne-am intors cu bine, mi-a zis ca i-a placut, educatoarea mi-a spus ca-i cam plac nazdravaniile, ca s-a luat la harta cu niste copii in joaca si ca spera ca o sa-l asculte. Sper si eu, o sa vedem.

Dragos mi-a povestit ca l-a prins un baietel de mana si i-a spus ca i-o rupe, dar era amuzat de chestia asta. Cica l-a durut foarte rau dar nu a plans. Ce-o fi fost, habar n-am, nu era afectat. I-a placut ca le-a zis capra cu trei iezi.

Educatoarea ne-a rugat sa aducem jucarii pe care nu le mai folosim, ca e clasa noua si nu e dotata. Ca sa vedeti si voi...

Altfel, mi se pare placuta educatoarea. Deocamdata nu pot sa-mi dau seama prea bine, era cam zapacita. Dragos a zis ca seamana cu sora mea.

Imi pare totusi bine ca am inceput sa-l duc la gradinita pentru ca intrasem intr-un fel de leneveala, Dragos se trezea tarziu, isi bea laptele din biberon vreo ora, mai invartea cate ceva, iesea afara, mai dormea iarasi, veneam noi de la servici, mai faceam cate ceva si gata ziua.

Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai ma, Laura, cum sa fii tu blonda?? Atunci io cum sunt??

La multi ani, Danutz !!!! Multa, multa sanatate, draga noastra, si iubire, si tihna, si ...si... tot ce-ti doresti tu.

Si iar pentru Laura, c-am ramas cu ea in gand citind ultimele postari. ce super ca aveti baiat mare, petreceti in liniste, ha, ha, si tocmai acum cand toate s-au repus pe un fagas normal, tihnit, tzac va aparea o micutza urlacioasa si kkacioasa - de la david citire - cat sa va treaca toata starea de pace si buna-intelegere. Nu te superi, da?? Ma amuz si io, stii tu vorba aia cu capra vecinului

felicitari tuturor mamicilor si fulguletzilor care au inceput asa de fructuos gradinita, fara urlete, trantit pe jos si imbrancit educatoarea ce incearca sa dezlipeasca pruncul de mama. Asta imi demonstreaza cat de onorabil e sa duci copilul la gradinita la varsta potrivita, cand intelege clar ce se intampla si prefera compania copiilor, mai mult decat jocurile de acasa. Sper din suflet ca si David a ajuns la pragul acesta.Noi oricum incercam.

Acs, ce rasplata minunata ai primit de la Maria pentru surpriza facuta Si David imi spune mereu cand ii place ceva : "ce zi frumoasa am petrecut..." Si apoi in timp isi aduce aminte nostalgic de vremea respectiva...

Ma duc sa vad pozele si apoi mai fac liste pentru bagaje, deocamdata lista

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, mi-a venit cheful de vacantza vazand pozele voastre...bine, ca mult mi-a trebuit sa-mi dau seama ca desi-s la marea noastra, ati fost la bulgari, nu??? Si bucatica aia de rai, plaja mica si pustie era numai a voastra??? Atat de multe momente mi-au placut incat nici nu mai stiu, asa poze expresive, sugestive...poza aia de final cu voi patru cu spatele si marea imensa in fata voastra, apoi alea in care piersicutza Maya si Grigore il imbratiseaza pe Matei, apoi cu sotul tau jucandu-se pe sejlong cu masinutzele cu Grigore, aaaa... si cu verisoara, nu mai stiu cum o cheama, incercand sa-l consoleze pe Matei, si cu Grigore, toate toate pozele mi-s dragi, cu el imbufnat, cu curutzul mic incercand sa escaladeze delusorul ala alb, ioi, f.f.f fain. Sunteti niste oameni deosebiti, mi-am dat io seama dupa "unghiul" din care-s facute pozele aaaa, da, si ce citeai??
Mamaana, am intrat si in albumele voastre, eram curioasa ce tunsoare asa mirifica laudau fetele...DA, super iti sta asa, ai avut mare curaj, dar a meritat: 1. te intinereste enorm 2.semeni izbitor cu Tudor, si precis mai are si alte puncte forte freza asta. Asa-mi plac fetele in prima zi de scoala, e o poza in care au niste fete plictisite...reprezentative pentru tot ce inseamna drumul lung ce le astepta, scoala, scoala, scoala...Iar Tudor, chiar asa , unde era Tudor??? Ca tipul ala cool, bronzat, inaltuz arata ca un baiat ce tocmai a inceput liceul...

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

M-am delectat cu multee poze frumoase.

Mamaana, nush ce sa zic ca-mi place. Tot. Freza ta in primul rand cu ochii tai albastri, look pe gustul meu. Fetele in oglinda sunt bestiale iar cu rucsacele si hanorace mov sunt dementiale. Tudor e un adolescent in toata regula f simpatic. Am parcurs toate albumele. Imi plac si desenele lor

Bambo, David mic e dragut foc foc. Antonia pare protectoare

Ruxandra sa va fie de bine vacanta. O echipa adevarata acolo. Ma bucur ca apari si tu in poze.

Acs, hai maaaaa...si io sunt la regim, oarecum, de viata. Dar poti gusta din fiecare cate putin, gol sau cu o felie de vasa. Si oricum, branza aia e bestiala, gustul te face sa papi mai putin. Toate sunt fara slanina, nu mai zic de E-uri, conservanti si alti bau-bau. Si nu papi constant, oricum sunt cam scumpe asa ca nu vei manca mult Tocmai de aia merg des la piata, mierea e atat de buna mai ales aia de castan. Piata normal de legume fructe la Moghioros. Dar produse de carne, lactate si miere de la Academie. Pana in decembrie ii gasesti acolo.Si tot ce gatesc e neprajit, necalit. Am reusit sa dau abia vreo 9 kg, macar inca pe atat tb, dar vremea urata ma da peste cap, dar jur nu mai fac clatite, prajituri, pandispane si alte alea.

Bafta mare la gradinaciosi si scolari. Bucurie si voie buna! Fara virusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La multi ani sanatosi si voiosi, Danutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Danutz! multa sanatate si fericire!
Dupa o sapt plina prin spital iata-ne acasa ... Andra a fost operata de apenticita cu unele mici complicatii pe la intestin, pentru care nu am fost om vreo 2 zile - acum suntem bine. Andra e chiar f bine speram sa o tina tot asa ... am mai slabit amandoua cate un pic si asa ne-am chinuit toata vara sa mai slabim.
Astazi la gradi fetele erau nemultumite ca de ce nu mai stau un pic, abia au asteptat sa inceapa.
Pun si cateva poze .
Sanatate si spor in toate!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .

Fetelor multumim. Doamna a zis ca Stefy ieri a fost ajutorul ei iar ea a venit acasa tare mandra....

Monica, ma bucur ca i-a placut.

Saryta, multa sanatate Andrei.

Mergi la inceput