Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Ahaaa...vroiam sa va intreb daca voi le faceti baita in fiecare seara? Parca in seara asta nu i-as face ca deabia a adormit micutul si nu stiu cand se trezeste si o fi prea tarziu. Si plus de asta e si frigut. Azi n-am iesit la plimbarica din cauza vantului si a ploii, poate deaia o fi palns copilul meu invatat la aer zilnic. Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
eu nu-i fac in fiecare seara..mai ales acum, cum e frigut si nu transpira...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Iti dau dreptate. Imi aduc aminte si zambesc cand ma gandesc la lista cu interzise de la primul copil. Acum mananc orice, ba chiar exagerez cu fructele ca mi se pare nasol rau sa inceapa copilul de foame si eu pe toaleta constipata. Prefer sa fie actiune rapida si zilnic daca se poate. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
hihihi...asa si eu ca si Otilia...la primul am respectat toate cele, ca la carte...si degeaba... acu imi iau revansa...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
neata mamici!
ce fac delfinasii de dimineata? sunt mai cumintei?
Filip baga nani acuma in carucior, intr-o camera mai retrasa, altfel n-ar fi chip sa inchida ochii prea mult, cu Eric prin jur... si mi-am uitat babyphone-ul acasa... asa ca stau cu urechile ciulite sa-l aud...
Eric a fost mucos de dupa botez, naspa rau...cu muci, tuse, vomat de n ori pe zi dupa tuse, nopti nedormite...ufff, grea perioada... slava Domnului azi e mai bine...si ma bucur ca asta micu e in continaure rezistent...n-a luat nimic inca...
ca invatatura de minte... primul copil e crescut in puf, si e prea sensibil, rasfatat si mamos...dar mi-am promis sa nu repet aceleasi greseli cu Filip...deh, experienta te invata...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
eladea asa a fost la noi nu e musai sa fie asa la toata lumea!
ma bucur ca la voi a trecut repede!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
buna ziua si de la noi dragi mamici,
am adormit si eu copilul in leagan, ca nu era chip altfel...de dimineata de la 8 fara un sfert e treaz...a mai motait in bratele mele cat am vorbit la telefon...acum sper sa doarma jumate de ora macar, sa pap si eu, sa fac pregatirile pentru iesit afara ca atunci cand se trezeste sa ii dau sa pape si sa iesim la plimbarica
m-am gandit ca ar trebui sa ii fac si eu un oarecare program lui Andrei...el papa destul de haotic...mai nou se joaca cu saliva, face balonase, se ineaca cu ea si apoi il ia sughitul...si il pun la san sa treaca, doar ca el mananca ca halplea cand da de gust si asa mancam noi dimineata tot la o ora jumate
ma gandeam sa ii fac ceai si cand il ia sughitul ii dau o gura de ceai, macar sa il las sa pape cand ii este foame, nu asa...ca nici mie nu mi se face lapticul asa repede, si el mananca tot aiurea
sa vedem daca reusim
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ANDREEA84 spune:
salutare proaspete mamici de delfinasi,chiar daca n-am putut sa tin pasul cu voi am fost alaturi cu gandul si cu speranta,felicitari multe pt comorile adorabile,intrec cele mai mari concursuri si sa va dea DD multa sanatate,putere si indeplinire pe toate planurile;atat voua cat si delfinasilor
foarte emotionant ultimul capitol de la odisee cat si stafeta de predareabia akm remarc cat de repede a trecut timpul
va doresc nopti linistite,zile fara colici si papaciosi
FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07
ANDREsiALEX
aelita spune:
NELA da-i suzeta daca asta il calmeaza,e mai importanta linistea lui de acum.nu e atat de grava,si nu acum cand nu are dinti.mai grav e degetul mare bagat in gura,care apasa in cerul gurii-sunt copii care fac asta in lipsa suzetei,si daca intr-o zi ai sa arunci suzeta,cu degetul o sa ai de furca!
mie mama nu mi-a dat suzeta,ca ea si acum zice " ce inseamna aia" si le scotea cu forta din gura ...si eu am supt doo deshte de nu ma mai lasam de ele cu nimic !! ca imi subtiasem degetele.deci,a facut treaba ,nu mi-a dat suzeta.iar dintii perfecti oricum nu sunt..
