Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ELADEA azi vad din nou pozele voastre de la botez.Minunate !!!!!;nu mai stiu daca am scris sau nu,ca am ametit de cate ori deschid,scriu,citesc,fac pauza,uneori mi se pierde mesajul,alteori uit daca am scris sau doar am gandit
vroiam sa iti spun ca imi place la nebunie costumasul (de marinar??) lui Filip,ca ai doi baieti frumosi si ca tu ai fost tare frumoasa ,mi-a placut si rochia,si tortul,si invitatii,atmosfera,tot!!

eu nu am vazut pozele lui RACUSOR !!!!!!!! imi da si mie cineva linkul?

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

multumim frumos draga mea.. complimentele ti le-am intors deja..ai o familie superba...sa -ti traiasca!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

baby, daca s-ar putea ca mama sa nu consume nimic, dar sa aiba lapte din belsug ar fi minunat. Acum depinde de unde ai citat tu cele de sus. In afara de varza, mazare si fasole, despre care toti pediatrii iti spun ca e bine sa le eviti in primele luni, vei vedea ca restul sunt indicate sau nu dupa cum crede fiecare in parte - si asta e verificata de mine, ca pe noi ne-au vazut multiiiii pediatrii pana acum -. In general se recomanda consumul cu moderatie a fiecarui aliment. Eu am mancat struguri, mananc si cartofi si sa stii ca bebe nu face mai urat decat de obicei.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

si eu zic acelasi lucru...am mancat de toate, de data asta...si bebe n-are nimic...cu Eric am respectat vorba aia toate canoanele, si tot mi-a urlat pana la 3 luni in fiecare noapte...deci...trageti concluzia...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor, si la Andrei abia a aparut un semn la vaccinul BCG, e o buburuza mica, abia se simte, si l-a facut cand avea o luna, deci cam la 6 saptamani a aparut...

IMaya[/b la noi e mai cald, dar in acelasi timp vine aer rece pe la geamuri asa ca il tin in body cu maneca scurta si pantalonasi subtiri, ca tine...azi noapte l-am lasat fara pantalonasi, si avea piciorusele reci cand m-am dus la el...

eu ma gandesc cu groaza ca peste 1-2 saptamani mergem la socri la Sighisoara si acolo e mai frig, plus ca stau la casa...sper sa nu raceasca o sa dea drumul la centrala sa tinem cam 23-24 de grade, sa nu fie trecerea prea brusca, dar si eu am o problema cu ce o sa il imbrac

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

REACTIA LKA VACCINUL bcg SE VA VEDEA ABIA IN JURIL VARSTEI DE 6-8 LUNI CAND INCEPE SA COACA SI VA IESI PUROI DIN EL!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

anca, cred ca ai vrut sa zici 6-8 sapt...nu luni...la Filip deja i-a trecut puroiul...s-a vidnecat...mai are o mica scoarta acolo...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

mya si mie mi-a spus socrela sa trag baiatul "de nas" dupa baita sa i se subtieze nasucul, (bebe are nasucul mai lat,asa ca tacsu) insa cum naiba sa-l subtiez ca asa are oasele acolo la nasuc, am trecut mai departe si n-am luat-o in seama.....

Fetelor am turbat azi, nu l-am mai scos afara pe bebe caci mi s-a parut ca bate vantul cam tare, ca nu prea am stiut cu ce sa-l imbrac si ca are niste mucisori care nu-mi plac. Totusi, o zi intreaga de stat in casa cu urlatoarea.........imi vine ca diseara la 21.00 cand vine tati si facem baita, sa-i las muls sa-i dea sa pape iar eu sa plec de nebuna pe strada sa ma racoresc.....

Am vazut ca si voi ati incercat cam tot ce era posibi pt colici si nu sunteti asa multumite de rezultate, vestea bunicica la noi e ca noaptea nu prea mai urla cand sta cu mama, colicii aia rai sunt ziua cand stam cu mami, sa-i facem ei zile fripte. Azi a tipat pana a ragusit, apoi nu mai putea tipa si s-a enervat ca nu mai putea tipa si sa vedeti cum scheuna, iar ochisrii erau cu lacrimi si urdori , iar eu il mangaiam, ii cantam, il leganam, il punem pe burtica mea, ii punem feonul deasupra burticii, ii bagam tziti sau suzi in gurita, ce nu-i facea mami si degeaba....Doamne ce greu e cand iti vezi copilasul cum sufera si tu nu-i poti lua durerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mai fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu fata mea...plange de rupe cand o scot afara...nici nu apuc sa fac 100m si incep crizele.dk o iau in brate ii trec.eu de abia astept sa ies sa mai iau aer k m-am saturat de stat in casa si ea imi ia si placerea asta

