Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Ahaaa...vroiam sa va intreb daca voi le faceti baita in fiecare seara? Parca in seara asta nu i-as face ca deabia a adormit micutul si nu stiu cand se trezeste si o fi prea tarziu. Si plus de asta e si frigut. Azi n-am iesit la plimbarica din cauza vantului si a ploii, poate deaia o fi palns copilul meu invatat la aer zilnic. Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Azi l-am scos pana la urma la mallca daca am sta in casa l-ar apuca nebuneala.
Mi-e ciuda ca am uitat portofelul acasa. Aveam tot timpul sa ma uit, sa probez pt ca el a dormit dus o ora dar cand mi-am dat seama ca nu am portofelul mi s-a taiat tot chefu....
Ieri am fost de am comandat torul pt botez ca tot duminica il avem si noi si am luat portofelul din geanta copilui, dar am uitat sa-l pun la loc cand am ajuns acasa....si uite asa a ramas in geanta mea
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
crispro spune:
Nu am somn. Copilul s-a trezit pe la 3, a papat si acum doarme in patutul lui... Mor de nervi ca nu pot dormi... Iau tratament 3 zile cu Betadine ovule (la recomandarea med gine), dar cand se topeste imi da o senzatie de usturime si arsura de ma urc pe pereti. De asta nu pot dormi... Astept sa mai treaca efectul... Parca vad ca pe cand adorm eu se trezeste piticul... Oricum, maine nu imi mai pun nici un Betadine, ca ma urc pe pereti... Citeam undeva ca daca ustura dupa Betadine, inseamna ca e iritata zona. Voi folosi ceai de musetel...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
crispro spune:
Tot eu... Nu mai are copilul somn, ca eu as avea... SOlo pe forum... Parca vad ca voi dormiti, cu delfinasii cumintei...
crispro spune:
Tu, fete, am tras cu ochiul la mamicile de mai iunie... Si ma bucur sa citesc ca sunt copilasi care dorm de la 21 la 7 , rareori cu o trezire... Sper ca in curand sa ajungem si noi la performante din astea... Deja fetele incep sa vb de suc de morcovi, de apropierea diversificarii. Mai un pic si acolo ajungem si noi. Chiar ca va fi nasol, plin de vase prin bucatarie, copilul urla de foame, tu nu ai terminat de mixat legumele... Noroc cu titi, ca-l mai potolim...
Acum ca mi-am baut cafeaua si m-am trezit de tot, s-a hotarat copilul sa doarma... Greu ne reglam...
Mycya, tot ma gandesc la tine, ca stiu ca iti e greu... dar tu esti asa o mamica curajoasa. Chiar te laudam zilele trecute sotului, i-am povestit cum te-ai dus tu cu fata la magazin, ca faci curat si mancare, ca i-ai facut si sotului tort de ziua lui, ca esti toata ziua singura acasa, ca faci singura baita fetei, si ca esti asa tanara... Si sotu m-a certat , ca io ma stresez din orice, cand am plin de ajutoare pe langa mine... Mama e aici, sotul are biroul in curte (deci oricand poate sa vina sa stea 10 min ca sa fac si io un dus), soacra sta in aceeasi curte, mai incolo, si e super de treaba, iar cumnata (care are deja un copil de aproape 2 ani) tot in aceeasi curte are casa... Am la cine sa apelez in caz de nevoie, dar eu tot ma panichez si tot mi se pare greu... Asa ca tu esti o super mamica... Si va trimit multi -ici si multe, multe
anca_vlad spune:
Neata
baita - noi facem zilnic baia...una partiala dimineata dar sub jet de apa calda(ii place si o linisteste) si in fiecare seara baita generala cu ceai de musetel si galbenele in cadita, pe caput o spal la doua zile!
Oanaeu de la nutrinatal nu m-am constipat-chiar nu am o astfel de problema! Aseara nu a fost nevoie de suplimentare la masa si nici azi dimineata!
