Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor am o intrebare dar sa nu radeti de mine.Ce inseamna termenul de "intarcat copilul?"Adica stiu cat de cat dar as dori o definitie cat de cat explicativa.Adica la un momentdat il fortam pe bebe sa nu mai pape lapticul?Sau pur si simplu nu mai este laptic si atunci se INTARCA ? Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
INTARCAT poate fi de 3 feluri, exact cum ai zis:
1. Cand vrei tu sa-l intarci si mai ai lapte...eu am intarcat-o brusc pe cea mica, nu treptat, am fost cam sadica, dar a fost singura solutie ca deja avea 1 an si 1 luna si nu mai manca mancare, o scosese din meniu si papa doar tzitzi, iar eu slabisem in ultmul hal.
2. Cand nu mai ai lapte tot intarcat stiu ca se cheama.
3. Copilul nu mai doreste san, il respinge cu vehementa, stiu ca tot asa se zice..ca s-a intarcat copilul singur.
Daca gresesc sa ma corecteze cine stie, eu asa stiam...dar poate stiu gresit.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
sorina_goga spune:
Bine v-am regasit in casa noua!!!
Belu multumim de casa cea noua!
Senti
Asa ce m-a luat o nastalgie si mi-e dor de scos motele sa facem galerie....
Sa avem parte numai de bucurii din partea delfinasilor iar ei sa creasca sanatosi si voiosi.
Carmen o . Sunt sigura ca o sa fie bine. Tu esti o luptatoare si o sa treci peste tot chiar daca o sa trebuiasca sa renunti la alaptat.
Gabita incarcat inseamna cand nu mai alaptezi. Perioada o hotarasti. Trebe sa iei pastile pt oprirea lactatiei. Eu vreau sa alaptez baiatul pana la maxim 1 an. Dar daca dupa ce-i apar dintisorii ma musca cum face acum il tai de la portie mai devreme. Nu vreau sa par egoista dar acum fara dinti si mi-a terminat tzitzile cu muscatul dar cand or aparea si dintii.....
Va pe toate.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
beluistef spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Bine v-am regasit in casa noua!!! Belu multumim de casa cea noua! Senti Asa ce m-a luat o nastalgie si mi-e dor de scos motele sa facem galerie.... Sa avem parte numai de bucurii din partea delfinasilor iar ei sa creasca sanatosi si voiosi. Carmen o . Sunt sigura ca o sa fie bine. Tu esti o luptatoare si o sa treci peste tot chiar daca o sa trebuiasca sa renunti la alaptat. Gabita incarcat inseamna cand nu mai alaptezi. Perioada o hotarasti. Trebe sa iei pastile pt oprirea lactatiei. Eu vreau sa alaptez baiatul pana la maxim 1 an. Dar daca dupa ce-i apar dintisorii ma musca cum face acum il tai de la portie mai devreme. Nu vreau sa par egoista dar acum fara dinti si mi-a terminat tzitzile cu muscatul dar cand or aparea si dintii..... Va pe toate. mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
Cand or aparea dintii...o sa te muste...ce nu face sotzul,face baiatul ...glumeam...o sa le faca placere sa te muste...la mine cand ziceam" au, au, ma doare" se uita la mine si ranjea si iar musca...gasesc si o joaca in asta daca ii faci un pic jocul...dar nu te musca astfel incat sa ramana cu sfarcul in gura
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
Giova spune:
Bine ati venit in casa noua dragi delfinasi!
Ca si acum 1 an...predam stafeta, ne luam tufa de zmeurele si poposim la scutece.
Va fii un an frumos, dar si greu, cu multe satisfactii, impliniri si progrese. e cel mai frumos si mai rapid an din viata delfinasilor. Traiti-l ca atare si sa ne auzim cu bine la anul...cand veti veni alaturi de noi in clubul scutecelor..
va si sa ne auzim cu bine.
