Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 10
kikineata spune:
Apropos de curatenie trupeasca ma chinuie talentul la "fara carne" merge cat de cat, adica uneori mai scap. Noi suntem fara tot ce mezel, crenvusti, sunculite in comert. Ei azi am cumparat din piata un muschi buuunn normal dar si unul de curcan si carnaciori de curcan, carnaciori de curcan si de vita, cascaval de vaca si oaie si branza de burduf in coaja....mamaaaa ce gust au, cum miros, ca pe vremuri, oribil la ce s-a ajuns sa papam doar chimicale Fructe si legume tone. Cum miros rosiile alea portocalii Doamneee o bunatate.
Succes am avut zilele astea la garga cu compot de mere de creanga fara zahar cu stafide si scortisoara, inghetata de prune cu iaurt si drob de curcan cu ciuperci .
kikineata spune:
Porumbitooo sa-ti traiasca flacaii, mari sunt! Si frumosi! Iar tu arati minunat. va invidiez ca aveti "la tara" unde sa mergi, pescuit, curte, si da tatal tau are flori f frumoase
Donia spune:
A fost bine in prima zi, am reusit sa nu plang!
A rezistat copilul si la o mie de poze, in fata casei, pe scari, pe bordura, langa bordura, cu floarea in spate, la scoala, langa copac, langa scari, la usa etc.
Dupa ce am ajuns la usa n-am mai avut timp de nimic ca profesoara era deja acolo, l-a intreba "tu esti C"? El a dat din cap ca da si nu s-a ascuns dupa pantalonii mei cum face de obicei
Apoi profa a vorbit doar cu el, asta imi place ca ii baga pe copii in seama, iar parintele asteapta frumos la rand, i-a arata dulapiorul lui, una, alta, l-a dus apoi pe covoras unde i-a spus sa astepte pana vine toata lumea, apoi a vorbit profa doua vorbe si cu mine. Si l-am vazut imediat cum a inceput sa vorbeasca cu vecinul lui, asa dezinhibat mi s-a parut, iar el e un copil timid... am fost uimita.
Si apoi m-au dat afara
La iesire mi-a povestit cu ce s-a jucat, cu lego, cu macaraua, au pictat cu mainile... nu mai stiu. Ca au fost la biblioteca, apoi a mancat un snack (de acasa, ne-au cerut sa ducem doar fructe sau legume ca snack, din cauza ca sunt multe alergii in scoala). Si ca l-a impins un copil! Era destul de intrigat si contrariat, dar linistit cumva ca profa i-a spus copilului sa nu impinga.
A plans ca nu merge cu school bus, a trebuit sa il duc pana la scarile autobuzului si ca sa ii spuna soferita ca nu poate sa il ia, ca stam prea aproape de scoala si nu suntem pe lista ei.
Are o punga pentru comunicatii, in punga primim hartii si trimitem si noi scrisori profesoarei daca e cazul. Am primit niste reviste din care comandam carti, are si R, in fiecare luna le primim, sunt tare dragute si mai ieftine decat daca le-am lua din comert. De abia astept sa iau si pentru C cate ceva, ceva cu toamna si Halloween.
Ooooh, nu-mi vine sa cred...!
In seara aia la masa vorbeau amandoi deodata, ea povestea cate ceva si el o intrerupea, ca doar acum e si el la scoala si are ce sa povesteasca!
E tare bine
Mult succes la inceput de an tuturor! (parintii sunt inclusi aici )
kikineata, inghetata de prune cu iaurt??? Ioi, imi aduc aminte de prima mea inghetata de prune... mirosea a tuica in cofetarie!
Laura, dupa cum povestesti de Dani si jocurile voastre, pare ca asteapta cu bucurie gradinita, sper sa va fie bine!
Back to work!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Huh, atata lume draga zilele acestea.. ptiu, ptiu.
Ne-am rasfatat intalnindu-ne cu niste fulguleti scumpi.
Adina e minunata.. a crescut inaltuta, si in plus inteleapta foc. Stefan e un barbatel hotarat.. si blond, blond. Mami Raluca arata minunat.. tanara, frumoasa si senina. Asa frumos s-au jucat cu totii de-am zis ca musai mai punem de-o intalneala.
Dragos si minunata chica blond inchis se pregatesc de gradinita.. maine e prima lor zi. Parca, parca.. el parea mai relaxat decat mami . Surioara Teodora nu mai este deloc bb, ci o domnisoara carlionatata.
Mamaana, Donia felicitari pt inceperea scolii!
