Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
btz_ovi spune:
Hello gagici.Raportam si noi o noapte dormita de la 9 la 4 cu o mica pauza de papica de 5 min caci iarasi am adormit si el a supt.L-a pazit tati
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 mya si mie mi-a spus socrela sa trag baiatul "de nas" dupa baita sa i se subtieze nasucul, (bebe are nasucul mai lat,asa ca tacsu) insa cum naiba sa-l subtiez ca asa are oasele acolo la nasuc, am trecut mai departe si n-am luat-o in seama..... Si mie mi-a zis cineva chestia asta insa eu bag la categoria "babisme" Am vazut ca si voi ati incercat cam tot ce era posibi pt colici si nu sunteti asa multumite de rezultate, vestea bunicica la noi e ca noaptea nu prea mai urla cand sta cu mama, colicii aia rai sunt ziua cand stam cu mami, sa-i facem ei zile fripte. Azi a tipat pana a ragusit, apoi nu mai putea tipa si s-a enervat ca nu mai putea tipa si sa vedeti cum scheuna, iar ochisrii erau cu lacrimi si urdori , iar eu il mangaiam, ii cantam, il leganam, il punem pe burtica mea, ii punem feonul deasupra burticii, ii bagam tziti sau suzi in gurita, ce nu-i facea mami si degeaba....Doamne ce greu e cand iti vezi copilasul cum sufera si tu nu-i poti lua durerea! Parca ne-ai descrie pe mine si Paul fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010) |
Nela aceeasi problema cu BGC-ul o am si eu
crispo multumin de melodii.Al meu s-a linistit deodata si zambeste.Cred ca delfinasii aia spun ceva interesant
Rodyka foarte fain radio-ul.Multumim
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Fetelor am 2 intrebari
1.Bebeii vostri cate ore dorm?Caci al meu din 24 doarme cam 9-10h si mi se pare putin totusi
2.Mamicile care sunt pe LM exclusiv.Cat dureaza o masa de obicei si la ce interval este?
Ieri de exemplu al meu de la 5 dimineata pana seara la 8 a stat incontinuu la san,cu mici pauze de maxim 20 min.La un momentdat am crezut ca doar sunt pe post de suzeta avand in vedere cand strangean din sani tasnea lapticul,dar cand incercam sa ii pun suzeta in gurita o scuipa instant si cauta sanul mai ceva ca un caine ce cauta oase.Il mai luam in brate,se linistea insa cand il puneam jos incepea sa urle ca din gaura de sarpe.Cum ii bagam titi in gura cum se vedea pe mutrita lui satisfactia,facea niste ochi mari cat cepele si tragea cu o pofta de parca nu ar fi mancat de 5 zile.Abia astept sa merg maine la medic sa vad cat a luat in greutate.
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010