Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Am mers si io in oras, tot pe fuga, sa imi caut ceva de botez... Mi-am luat o fusta pana la urma... Vad io cu ce ma imbrac, ca nimic nu imi place. Si cum botezul e duminica, nici nu am unde sa merg sa imi faca freza sau un machiaj... Voi fi bine si fara... Copilul meu urla ingrozitor, fiecare part e un chin!!! De azi renunt la Debridat si incerc Bonisan, sa vedem. Eu beau in continuare ceaiurile mele (chimin, fenicul si anason), coppilul mai bea calm baby - tot natural, de la fares... Toate imi par apa de ploaie cand aud cum urla... Poate i s-a obisnuit organismul cu Debridat, ca zicea doctora ca la un moment dat asa se intampla... Nu mai stiu ce vroiam sa zic... Oricum, mi se pare tot mai greu cu bebele... Noaptea doarme tot mai putin... Mie imi zboara somnul dupa ce il adorm pe el... Belu, cum e Yanis dupa botez? Pls spune-mi ca e cuminte de nu il mai recunosti... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
sa imi zici cum e Bonisanul...mie mi se pare cel mai bun de pana acum...ca la noi Colieful de exemplu nu a avut nici un efect
cred ca depinde de fiecare bebe
dar lasa ca trece si perioada asta si... vin dintisorii
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Bonnisanul e intr-adevar foarte bun pentru eliminarea gazelor.Al meu trage niste parturi de zici ca trage cu tunu. Numai ca saracu asa plange cand le da si ma simt atat de neputincioasa ca nu ii pot face nimic.Il iau in brate si il strang si as dori sa imi dea mie durerea,sa nu treaca prin chinurile alea groaznice
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
giorgia23 spune:
Adriana am inceput cu SabSimplex,apoi Infacol,Debridat iar acum alternez Debridatul cu Espumisan...plus ceai de fenicul si chimen de la Humana iar uneori ceai simplu de chimen.
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
btz_ovi spune:
Fetelor am o intrebare dar sa nu radeti de mine.Ce inseamna termenul de "intarcat copilul?"Adica stiu cat de cat dar as dori o definitie cat de cat explicativa.Adica la un momentdat il fortam pe bebe sa nu mai pape lapticul?Sau pur si simplu nu mai este laptic si atunci se INTARCA ?
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui racusor2010 fetelor, si la Andrei abia a aparut un semn la vaccinul BCG, e o buburuza mica, abia se simte, si l-a facut cand avea o luna, deci cam la 6 saptamani a aparut... IMaya[/b la noi e mai cald, dar in acelasi timp vine aer rece pe la geamuri asa ca il tin in body cu maneca scurta si pantalonasi subtiri, ca tine...azi noapte l-am lasat fara pantalonasi, si avea piciorusele reci cand m-am dus la el... eu ma gandesc cu groaza ca peste 1-2 saptamani mergem la socri la Sighisoara si acolo e mai frig, plus ca stau la casa...sper sa nu raceasca o sa dea drumul la centrala sa tinem cam 23-24 de grade, sa nu fie trecerea prea brusca, dar si eu am o problema cu ce o sa il imbrac mami de brotacel Andrei Ioan [b]9 iunie 2010 |
REACTIA LKA VACCINUL bcg SE VA VEDEA ABIA IN JURIL VARSTEI DE 6-8 LUNI CAND INCEPE SA COACA SI VA IESI PUROI DIN EL!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bratafel buna fetelor. va citesc mereu dar nu mai apuc sa scriu. racusor am citit ca iei spirulina. de care si cat pe zi? iar legat de fructe, legume din care mananci? Otilia are colici in special noaptea pe la 4 si o tin.. de fapt se screme mult, nu plange. mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010 |
de la hofigal, 2 pastile de 500 mg dimineata inainte de masa cu 30 min si 2 pe la ora 16.00
sa nu iei mai tarziu, ca iti da energie. eu am comis-o
mananc rosii si ardei zilnic. crude. as manca si morcovi daca nu mi-ar fi lene sa ii curat
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
aaa, si eu mananc si alune...in mod regulat...dar nu sarate sau prajite, mi-am luat de la real alune de padure necojite. sunt bestiale si cand am pofta de rontait sau imi e un pic foame bag cateva alune...calorii la greu
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
anca_vlad spune:
Am reusit sa recuperez cele 11 pagini din PRIMUL NOSTRU CAPITOL IN CASA NOUA!
SA DEA DD SA FIE UN CAPITOL PLIN DE BUCURII IMPLINIRI SI BB_II SANATOSII!
CAT DESPRE COLICI AM DOUA VESTI UNA BUNA SI ALTA MAI PUTIN BUNA!
CEA MAI PUTIN BUNA: o sa mai treaca un timp pana ne luam ramas bun de la ei pe rand ...si ne pregatim de perioada aparitiei dintilor
CEA BUNA: SI COLICII SI DINTII SUNT PERIOADE CARE TREC!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
beluistef spune:
Crispo din pacate nu iti pot spune ceea ce vrei sa auzi......deocamdata dodoloatza este cam la fel, pun cam la fel pentru ca dimineata aveam program de gemete,scremete de la 5 fara ceva pana pe la 9...iat acum incep pe la 7,7 fara ceva si tin pana pe la 9...iar seara...seara este cam la fel cu crizele si urletele de rigoare, sa zic ca din 2 saptamani doar vreo 2 maxim 3 zile nu face urat cand incerc sa-l adorm,iar programul de som acum s-a micsorat de la 22.30 cam pe la 21 si ceva, maxim 22...rareori cand este agitat depaseste 22, dar trezirile noaptea sunt fixe la 1 ora, 1 ora jum .
Am incercat cu bonisan,infancol,espumisan,colief,gripe,baby calm...si tot asa face crizele lui la orele lui...asa ca nu avem ce sa facem decat sa rabdam ,dar nu stiu cat ma vor tine nervii sa rabd, ca deja sunt la limita.
Si ziua...ziua stau numai in fundul lui, nroc ca il mai bag in scoica si il plases la fete sa-i faca hatza-hatza si mai pot misca ceva prin casa.
Deci, in concluzie, deocamdata schimbarile nu sunt prea vizibile...vom vedea mai incolo..cand va fi ceva te voi anunta
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
Creatza11 spune:
buna ziua si bun gasit in casa noua! Sa dea Dumnezeu sa creasca delfinasii sanatosi si sa trecem tot impreuna si cu bine si prin acasta noua etapa a noastra si a definasilor nostri!
imaya, bine ai venit si multumesc de raspuns....intr-adevar, dr Popescu este o draguta!
crispo, si pe mine ma apuca groaza ca trebuie sa merg sa-mi cumpar de imbracat pt botez, mai am 6 kg in plus, si oricum, ce-mi cumpar acum n-am sa mai pot imbraca niciodata (sper) caci probabil voi slabi si eu la loc. Buna si fusta ca ai luat-o!
carmen , of, ma doare sufletul cand te vad ca nu sti ce cale sa alegi, tot ce vrei e sa-i fie bine lui Leti! Insa lui Leti ii e bine daca iti este si tie, sti ca depinde si de starea ta, si atata timp cat vei fi tu langa ea, fiindca intodeauna vei fi o mama excelenta indiferent de deciziile ce trebuiesc luate!