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Ziua buna si de la noi...si bine v-am gasit in casa noua.
Sunt putin nelamurita cu privire la alocatii, indemnizatii etc, etc. Azi am fost la primarie pentru depunnerea actelor si mi s-a spus ca acum se acorda doar alocatia pt copii in jur de 40 lei/luna, nu trusoul bebelusului de 150 lei, nu alocatie pt nou nascut de 230 lei/luna...Voi ce stiti, la voi cum a fost? E adevarat ca bebe al meu va primii doar 40 lei/luna, avand in vedere ca eu si nici taticul nu beneficiaza de CIC pt ca nu avem 1 an pe cartea de munca???
Pls...cine stie ceva, sa imi spuna si mie cum e...Multumesc anticipat.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Alocatia copilului pana la 2 ani este 200 ron, trusoul si indemnizatia d nou nascut nu se mai acorda.

http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626

trusoul si indemnizatia s-a acordat copiilor nascuti pana in 02.07.2010...adica pana in data de la care a intrat in vigaore minunata lege...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Citat:
citat din mesajul lui aelita

MYA babele asa fac,trag de nas si de gatul copiilor ,ca sa se subtieze Deci iti spuneau si ele "din carti"(adica ii scot din baie ,tinuti de cap)

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Posibil... tot ce-i posibil sa fi facut tot felul de minuni din astea babele in trecut ca ma si minunez de cate aud acum...

inca o intrebare dupa ce incheiem alaptatul sanii isi vor reveni la dimensiunea dinainte de sarcina? Culmea ca eu nu am f mult lapte si totusi astazi incercand cateva rochii dinainte am constat ca nu mai imi vin la sani, la fel si camasile pe solduri imi mai vin blugii dinainte, sunt mai stramti dar reusesc sa-i inchei dar nu ma asteptam ca sanii sa creasca atat si culmea ca nici nu am atat de mult lapte la sutien nici nu stiu ce numar sa imi iau acum...

mami de Filip 25.07.2010

eu dupa ce am inceiat alaptatul la Vladut cam pe la 7 luni cam in 2 luni mi-am revenit dar din pacate ai mei sani s-au micsorat ceva mai mult decat ii aveam la inceput!

sper sa nu patesc la fel si acum...ca raman fara!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumesc tuturor pt urarile de ziua mea!sunteti niste dragute, mai ales ca nu am mai activat in ultima per.
noi am fost cu catel cu purcel 2 zile la munte, ca apoi a venit geru si nu mai era de stat, stefan era greu de tinut ocupat ca ploua..nici tv nu mergea..asa ca ieri ne-am intors.
nu va zic ce bine le-a fost! afara toata ziua..asta mic dormea nonstop..cum ziceam , pacat ca s-a schimbat vremea, iar de luni si sotul incepe serviciul..

azi am inceput sa ii dau si eu bonisan, ca m-a omorat asta noapte cu sceuneala micutul

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eladea 6-8 luni am vrut sa zic, eu spun prin ce experienta am trecut cu Vladut!

La el chiar a fost nevoie sa mergem la dr sa ii scoata puroiul pt ca ii supura si avea un ditamai buboiu la mana!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Heiii....bine v-am gasit la capitol nou , gata suntem mamicute cu acte in regula

Am cateva intrebari:
- Felix mi-a facut kk in 2 culori verde deschis si galben mustar (cum facea de obicei), este normal sa faca kk verde ????

- avem cumparate doua play ground-uri pe care scrie ca putem sa le folosim de la 0 luni in schimb pe ai mei nu-i atrage cu nimic, ii pun acolo pe spate da nu interactioneaza cu jucariile......banuiesc ca sunt prea micuti . Voi ati inceput deja sa le folositi?

- cu ce fel de ulei dati bebeii dupa baie???
Sotu le-a luat de la Mustella un ulei dar eu evit sa-l folosesc , aveti ceva retete babesti pentru baita, gen ceaiuri puse in apa sau uleiuri de masline combinate cu altceva???

- cum curatati urechiusile dupa baita??? Pediatra ne-a spus sa-i bagam putin cu capu in apa (nu de tot) cat sa intre putina apa in urechiuse ca sa inmoaie ceara Adevaru e ca e prima data cand aud asa ceva eu stiam ca tre sa evitam sa le intre apa in urechi in timpul baitei.

Creatza si eu il trag pe Seby de nas dar ma indoiesc ca se va subtia, are nasu meu mare .....asta e FElix a luat nasu finut al sotului

Fetelor referitor la kilograme si haine, eu sunt disperata, toti blugii mei am sa arunc cred, nu mai intra de la genunchi in sus. Nu mai zic ca eu purtam totu stramt , va dati seama ca nu-mi mai vine nimic, nu ma incap la piept, m-am latit in spate si in solduri
Vine acum toamna si singura pereche de pantaloni care-mi vin sunt cei de gravida si niste rochite din tricot

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput