Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
crispro spune:
Belu, vesti nasoale... Hai ca mai un pic, si ajungem incet la 3 luni, si scapam de colici...
Creata, parca ma descrii pe mine... Noaptea nu urla, doar se trezeste si se foieste mereu...Dar ziua urla intruna... Il mut in tot ce pot, il tin in brate, ii pun uscatorul... Of... Inca nu am vazut nici o lacrima la bebel, plansul e fara lacrimi... dar cred ca atunci cand vor fi la bebel lacrimi, vor fi si la mine... Mor si acum cand vad cum plange si nu ii pot alina durerea...
CU sanii - mi-au crsecut dupa nastere, doar o marime, dar nu mare lucru... Port 85B la sutien, acum, deci... nu ma mandresc... Dar in schimb am lapte, cam 150 ml in fiecare, la o masa... Nu stiu unde sta lapticul asta... dar si daca se adevereste ce zice Anca si mai scad sanii dupa... vai de mama lor... raman la zero... Ma distrez io acum, vedem dupa...
Am adormit copilul la 5.30 acum dupa masa, dupa o zi de urlete, si inca doarme!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
crispro spune:
Dragaica, kk verde e normal. Chiar azi a facut si al meu tot verde...
De jucarii nu stiu ce sa zic, ca tot il pun si io in paturica de activitati, dar nimic. Tot citesc ca ar trebui sa se uite dupa jucarii, sa il pun pe burtica sa il fac sa isi ridice capul, momindu-l cu o jucarie... Dar al meu nu vrea nimic... Doar urla...
Ulei de baie am de la Johnson, ca am primit in spital... Altfel nu as fi cumparat.... Dar e bun si asta...
Cu hainele, asa si io... Nimic nu intra de la genunschi in sus... Azi am fost rece afara, iar gecile mele de primavara oarcand largute nu mai intra pe spatele meu de culturista Toata lumea prin oras azi era imbracata cu suba, numai eu cu bluzita - singura care ma incape, si evident, cu nadragii de gravida...
Urechile - noua ne-a zis sa nu intre deloc apa in urechi, sa nu ii curatam inauntru cu nimic pana la 6 luni...Curatam doar zona urechilor ce se vede, cu o carpa moale... In nici un caz nu bagam betisor...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
paula_m spune:
M-a terminat nervos azi. Daca nu venea sotul de la munca cedam de tot...oricum ne-a gasit pe amandoi plangand.
Toata ziua a plans si s-a marait si nu a stat nicaieri, nici in brate, nici pe pat, nici in scoica. L-a durut tare burta. Nu urla, dar gemea si se smiorcaia tot timpul. Dormit cate 1/2 h si se trezea plangand.
Si am facut si eu o alergie, naiba mai stie de la ce. Ma manaca rau de tot mainile si picioarele...Sunt sange de la atata scarpinat. Si nu stiu daca starea asta a lui nu i se trage si de la alergia mea. Oricum azi si maine ii dau doar LP, ca eu am luat un claritine, sa vad daca mi se calmeaza mancarimile. Dar chiar nu stiu de la ce, ca nu am mancat sau baut ceva nou.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m M-a terminat nervos azi. Daca nu venea sotul de la munca cedam de tot...oricum ne-a gasit pe amandoi plangand. Toata ziua a plans si s-a marait si nu a stat nicaieri, nici in brate, nici pe pat, nici in scoica. L-a durut tare burta. Nu urla, dar gemea si se smiorcaia tot timpul. Dormit cate 1/2 h si se trezea plangand. Si am facut si eu o alergie, naiba mai stie de la ce. Ma manaca rau de tot mainile si picioarele...Sunt sange de la atata scarpinat. Si nu stiu daca starea asta a lui nu i se trage si de la alergia mea. Oricum azi si maine ii dau doar LP, ca eu am luat un claritine, sa vad daca mi se calmeaza mancarimile. Dar chiar nu stiu de la ce, ca nu am mancat sau baut ceva nou. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
Asa patesc si eu numai ca la mine sunt doi care urla, sa vezi ce concert . Felix este foarte capricios, vrea numai in brate, cum incerc sa-l pun jos cum urla, au colici amndoi, crampe, gaze , ce sa facem, strangem din dinti si mergem mai departe.
Curaj, stiu ca e greu
Pentru mancarimi daca ai crema cu zinc pentru bebei incearca sa te dai cu ea, la mine functioneaza
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Giova Bine ati venit in casa noua dragi delfinasi! Ca si acum 1 an...predam stafeta, ne luam tufa de zmeurele si poposim la scutece. Va fii un an frumos, dar si greu, cu multe satisfactii, impliniri si progrese. e cel mai frumos si mai rapid an din viata delfinasilor. Traiti-l ca atare si sa ne auzim cu bine la anul...cand veti veni alaturi de noi in clubul scutecelor.. va si sa ne auzim cu bine. un special pt. delfinasul matei si mamica Oana. Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |
multumim de urari Gio ...stam aici sa crestem putin si la anul venim dupa voi
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Asa patesc si eu numai ca la mine sunt doi care urla, sa vezi ce concert . Felix este foarte capricios, vrea numai in brate, cum incerc sa-l pun jos cum urla, au colici amndoi, crampe, gaze , ce sa facem, strangem din dinti si mergem mai departe. Curaj, stiu ca e greu Pentru mancarimi daca ai crema cu zinc pentru bebei incearca sa te dai cu ea, la mine functioneaza http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
noi suntem mai binisor...avem program de maraiala si plans doar seara intre 20-22...si dimineata de la 5 ne fataim, mai dormim, mai scincim...dar e multttt mai bine fata de ce a fost pana acum
Paula sirop de colici/Colief ii mai dai?