Donia, danke. Noo, deja o trecut.
Io citit un cuvant si nu priceput cum si de ce.. las' nu-mi scapi asa usor. Si n-ai plans. Dragu de C.. vrea si dansul cu busul. Io, cu atatea emotii.. uitai cu totul de imortalizat momentul. L-am pozat la intoarcere.. da nu mai vroia a sta.
In seara aia la masa vorbeau amandoi deodata, ea povestea cate ceva si el o intrerupea, ca doar acum e si el la scoala si are ce sa povesteasca! E tare bine
Porumbita, crescura haiducii. Si bunicu fericit si mandru nevoie mare.
Mamaana, am atatea sa va zic.
Unu.. toate domnele familiei v-ati schimbat look-ul. Super! Mai ales tu pari ataaat de tanara.
Doi Tudor s-a schimbat.. expresia.. incepe s-aduca a barbat.. inaltut, frumusel.. hmmm . A si slabit mult. Placut mult in "graduation day" incadrat de nazdravane.
Trei.. marea aceea e de fapt un lac din acela urias?
Patru.. in prima zi de scoala.. n-au nici o treaba, par asa relaxate.
Dandusa, vine acus, acus.. [omulet muncind din greu].
Kikineata.. azi am cumparat din piata un muschi buuunn normal dar si unul de curcan si carnaciori de curcan, carnaciori de curcan si de vita, cascaval de vaca si oaie si branza de burduf in coaja....mamaaaa ce gust au, cum miros, ca pe vremuri [stop][stop] fie-ti mila! Mor ici langa ecran.
Acs, sa ne povestesti cum fu la calarie.
O sa treceti cu bine de miercuri.
Cand admirai pozele.. dadui o fuga sa vaz (=googalesc) unde fuserati.. hmmm.. nu departe.
cand au primit de Craciun niste rochite superbe cadou, atunci nu-i intelesesem pe deplin exaltarea, dar acum, mama de fetitza cu rochite fiind, o inteleg perfect. Doamne cat de frumoasa poate fi !!!
Io nu-s mama de fetita si tot pot sa pricep.. moor dupa rochitele acelea.. O sa fie bine Roxanica, ai sa vezi. Zburati, nu-i asa?
Chinico.. si voi la pascut?
Mai zi o data ca nu priceput.
Laura, venim, venim.. numa sa scurteze drumul cu macar un 2-300 km sau autostrada sa faca. Si nu evita muntele iarna.. se zice ca o zi de munte iarna face cat 2 saptamani vara. O bulgareala, un sanius.. hmmm si ne intoarcem imbujorati la caldurica.
Pe ei doamna Lizzy. Cuiruieste-i!
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuga sa va ofer o si sa urez multa bafta la "micii gradinari".
Stefy a intrat, i-a facut controlul asistenta, apoi s-a dus la doamna educatoare si s-a lipit de ea, a mers si i-a aratat un patut, toaletele, chiuvetele, totate mici, asa ca pentru pitici.... sala care ra foarte frumos aranjata pentru ei.... A fost foarte incantata, ne-a facut cu manuta .... si asta a fost tot. Doaman era incantata ca a inceput cu un copil obisnuit cu cresa, apoi a mai venit o colega de cresa a Stefaniei si am plecat. Stefy se chinuia pe hol cu o fetita mica sa o linisteasca si ii explica ea ca va fi bine.... Asa s-a distrat doamna....
Monicabb spune:
M-am intors de la gradinita. Singura.
L-am dus in clasa, m-a intrebat cand se opresc copiii din plans, i-am spus sa-mi zica la revedere si mi-a spus: "pa, la revedere", s-a asezat la o masuta, un baietel i-a pus o tablita magnetica in fata si a fost foarte incatat, deocamdata toate bune, la 12 il iau, sa vedem.
Va tin la curent.
Donia spune:
iulia-stefy, pai Stefy e veterana, are experienta draguta de ea, auzi cum ii ajuta pe ceilalti
Monica, m-am speriat cand ai spus ca te-ai intors singura de la gradi Apoi am realizat ca e de bine. Sper sa ii placa!
mamaana, de abia acum am vazut pozele, alea mici niste dragalase! Mi-era dor de ele, a avut si R o bluza ca a Stephaniei, cu dungi roz si bleu.
Dar am ramas wow la cat de scurt te-ai tuns, si de doua ori wow la cat de bine iti sta! Super! Si ce mult a slabit Tudor! Tare faini sunt in poza cu gagalicele pe langa el
ruxandra, M ce parere are despre inceperea scolii?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
acs spune:
LA MULTI ANI Danutz!
