Fulguleti de nov-dec 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 16
danutz spune:
Neatza!
Acs ma bucur mult mult ca Victorila e bine (si nici nu avveam cum sa fie altfel
)
Manu, eu cred ca e din cauza lungii perioade petrecuta cu bunicii (adica 2 persoane care au cam stat numai la discretia lui), acum trebuie sa se reacomodeze cu tine, cu gradi, cu casa voasatra din Cluj. Si probabil ca asa se manifesta el. Rabdare multa, arata-i multa multa intelegere si dragoste si faza asta o sa treaca. Pe Olimpia o mai ai?
Ma bucur mult ca fulguletii s-au acomodat la gradi, ca le place si ca vor acolo...
Ieri in parc 2 mamici cumva vecine m-au luat la intrebari cum a fost cu acomodarea la gradi, fiindca si puii lor urmeaza sa intre saptamana asta. Si nu stiam cum sa le mai incurajez...
ma vad pe mine cum eram acum 1 an, cat de stressata si ingrijorata pt el...iar el era fericit acolo si cerea in fiecare dimineata "la copii.
In alta ordine de idei, am experimentat deja prima amigdalita...joi noaptea a facut febra, i-am dat ceva homeopate pt febra, a doua zi nu mai avea, la gradi l-au tot urmarit, nik, vineri seara iar a facut febra, gatul rosu, amigdale inflamate. week-en fara tati plecat la un team building, bagat homeopate, propolis si vitamina C din macese, ieri nu mai avea febra si nici gatul rosu. Da' Domnu' sa fi scapat numai cu atat de data asta...
Cu vaccinul ...eu as mai sta, nu l-as face chiar la 4 ani, adica intai as vrea sa ma asigur ca e ok cu imunitatea, adica, chiar ok...si mi-e cam greu sa cred ca in plina iarna vom fi fara nici o raceala. Asa ca as sta pana in primavara...
gata, fug la munci...si pe mine ma asteapta o saptamana full...
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lavinia_P salut, Mda..mare diferenta fata de anul trecut..de necrezut.. In primul rand a trecut o saptamana si nu s-a imbolnavit..inca..ca nu indraznesc sa ma bucur.. In al doilea rand,din a 3a zi a vrut pijamale sa doarma acolo..am zis ca de la 1 octombrie..dar a 4a zi ,cand sa-l iau deja dormea..asa ca, acum sta fara probleme pana la 17-17.30. Azi ,la pranz ,a zis ca nu doarme ziua decat la gradinta. Si deja stie 2 poezii.. ![]() Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) |
exact la asta ma gandeam si eu in we, ca anul trecut, dupa prima saptamana deja era plin nasucul. acum, multumim lui DD nu are nimic, e bine, sanatos. drept e ca i-am dat bronhovaxom si septilin, iar acum oscillo o data pe saptamana. am un pic de emotii, deoarece ieri ne-am intalnit cu verisorul lui, care aseara a inceput sa faca febra. sper sa nu se prins nimic rau de dani.
azi dimineata am fost eu de serviciu la dus copilul, florin e plecat din iasi. eram emotionata ca o sa il apuce ... ceva ... dupa weekend, dar nu. a fost ok, mi-a dat pupic si gata, s-a dus ola joaca cu copiii. deci, inca suntem ok.
lavinia da, dani doarme la gradi. dar nu stiu daca va fi asa tot anul. dinmai multe motive ... doarme mai putin decat acasa, oricum o platesc pe geta care sta acum doar 2h cu el (banii sunt la fel pentru ca altfel isi va cauta altceva ... o inteleg si pe ea ca din astia traieste). apoi nu stiu cum sa zic dar anul trecut dani nu era deloc incantat ca doarmea acolo, deocamdata nu spune nimic, dar, daca va spune ca nu vrea sa doarma il voi lua la 12.
yagmur ...
zau daca stiu cu ce sfaturi sa sar. oricum nu mi se pare ok ce spui tu de gradi si de deranjatul grupei ... nu mi se pare ok din punctul de vedere al educatoarei ... adica nu stiu, ar trebui sa poata "stapanii", sa ii ia cu frumosul cu uratul, nu stiu cum ii iau ele la gradi, dar ar trebui sa poata comunica cu copilul, sa il implice in activitati, sa il vrajeasca, sa il prosteasca ... nu stiu. intelegi ce zic? intreb si eu: olimpia mai e? cu ea cum se poarta? ea ce iti spune? cum a fost in vacanta? poate e grea reacomodarea ... nu stiu ce sa spun.
dar suntem aici, sa te ascultam/citim mavcar, daca altcumva nu putem sa te ajutam 
gasca, ma intorc la treaba.Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Teutz spune:
La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nastere si i-am ratat! Sa fie sanatosi, fericiti si impliniti!