Carmen imi pare rau ca aveti probleme cu stomacelul-nu e sfarsitul lumii daca nu poti sa o alaptezi pe Leti (Nici eu si nici sora mea nu am fost alaptate-de la 3s am fost trecute pe LP si crede-ma ca suntem sanatoase)
Despre Maria aseara am fost afara si a dormit doua ore linistita in carucior si azi noapte a dormit pana la 2 cand s-a trezit sa pape dupa care a adormit apoi la 4 a papat s-a agitat putin si am luat-o langa mine si a facut nani lipita de burta mea` pana la 7 cand a mancat iar, la ora 8 ne-am trezit de tot am papat una titi facut toaleta de dimineata (baita)schimbat in hainute curate si acum face nani dupa un mic rasfat la una titi!
de fapt acesta e programul in fiecare dimineata...azi o sa fac o supa o sa pun la spalat si o sa mergem si afara mai pe la pranz!
va doresc o zi buna linistita si cu bebei fara colici!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea..am un somn...de abia tin ceasca de cafea in mana...asta mica de la un timp asa un somn asa de agitat...aseara a adormit pe la 12 si la 3 s/a trezit si a inceput chinul pt mine...a tb sa o pun pe burta mea si asa am mai dormit putin...ma doare spatele de mor...la cat sunt de norocoasa parca vad ca la mine o sa dureze colicii cel mai mult....gata a inceput iar sa planga
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
paula_m spune:
Neata
Si noi ne tot chinuim in continuare. I-am mai dat colief, dar se pare ca nu il calmeaza f bine, sau or fi colicii la apogeu.
Am luat si Bonisan, poate il ajuta sa faca parturi mai usor.
Nu stiu cat e de sanatos sa ii dau atatea picaturi : Lass baby, colief si bonisan...
Am iesit si afara, desi e destul de frig...am primit de la soacra-mea din Spania niste costumase plusate, groase tare si l-am imbracat intr-unul din alea de nu i se vedea doar fatuca si am iesit la plimbare.
Oana , ai ajuns la controlul de 6 sapt?
Sa aveti o zi usoara si fara colicei
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Mycya spune:
Neata si din departari
va poftesc la o briosa cu cioco de dimineataasa ai refac si eu bateriile cu kcal dis de dimineata
Crispo esti o dulce de ar fi asa cum ma vezi tu dar asa ma chinui si eu cu toate cum pot,adica abia mai pot dar nu am de ales
pai de eram in locul tau chiar ca nu aveam nici un stres,as profita la maxim de ajutorul celor din jurdar nu ajung eu acusica acasa??!!ii iau pe toti la rand sa stea cu fata si io sa dorm sa imi recuperez fortele si sa ma pregatesc pentru perioada de dupa cand ma voi reintoarce
azi ies la plimbare cu gagica ca in ksa nu mai stau,pun sotul sa ma lase in centru si ma duc la cascat ochii prin magazine,oi gasi eu cu ce sa ma intorc,cu pejosu,autobuz,avion numa sa ies
si nu mai vad ziua de luni sa plec acasa,am ajuns sa numar orele nu zilele ca altadata
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Otilia probabil ca ai dreptate cu bebeii,eu dupa prima saptamana de nopti nedormite mi-am intrebat mama la ce iau trebuit 3 copiica eu nu mai vreau,a spus ca uita lunile alea de chin si asa ajungea sa il faca si pe urmatorul,si cica toti 3 am fost colicosi
pai eu de obicei nu uit nimic...oare voi uita zilele astea si noptile de chinuiala
cu nasterea poi eu nu mai vreau sa vad cezariana,inca imi pare f rau ca am facut chiar daca a fost nevoiedar bebe sigur 2 ani nu voi mai face,poate dupa cu o bataie buna
Mami de Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad eladea 6-8 luni am vrut sa zic, eu spun prin ce experienta am trecut cu Vladut! La el chiar a fost nevoie sa mergem la dr sa ii scoata puroiul pt ca ii supura si avea un ditamai buboiu la mana! Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT [/b] "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b] DOAMNE AJUTA! |
aoleu...nasol...nu stiam ca paote tine atata...eu stiam ca rapid se vindeca..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...