nu se abuzeaza de suzeta,mai tarziu,dar in limite normale e linistitoare.altfel le-ar scoate astia de pe piata,daca ar fi asa grave.
da-i linistita si explica-le si celor din jur ca ii e mai bine copilului asa,ca ii mai calmeaza si colicii.
sau mai sunt mame care nu dau suzeta in schimb stau cu tzitzi cu orele,pe post de suzeta.ceea ce e acelasi lucru...
crispro spune:
Sunt solo acasa - o adevarata provocare, am reusit sa pun la spalat 2 ture de haine. Copilul sta cuminte in fisher, si treaz, si mai motaie. AM gasit 2 melodii care il linistesc de numa - cu sunete de delfinasi , http://www.trilulilu.ro/Balak/d08c6d46ed12aa si http://www.trilulilu.ro/Balak/637276195b46e4 . Ii plac de numa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
noi raportam o noapte frumoasa, nu prea calduroasa, dormita in doua reprize, cu papa de la 4 la 5 ca, desi imi adormise la san, stiam ca nu se saturase, asa ca am insistat pana n-am mai putut-o trezi. iar urmatoarea masa a fost la 9, tot fara completare, dar cu ceva mataieli pe final, ca nu mai venea lapticul cat si cum ar fi vrut ea... acum doarme in leagan... hm, m-as putea obisnui si cu 3 fetite! celelalte doua le-am trezit eu acum la canita de nesquick, abia isi tin ochisorii deschisi domnisoarele, si intr-o sapt incepe scoala!!!
mycya, ptr tine trebuie neaparat sa-mi fac timp sa-ti spun doua vorbe... perioada asta nasoala de acum nu se uita niciodata, e adevarat, dar amintirile isi pierd din intensitate, raman doar faptele in sine, nu si durerea, oboseala, lacrimile, nervii... o sa-ti amintesti si o sa zambesti, o sa ai atat de multe satisfactii cu Andra incat o sa-ti mai doresti sigur copii, eventual o sa-ti doresti sa vezi cum ar fi o nastere naturala, nu acum, peste vreo 2 ani... sau mai mult! la mine au trecut 9 pana am hotarat ca sunt pregatita sa fac fata la al doilea, desi ptr mine si prima sarcina+nasterea+primele luni au fost floare la ureche. dar, vezi tu, un copil are nevoie de tine toata viata, la bine si mai ales la greu! programul de serviciu care l-am avut eu aici abia imi lasa timp s-o pup pe maria de noapte buna si eventual sa-i verific temele, simteam uneori ca fug anii peste noi si eu n-o sa-i pot recupera. profitam de o zi libera sa ma joc cu ea ca si cum ar fi fost ultima! iar acum am de gand sa-mi iau tot timpul din lume pentru ele, chiar daca deocamdata pitica imi ocupa cel mai mult timp. incerc sa va inteleg pe voi care aveti probl cu colicii, eu ma lupt cu lapticul, dar peste toate astea, copiii nostri sunt minunati, sunt o parte din noi, alcatuiti din carnita si dragoste... asa suntem o familie implinita, cu copiii langa noi. in timp, o sa-mi dai dreptate, chiar daca acum noptile si zilele de plans ti se par eterne. stiu ca e greu singura cu toate, cum zice si aelita, ca nu vine nimeni sa-ti deschida usa. dar o sa trecem cu bine peste toate, o sa ne amintim de astea cand o sa mearga delfinasii la gradi si o sa avem alte probleme, ca de-acum incep cele adevarate - dar frumoase
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
anca, tu ziceai ca vrei sa-i iei mariei leagan? la strollers au reduceri, uite www.strollers.ro/Leagane/Pretty-In-Pink-Melodies-Bouncer_codeBS-6911.aspx?utm_source=Newsletter-Intern-01-sept&utm_medium=Newsletter-Intern-01-sept&utm_campaign=Zilele-BrightStarts" target="_blank">aici leaganul roz...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)