Multa sanatate si bucurii din plin!
Ruxandra, se bucura M de reinceperea scolii?
Maria e tare incantata. Era atat de emotionata incat ieri nu a reusit sa adoarma pana la miezul noptii.
Porumbita n-am citit inca povestea, dar am vazut pozele! Mi-au placut haiducii! Cred ca s-au simtit minunat la bunici!
Donia, Monica, bravo baietilor! Au inceput cu dreptul!
Donia, in ce clasa e Roxana? Succes in noul an scolar!
Mamaana, Tudor la liceu, fetele la scoala! Sunt mari, ai scapat de griji :)
Lacramioara, ce scumpa Stefy! Isi ajuta colegii!
Kikineata, nu mai citesc ca-s din nou la cura. Dar in ce piata faci cumparaturile?
N-am vazut pozele de pe contul comun pentru ca nu gasesc parola :(. Se mai indura cineva de mine?
A inceput scoala/gradinita si la noi. Erau amandoua fetele asa de frumoase dimineata... Ioana are anul acesta alte educatoare pentru ca repeta grupa pregatitoare. Victor a mers cu mine sa ducem fetele si parca ar fi vrut si el la gradinita. Insa nu mai e mult si-si va intalni colegii.
Duminica am ajuns la herghelie. A fost mai frumos decat credeam :). Maria a luat prima lectie de calarie, a invatat trapul saltat. "Mami, cand saream imi batea inima asa de tare de bucurie! A fost cea mai frumoasa surpriza! O sa tin minte toata viata." Ioana si Victor s-au plimbat pe ponei. Pentru Victor a fost o premiera; e baiat mare :). Vom repeta experienta cat de curand. O sa revin cu poze zilele astea.
Laura13 spune:
vai ce mi-e drag ca am ce citi
citesc si promot ca revin si eu sa va povestesc
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
so ... n-am vazut poze, doar cititi, ma delectez cu ele in pauza de masa
va povestesc ... incep cu sfarsitul ... azi plec la 15.30 sa merg la gradi, sa va ce a facut dani, moooooor de curiozitate.
dimineata l-a dus florin, asa am vrut eu, sa nu ne apuce pe nici unul depresia (adica io mai mult decat dani ), am inarmat copilul din dotare cu 2 buchete de flori, cu rucsacelul in spate si da-i batai - am facut poze in casa, la plecare .
multumesc lui DD despartirea a fost ca in filme, adica a tabarat pe educatoare cu tot felul de informatii - are adidasi noi, el a vomitat intr-o zi, a adus jucarii la gradinita, el doarme acolo, etc -, dupa care s-a intalnit cu un coleg si l-a chemat sa ii arate ce jucarii a adus el si sa se joace impreuna. abia a reusit tati sa ii smulga un pupic si dus a fost.
sper sa il tina, ca la noi probleme au aparut din a doua zi de fiecare data. dar, Doamne ajuta pana acum a mers bine!
stiti ce scrie la clubul scutecelor (1-4 ani? Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 1 la 4 ani.
realizati ca mai avem cateva luni si ne mutam? doamne, ce repede mai trece timpul.
sambata seara am avut aceasta revelatie. am fost la niste prieteni, cu un baietel de 9 ani, la care mai erau in vizita doi copii de aceeasi varsta. logic, cei mari l-au ignorat pe dani. dar dani ... dani a fost de nota 50!
noua cand am ajuns ni s-a propus un joc de remy. eu, stresata, cum sa joc remy cu copilul aici?????? da' ce ... credeti ca sta el fara mami? sau tati? tipa imi spune hai sa incercam. il ia ea pe dani - eu cu ochii cat cepele cand dani a plecat cu ea (era prima data cand o vedea) si il duce la copii. copiii jucau wi. si asta a fost tot. in 4h cat am stat acolo (pana la 12 noaptea ... parinti denaturati ), dani a venit sa ne spuna ca se uita la desene (adica la wi ), sa ne spuna ca si el se joaca wi si ca nimereste toate gaurile (juca golf ), sa vina la masa si ATAT. fara sa ne intrebe de sanatate, sa ne verifice daca mai suntem prin preajma, s-a dus singur la toaleta ... nici o treaba cu noi, ca un baiat maaaaare de tot. am fost socata ... si mandra ... ca tare a mai crescut baietelul meu. e mare mai fetelor! zau asa!
no, v-am povestit, acum ma intorc la munca.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006