Dragaica tu meriti o statuie...noi abia rezistam cu un bebe+colici...tu cu 2bebei nu stiu cum te descurci? sotul merge la servici banuiesc...tu ramai singura cu baietii?
daca pana acum mancam o data la 3 ore, acum din ce in ce mai des cere la 2 ore...goleste un san complet si ii dau si din celalalt cam jumate...a mai patit cineva asa?
o fi un puseu de crestere...sau cantitatea de lapte produsa a ramas aceeasi la mine dar a crescut cantitatea pe care o papa Matei
ufff sper sa nu inceapa problemele cu lapticul
iau Galafor...am comandat mamma+...o sa mai beau si ceai daca e necesar macar inca 4 luni sa mai reusesc sa alaptez
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Otiliav spune:
Bine v-am gasit!
Dragaica mai asteapta cu hainutele ca sigur scot gemenasii untul din tine. Bazinul isi revine mai greu dar de kilograme vei scapa.
Daca m-ai vedea cum ii fac baie Iuliei cu Elisa tinandu-se de poala mea. Numai la apa in urechi nu imi e gandul. Eu o sterg cu betiosr in pavilion si putin inauntru.
Giorgia, poti sa mergi la plimbare cu fata intr-un sling/wrap/portbebe si e si mai usor la magazine sa o iei asa.
Eladea am reusit sa vad cateva poze (restul sper sa le vad in liniste singurica ca am de furat idei de costumatie) si arati super super bine mami. Am retinut ca ai scapat de kilogramele din sarcina, bravo. Iar costumatia crestinatului m-a dat pe spate.
Am vazut cateva poze si cu Andrei si Racusor. Are Andrei o poza asa expresiva cand il scoate din cristelnita
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
enik83 spune:
buna seara fetele mele dragi..
am lipsit cam mult..nu o sa pot recupera..
ne inscriem si noi in clubul bebeilor cu colicei..de ieri avem si noi.. off..
poze
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Dragaica Am cateva intrebari: - avem cumparate doua play ground-uri pe care scrie ca putem sa le folosim de la 0 luni in schimb pe ai mei nu-i atrage cu nimic, ii pun acolo pe spate da nu interactioneaza cu jucariile......banuiesc ca sunt prea micuti . Voi ati inceput deja sa le folositi? Andrei face saptamana viitoare 3 luni si totusi el nu e interesat momentan decat de desenele lui de pe pereti, nimic altceva..uneori se mai uita la carusel si ii place in leagan, cam atat...jucarii nimic... - cu ce fel de ulei dati bebeii dupa baie??? Sotu le-a luat de la Mustella un ulei dar eu evit sa-l folosesc , aveti ceva retete babesti pentru baita, gen ceaiuri puse in apa sau uleiuri de masline combinate cu altceva??? noua pediatra ne-a zis ca pe timp de vara sa il dam cu lapte de corp, nu cu ulei...o sa intreb cand trecem la ulei ce ne recomanda - cum curatati urechiusile dupa baita??? Pediatra ne-a spus sa-i bagam putin cu capu in apa (nu de tot) cat sa intre putina apa in urechiuse ca sa inmoaie ceara Adevaru e ca e prima data cand aud asa ceva eu stiam ca tre sa evitam sa le intre apa in urechi in timpul baitei. noua pediatra ne-a zis ca e ok si daca ii intra apa in urechi...de curatat, de evitat betisoarele..a zis ca pentru mamele disperate ca bebeii nu au urechiusele curate le zice o data pe saptamana sa le foloseasca , in rest, iei servetele zewa, le faci ca o palnie si aspiri apa din urechiuse si gata Fetelor referitor la kilograme si haine, eu sunt disperata, toti blugii mei am sa arunc cred, nu mai intra de la genunchi in sus. Nu mai zic ca eu purtam totu stramt , va dati seama ca nu-mi mai vine nimic, nu ma incap la piept, m-am latit in spate si in solduri Vine acum toamna si singura pereche de pantaloni care-mi vin sunt cei de gravida si niste rochite din tricot eu mi-am cumparat o pereche de blugi de tranzitie si am gasit si doua camasi din astea mai largute, cum se poarta acum, dar care camufleaza foarte bine burtica si la toamna intentionez sa ma imbrac ca la inceputul burticii...cu colantii de gravi si rochita normala (am 2 din perioada burticii, luate marimea M asa ca sper sa ma incapa http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
larissa_79 spune:
am avut 2 capitole jumate de citit...am recuperat tot dar acum is nauca de cap si mi-e somn...am retinuta si vazut/placut costumatia de botez a lui racuosoru' eu inca n-am cu ce sa ma imbrac pe 11 sept la botez...revin maine la povesti
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#