Vazut multe, multe poze, toate absolut superbe!!!! Mi-au placut la nebunie!
Am calatorit si m-am distrat si eu impreuna cu voi. ![]()
Felicitari fulguletilor care au inceput gradinita si copilasilor mai mari care merg deja la scoala! Bafta in continuare si stati departe de virusi!![]()
A inceput si Alexia gradinita pe 13 septembrie, ii place foarte mult, n-a plans deloc. Cand a vazut cati copii si cate jucarii erau acolo nici nu mai avea treaba cu noi, eu vorbeam cu ea si nici nu se mai uita la mine, avea lucruri de descoperit, copii de cunoscut etc. Cred ca de-abia astepta ca eu si tati sa plecam de acolo.
Din nefericire, de vineri trebuie sa stea acasa vreo saptamana pentru ca s-a si lipit o raceala de ea si e plina de muci. Bineinteles ca a luat si Maia, iar acum sunt supermucoase amandoua.
Shoshika, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa!
Acs, sanatate multa lui Victor!
Saryta, ma bucur ca Andra e bine!
Yagmur, 
Teutz, mami de
Alexia Iarina (10.12.2006) si
Maia Carina (19.08.2010)
shoshika spune:
va pup, mamici!
aelita, esti mami eroina! te pup!!!!!!!!!
da, si eu ar trebui sa-i interzic accesul la laptop, dar il mai tine si pe el ocupat cand sunt eu cu bebe. sapt. asta e tati in concediu, asa ca ma mai linistesc si eu....
sunt suparata ca a racit tudor la gradi, a luat si bebelina, si am luat si eu. in afara de san, ser in nasuc si curatat nu i-am dat nimic. e si mica tare.... azi implinim o luna!!!!
teutz, felicitari! sa-ti traiasca fetele, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii!
tu cu ce tratezi mucii celei mici?
fetelor, ce stiti, e nasol sa stea bebe prea mult in scaunul de masina?
va pup cu drag!
aelita spune:
apropos de tinut ocupat cand esti cu bebe..
azi cand il alaptam pe Miguel,Andres scoate un servetel umed ,arunca pachetul pe sus,prin camera,incepe sa il stearga pe fratior pe picioare,apoi se sterge si el pe gura,apoi nu il vad pe unde il pune ca era mai jos...si apoi il vad ca servetelul era ud si il stoarce la mine in pat !!!!!! ce facuse? il tinuse si facuse pishu in servetel ,prin chiloti.noroc ca mi-am dat seama ca nu avea de unde sa curga apa din servetel...Apoi arunca tot in sus,prin ca,mera,servetelul si fuge.da chilotii jos,ii arunca si pe aia pe sus.
la ceva timp face un pishu in patul meu pe locul meu.
sa morrrr.
nu apuc sa schimb lenjeria,doar o ridicasem in partea aia uda ,ca el mai trage inca un pishu langa .
El face foarte bine la wc,din picioare,ca barbatii,se duce fara sa mai anunte,trage apa,uita sa se spele pe maini...CAND VREA ! cand nu,face pe unde apuca.
azi a fost clar razbunare pe mine ca stau cu bebe.pt ca azi noapte si azi chiar m-a solicitat mult Miguel,a fost marait si din ora in ora s-a trezit,a stat mai mult in brate ca de obicei.
si Andres si-a cerut drepturile.
spre seara a strans jucariile,m-a chemat sa imi arate,e prima oara cand face el asta,doar Sofia strange,el refuza ...ca nu imi venea sa cred ca erau asa bine stranse ca de om mare,l-am intrebat pe tati daca le-a strans el..si l-am luat in brate si l-am rasucit ca in tiribomba,ca asa i-a placut si venea si imizicea iar si iara...asa incat i-am facut placerea,ca destul "ma pisase",si l-am invartit si rasucit pana mi-a scos sufletul..ma asezam,iar venea...Asa scap mai repede de burta.
