Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

baby, daca s-ar putea ca mama sa nu consume nimic, dar sa aiba lapte din belsug ar fi minunat. Acum depinde de unde ai citat tu cele de sus. In afara de varza, mazare si fasole, despre care toti pediatrii iti spun ca e bine sa le eviti in primele luni, vei vedea ca restul sunt indicate sau nu dupa cum crede fiecare in parte - si asta e verificata de mine, ca pe noi ne-au vazut multiiiii pediatrii pana acum -. In general se recomanda consumul cu moderatie a fiecarui aliment. Eu am mancat struguri, mananc si cartofi si sa stii ca bebe nu face mai urat decat de obicei.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Bun gasit la noul capitol din viata noastra. Desi va fi mai lung decat odiseea cred ca va trece mult mai repede pt ca vom avea mult de lucru cu delfinasii in anul ce ne sta inainte si ei vor progresa din ce in ce mai mult cu fiecare zi...

Vreau sa va intreb voi ati mai auzit de facut masaj la bebe la nasuc ca sa nu fie lat? Am fost cu bebe la sat la bunica sotului si bineinteles ca orice batran nu se putea abtine si ea sa nu dea sfaturi. Mi-a zis cica sa-i fac masaj lui bebe la nas ca sa nu aiba nasul lat... De atunci tot stau si ma intreb daca chiar se face chestia asta sau a zis asta pt ca eu am nasul putin incovoiat, nu e lat dar am un fel de cocoasa... Sunt chiar curioasa daca a zis-o din rautate sau chiar se face masajul asta sau se facea in trecut ca eu una n-am mai auzit de asa ceva si sunt curioasa daca o invinuiesc pe drept sau nu... voi ce stiti?

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Baby subscriu din propria experienta ce a spus si Adriana.
Eu am mancat si struguri si mere si prune,cartofi prajiti,oua,branza,ceapa,usturoi,paine,carne de toate felurile,in special de porc (am auzit pe undeva ca e recomandata pt lactatie),paste,rosii,castraveti,vinete si bebe nu a avut absolut nimic.Nu a refuzat lapticul meu niciodata,din contra,cand il pun la titi face niste ochi mari si e in stare sa imi inghita tot sanul.
Asa ca ia si mananca tot ce iti pofteste inima si elimina alimentele cand intr-adevar vezi ca juniorul refuza sa pape lapticul tau si il accepta doar pe cel praf.
Eu nu am "incercat" alimentele ci pur si simplu mi-am pastrat aceeasi alimentatie ca si in sarcina.
Si cum am mai spus chiar si mujdei am mancat si el tot haplea a fost

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am mers si io in oras, tot pe fuga, sa imi caut ceva de botez... Mi-am luat o fusta pana la urma... Vad io cu ce ma imbrac, ca nimic nu imi place. Si cum botezul e duminica, nici nu am unde sa merg sa imi faca freza sau un machiaj... Voi fi bine si fara...

Copilul meu urla ingrozitor, fiecare part e un chin!!! De azi renunt la Debridat si incerc Bonisan, sa vedem. Eu beau in continuare ceaiurile mele (chimin, fenicul si anason), coppilul mai bea calm baby - tot natural, de la fares... Toate imi par apa de ploaie cand aud cum urla... Poate i s-a obisnuit organismul cu Debridat, ca zicea doctora ca la un moment dat asa se intampla...

Nu mai stiu ce vroiam sa zic... Oricum, mi se pare tot mai greu cu bebele... Noaptea doarme tot mai putin... Mie imi zboara somnul dupa ce il adorm pe el...

Belu, cum e Yanis dupa botez? Pls spune-mi ca e cuminte de nu il mai recunosti...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Baby subscriu din propria experienta ce a spus si Adriana.
Eu am mancat si struguri si mere si prune,cartofi prajiti,oua,branza,ceapa,usturoi,paine,carne de toate felurile,in special de porc (am auzit pe undeva ca e recomandata pt lactatie),paste,rosii,castraveti,vinete si bebe nu a avut absolut nimic.Nu a refuzat lapticul meu niciodata,din contra,cand il pun la titi face niste ochi mari si e in stare sa imi inghita tot sanul.
Asa ca ia si mananca tot ce iti pofteste inima si elimina alimentele cand intr-adevar vezi ca juniorul refuza sa pape lapticul tau si il accepta doar pe cel praf.
Eu nu am "incercat" alimentele ci pur si simplu mi-am pastrat aceeasi alimentatie ca si in sarcina.
Si cum am mai spus chiar si mujdei am mancat si el tot haplea a fost

si eu, si eu!!! chiar si pepsi mai bem, si mazare am probat, si salata de varza cu otet... fasole inca nu, si doar la piersici a facut urat...

baby, daca ar fi chiar asa, am trai doar cu apa si aer...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

crispro, hai ca trece si perioada asta. Noi am avut Debridat dat de medic pe reteta, insa dupa 5 zile am renuntat la el. Fata nu l-a acceptat de la inceput (probabil din cauza gustului de citrice) si mai mult rau i-a facut. Noi luam bonisan de cateva saptamani si ne merge binisor. Oricum, nici un siropel nu "vindeca" colicii, ci doar atenueaza din reactiile negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, sper sa ajute si la noi Bonisanul. Cum il dai ? de 3 ori pe zi cate 15 picaturi? Se mai applica regula de administrare cu 15 minute inainte de masa? Sau se poate da oricand?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Crispo sunt in aceasi situatie ca tine...de dim tot intr/un plans o tine...a mai dormit putin pe burta mea in rest foiala,plans,se chinuie sa traga cate un partz...sper din suflet sa treaca mai repede colicii astia...avem deja 2 luni si 1 sapt...oare cat sa mai tina?

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

eu ii dadeam de 4 ori pe zi cate 10 picaturi. acum, ca noaptea avem program redus nu ii mai dau. Ii dau doar de 3 ori pe zi cate 10 picaturi. La noi e singurul pe care l-a acceptat fata in afara de SubSimplex, dar am zis ca mai bine ii dau ceva natural din plante decat medicament.

Mergi la inceput

Georgia, tu ii dai ceva de colici?

Mergi la inceput