un special pt. delfinasul matei si mamica Oana.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
imaya spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Ziua buna si de la noi...si bine v-am gasit in casa noua. Sunt putin nelamurita cu privire la alocatii, indemnizatii etc, etc. Azi am fost la primarie pentru depunnerea actelor si mi s-a spus ca acum se acorda doar alocatia pt copii in jur de 40 lei/luna, nu trusoul bebelusului de 150 lei, nu alocatie pt nou nascut de 230 lei/luna...Voi ce stiti, la voi cum a fost? E adevarat ca bebe al meu va primii doar 40 lei/luna, avand in vedere ca eu si nici taticul nu beneficiaza de CIC pt ca nu avem 1 an pe cartea de munca??? Pls...cine stie ceva, sa imi spuna si mie cum e...Multumesc anticipat. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Alocatia copilului pana la 2 ani este 200 ron, trusoul si indemnizatia d nou nascut nu se mai acorda.
http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626
aelita spune:
MYA babele asa fac,trag de nas si de gatul copiilor ,ca sa se subtieze Deci iti spuneau si ele "din carti"(adica ii scot din baie ,tinuti de cap)
Victo spune:
mai fetelor carora va vomita copiii, eu stiu ca este vorba despre un orificiu incomplet inchis la bb si nu e problema laptelui. acest lucru se trateaza.vecina mea avea aceeasi pb cu copilasul. face trat. cu debridat, eritromicina in cant. infime si inca ceva. este vorba despre reflux gastric.
eu asa banuiesc ca e si in cazul vostru.
acuma, na o fi existand si intoleranta asta a laptelui matern..nu-s ce sa zic, asa mi se pare de greu de crezut, dar, na, nu sunt nici pe departe dr.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
mya85 spune:
citat din mesajul lui aelita MYA babele asa fac,trag de nas si de gatul copiilor ,ca sa se subtieze Deci iti spuneau si ele "din carti"(adica ii scot din baie ,tinuti de cap) Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Posibil... tot ce-i posibil sa fi facut tot felul de minuni din astea babele in trecut ca ma si minunez de cate aud acum...
inca o intrebare dupa ce incheiem alaptatul sanii isi vor reveni la dimensiunea dinainte de sarcina? Culmea ca eu nu am f mult lapte si totusi astazi incercand cateva rochii dinainte am constat ca nu mai imi vin la sani, la fel si camasile pe solduri imi mai vin blugii dinainte, sunt mai stramti dar reusesc sa-i inchei dar nu ma asteptam ca sanii sa creasca atat si culmea ca nici nu am atat de mult lapte la sutien nici nu stiu ce numar sa imi iau acum...
mami de Filip 25.07.2010
aelita spune:
medicul stie cel mai bine,zic si eu ca Victo,ca nu stiu despre intoleranta la laptele matern...
si or fi cazuri,habar nu am.
Sofia vomita,dar nu stiu sa zic daca era ca la voi sau nu,mi-aurecomandat o perioada lapte praf Almiron antivomitos,era mai gros si nu mai vomita de la el.
dar era completare,eu ii dadeam in continuare lapte matern,plus 20-30ml de lapte din asta.
medicii spuneau ca asa vomita unii...ezplicatii nu-mi mai amintesc dar nu erau grave..
Dar acum nu stiu daca nu or fi si alt fel de cazuri...
trebuie sa va interesati bine,sper doar sa nu fie medici din aia care dau verdicte asa rapide,cu intoleranta,si sa nu fie.
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mya85
Posibil... tot ce-i posibil sa fi facut tot felul de minuni din astea babele in trecut ca ma si minunez de cate aud acum... inca o intrebare dupa ce incheiem alaptatul sanii isi vor reveni la dimensiunea dinainte de sarcina? Culmea ca eu nu am f mult lapte si totusi astazi incercand cateva rochii dinainte am constat ca nu mai imi vin la sani, la fel si camasile pe solduri imi mai vin blugii dinainte, sunt mai stramti dar reusesc sa-i inchei dar nu ma asteptam ca sanii sa creasca atat si culmea ca nici nu am atat de mult lapte la sutien nici nu stiu ce numar sa imi iau acum... mami de Filip 25.07.2010 |
(eu una vad suncile pe spate)
cand nu va mai fi lapte,va dura ceva sa se retraga,si daca tot mai ai kg in plus si atunci,inca vei avea volum mai mare.
oricum,dureaza ceva luni bune pana cand iti vor veni iar hainele.nu te speria,in general revin marmile.