Sofia a venit adormita pe autocar,a dormit la tati in brate pana acasa,,am intins-o in pat,Andres calare pe ea sa o pupe,si EU ii zic:las-o ca fata e obosita,vine de la cole! Si atunciSofia a chicotit in ras si s-a ghemuit la mine in brate zambind…Apoi s-a ridicat la jaca si au chiuit prin casa toata ziua.
ruxandra_sb spune:
buna dimineata ![]()
Lacramioara, multumim.
Lavinia, trimit azi. 
si multumesc de lamuriri cu wi.. si Laurei.. nu stiu dac-am zis.
Luciaro, si noi cu Infanrix si nu stiu care..
Danutz, le-ai zis tare bine.. si cu Luca si cu vaccinul. Asta ma gandeam si io.. nu crez ca in plina virozeala o sa facem vreun vaccin.
Apropo de gradinita&virozeala.. G a impuscat prima chestie
.
Io speram ca asa.. pana prin octombrie sa stam poptoliti.. da ti-ai gasit. A inceput cu niste muci si mai apoi o leaca de tuse.. fara febra sau stare proasta. Nu prea l-am bagat in seama.. dar acu s-a plans si de ureche.. asa c-am sunat totusi dr. Care ne-a trimis sa-i repetam exudatele.. cica sunt extrem de multi streptococi!
p.s. sper ca n-am dat nimic, nimanui mai departe
apropo pupam tare, tare.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui ruxandra_sb buna dimineata Lacramioara, multumim. Lavinia, trimit azi. ![]() si multumesc de lamuriri cu wi.. si Laurei.. nu stiu dac-am zis. Luciaro, si noi cu Infanrix si nu stiu care.. Danutz, le-ai zis tare bine.. si cu Luca si cu vaccinul. Asta ma gandeam si io.. nu crez ca in plina virozeala o sa facem vreun vaccin. Apropo de gradinita&virozeala.. G a impuscat prima chestie .Io speram ca asa.. pana prin octombrie sa stam poptoliti.. da ti-ai gasit. A inceput cu niste muci si mai apoi o leaca de tuse.. fara febra sau stare proasta. Nu prea l-am bagat in seama.. dar acu s-a plans si de ureche.. asa c-am sunat totusi dr. Care ne-a trimis sa-i repetam exudatele.. cica sunt extrem de multi streptococi! p.s. sper ca n-am dat nimic, nimanui mai departe apropo pupam tare, tare. ..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta) |
numai bine dupa mesajul de ieri azi dimineata s-a trezit apatic si infundat. e la gradi, dar stau cu inima cat un purice sa vad daca ma suna careva

imi pare rau pt G, sper sa nu se agraveze si sa treaca repede

Laura
lui
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Multumesc mult de sfaturi... oricum lucrurile merg din prost in mai prost
.
Adica, Luca trebuie sa se obisnuiasca cu bunicii, cu o casa si mai noua, si cu statul acasa cu mamica somera. Luna viitoare ne relocam cum putem in capitala, o vreme nu-l duc la gradi (nici nu am unde anyway) si imi voi petrece vremea cu el in timp ce imi caut de munca....
Inca nu stiu cat mai stau la job, dar apoi nu vom mai avea net. Anunt cand plecam din Cluj....
Show must go on! 
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui Yagmur Multumesc mult de sfaturi... oricum lucrurile merg din prost in mai prost Adica, Luca trebuie sa se obisnuiasca cu bunicii, cu o casa si mai noua, si cu statul acasa cu mamica somera. Luna viitoare ne relocam cum putem in capitala, o vreme nu-l duc la gradi (nici nu am unde anyway) si imi voi petrece vremea cu el in timp ce imi caut de munca.... Inca nu stiu cat mai stau la job, dar apoi nu vom mai avea net. Anunt cand plecam din Cluj.... Show must go on! ![]() Yagmur si Luca |
nu gasesc emoticonul cu mamicile alaturi de tine ... dar suntem.
sper sa te fac un piculet sa zambesti atunci cand iti spun ca orice sut in c.. e un pas inainte. nu pot sa imi inchipiu cat de greu va va fi, dar daca ai nevoie de orice ajutor sunt aici.

Laura
lui
slideshow Daniel
Mamici din Iasi