Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Sunt solo acasa - o adevarata provocare, am reusit sa pun la spalat 2 ture de haine. Copilul sta cuminte in fisher, si treaz, si mai motaie. AM gasit 2 melodii care il linistesc de numa - cu sunete de delfinasi , http://www.trilulilu.ro/Balak/d08c6d46ed12aa si http://www.trilulilu.ro/Balak/637276195b46e4 . Ii plac de numa...

si mie imi place pe trilulilu, noaptea ii lasam mariei www.itsybitsy.ro/" target="_blank">radio itsybitsy, zice ca e un radio pentru copii cu parinti isteti

noi avem la carusel una din melodii e cu greierasi, ma adoarme instant!!!
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris, mercic pentru muzica noi suntem acum in bucatarie, abia adormisem delfinasul, dar s-a trezit cand s-au terminat vibratiile...asa ca l-am luat cu tot cu fisher in bucatarie sa pap si eu si cum a adormit destul de greu m-am hotarat sa nu il mai mut...il las pana se trezeste, papam si iesim afara

si acum i-am lasat numa vibratiile de la leagan si i-am pus muzica de la delfinasi

problema e ca mi s-a facut si mie somn de la sunetele astea nu ma pot intinde pe jos sa dorm

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Tu, fete, am tras cu ochiul la mamicile de mai iunie... Si ma bucur sa citesc ca sunt copilasi care dorm de la 21 la 7 , rareori cu o trezire... Sper ca in curand sa ajungem si noi la performante din astea... Deja fetele incep sa vb de suc de morcovi, de apropierea diversificarii. Mai un pic si acolo ajungem si noi. Chiar ca va fi nasol, plin de vase prin bucatarie, copilul urla de foame, tu nu ai terminat de mixat legumele... Noroc cu titi, ca-l mai potolim...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

m-am intalnit cu o colega care are un baietel de 1 an si stiti ce mi-a povestit ca de la 2 luni au scapat de colici si tot de al 2 luni baietelul ei nu s-a mai trezit noaptea, ultima masa era la ora 22 iar prima dimineata la 7

asa daaaaaaa mai zic si eu viata fara probleme

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Oanaeu de la nutrinatal nu m-am constipat-chiar nu am o astfel de problema! Aseara nu a fost nevoie de suplimentare la masa si nici azi dimineata!

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca[/i][/font=Trebuchet MS]

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

eu m-am constipat de la ceaiul de la Fares, dar beam aproape 1litru/zi

oricum mi-am facut o cana de Nutrinatal...tu cum il bei? 50 ml dupa fiecare masa?

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Si noi ne tot chinuim in continuare. I-am mai dat colief, dar se pare ca nu il calmeaza f bine, sau or fi colicii la apogeu.
Am luat si Bonisan, poate il ajuta sa faca parturi mai usor.
Nu stiu cat e de sanatos sa ii dau atatea picaturi : Lass baby, colief si bonisan...
Am iesit si afara, desi e destul de frig...am primit de la soacra-mea din Spania niste costumase plusate, groase tare si l-am imbracat intr-unul din alea de nu i se vedea doar fatuca si am iesit la plimbare.
Oana , ai ajuns la controlul de 6 sapt?
Sa aveti o zi usoara si fara colicei

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

si eu tot asa ma gandeam ca nu e foarte bine sa ii infundam cu picaturi...asa am trecut la Bonisan ca e facut din plante
daca ti se pare ca nu stii ce sa mai faci, treci pe Debridat...eu la "apogeu" asa am facut timp de 2 sapt

azi la 8 saptamani merg la controlul de 6 saptamani
...si speram asa in gandul meu ca nascand cu cezariana un eco o sa fie suficient si nu o sa-mi faca nici un control pe masa ca doar pe acolo pe jos nu s-a intamplat absolut nimic

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nici eu nu sunt pt atatea medicamente la copilasi, de aceea nici nu i-am dat nimic pana acum..si acum va zic ca ii dau cu strangere de inima bonisanul asta..chit ca e din plante, dar si astea produc modificari in corp, nu?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Sunt solo acasa - o adevarata provocare, am reusit sa pun la spalat 2 ture de haine. Copilul sta cuminte in fisher, si treaz, si mai motaie. AM gasit 2 melodii care il linistesc de numa - cu sunete de delfinasi , http://www.trilulilu.ro/Balak/d08c6d46ed12aa si http://www.trilulilu.ro/Balak/637276195b46e4 . Ii plac de numa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

buna

frumoase catecelele
al meu sot a zis sa i le pun deseara sa adoarma si el mai repede

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Salutare mamici

Vad ca multe dintre voi mai aveti probleme cu colicii. Bebitza Andrei a inceput cu colicii cam pe la 3 saptamani, la recomandarea pediatrei i am dat Espumisan care nu a functionat (am incercat vreo 5 zile)si dupa am trecut pe Colic Baby cu care mergem si acum si ne e excelent. Rar mai strange din picioruse, de plans nici vorba.
De vreo 3-4 zile suntem fericiti caci si a facut singur program. De la 2 mananca la 6 la 10 seara dupa baie apoi iar la 2 si apoi din 3 in 3 ore 5,8,11,si iar 2(14).
Acum a fost la Budimex ca mai avea niste secretii in gat si ne a vazut o dr foarte draguta. I a dat ceva ce nu inteleg ce scrie pe reteta sa speram ca intelege farmacista. Va spun dupa ce l cumpar.

http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Of,tare greu ma descurc cu slingul asta...am reusit sa-l asez in el,dar nu stiu daca sta corect..

Rodika,ce ne spui tu noua si Myciei in special,ne faci sa ne mai gindim la vreo 2-3 copii

Mycia,,mai e putin si ajungi acasa in Ro, si sigur o sa te simti altfel.te pup si mare dreptate are Rodica.

Credeam si speram ca nu o sa ne chinuim cu colicii,dar iata ca nu scapam.de 2 zile avem crize cam 3 pe zi,,mi se rupe inima cind il vad cit se chinuie.Deocamdata dr.mi-a dat espumisan,nu prea vad efecte.A

Aelita, crezi ca e prea mic Victor sa-i iau o suzi Avent,poate isi mai alina durerea de burtica?

voi ce mai mincati???

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Of,tare greu ma descurc cu slingul asta...am reusit sa-l asez in el,dar nu stiu daca sta corect..

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

azi l-am primit si eu...sa vad cand apuc sa citesc instructiunile

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput