Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)
Raspunsuri - Pagina 8
botosel452 spune:
Simona24, belle_sara, nu cred ca sunteti singurele care nu si-au facut inca bagajele.
Mie parca imi este si teama sa il fac, nu stiu de ce.
Dar, de indata ce imi spal camasutele de noapte si reusesc sa imi fac tampoanele acelea mirobolante (ar trebui sa ii cer consultanta Anei, ca am uitat ce a scris acum cateva capitole despre acest subiect), nu o sa mai am motiv sa nu il fac.
Valentina34+
be_one spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi tu cum esti azi? |
multumesc, as vrea sa spun ca bine, dar ma cam zapaceste gynipralu asta. Prima ora dupa ce-l iau n-am nimic, apoi vreo doua ore am niste tremurici. Plus ca de cand sunt mai inactiva mi se pare ca obosesc f repede. Ma mai si doare burta - pt mine nu e tare, dar sper sa-i fie bine la bebe. Oricum, mai mult decat atat nu stiu ce as putea sa fac. Daca ar fi dr si ar vrea sa ma interneze tot n-as fi de acord, ca stiu ce paturi cu denivelari sunt la CV si cred ca n-as sta nici cat acasa in pat.
Tu cum mai esti?
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
be_one spune:
Alynta, suna la 0232 213000, parca, sper sa fie asa
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Andreea82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Imi poate spune si mie cineva unde se gasesc paturici din alea de unica folosinta pt schimbat bebe? M-am uitat in carrefour, dar acolo nu erau. Azi sotu mi-i pe la Constanta - sa-l trimit prin Real? DM? Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Be_one, gaseste si la real. Sunt pachete de cate 5 bucati (daca mai tin bine minte) de 70x70 si sunt de la "seni" (cel putin astea care le-am vazut eu la real)
35+ cu un carucior .... sau
hadrianae spune:
E ceva timp de cand n-am mai scris nimic. am incercat sa va citesc printre picaturi, da' aveti un spoooor!!!
Eu intre timp am avut niste saptamani foarte, foarte ocupate si agitate. Am revenit in tara, a trebuit sa ma ocup de toate problemele administrative in Luxemburg, la munca, acasa, sa-mi strang toate lucrurile adunate in aproape 3 ani de zile, sa fac curatenie de final, sa predau apartamentul... Bine, noroc ca a venit mama la mine si munca efectiva a facut-o mai mult ea.
Acum am venit acasa si am luat-o de la capat: curatenie generala, incercat de gasit loc in casa pentru lucrurile mele (multe) printre lucrurile sotului, care se cam obisnuise stapan peste tot apartamentul ... inca putin si termin partea asta... iarasi noroc cu mama... Si mai sunt lucrurile copilului, care trebuie sa-si gaseasca si ele locul. Si n-am spalat nicio hainuta si mai avem de cumparat patut, saltea si cadita, plus unele maruntisuri pentru spital... Aoleeu! Am senzatia ca nu o sa termin!
Mama, ce m-am intins!!!
Adriana, 34+
tutz spune:
be_one, mai sunt si de la Happy, eu am cumparat ieri, 10 lei 5 bucati, astea de la happy fiind de 60x90. Am vazut in toate magazinele (REal,Auchan, Metro, Billa), eu am luat din Billa, erau langa tampoanele alea extralargi pt khm.. lohii...
Tutz 34+ cu Julia la purtator
maitreyi spune:
sunt in carfu oana da' te-ai uitat prost. daca nu is la pampers di cupii is la pampers di adulti adica nitel mai colea. pe langa tampoane, vata, etc. sau in sensibluuri. parca doar de la happy am vazut.
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
hadrianae spune:
In alta ordine de idei, am fost la medicul meu de aici si se pare ca puiul meu e bine. Are 2,400 kg (la ultima ecografie, cu 2 saptamani inainte avea 1,600; oare chiar a crescut cu 800 de grame in doar doua saptamani?)
Problema e ca se pare ca are circulara de cordon, iar medicul mi-a recomandat cezariana si eu nu vreeeeaaau! Bine, nu a fost foarte categoric si nici eu nu am insistat prea mult pe subiect. Sper ca puiutul meu sa fie ascultator si sa-si desfasoare cordonul din jurul gatului, ca sa nu se mai puna problema cezarienei.
Altfel, colul mi s-a cam scurtat si e un pic deschis (cred ca e normal avand in vedere agitatia de care am avut parte in ultimul timp). Incerc sa stau mai linistita, dar nu stiu cat imi iese, pentru ca eu de fel sunt foarte activa si ce mi se pare mie ca inseamna linistita s-ar putea sa nu insemne acelasi lucru si pentru medic.
Cam atat deocamdata. M-am cam intins.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa, fara contractii.
Adriana, 34+
nastasie spune:
scot si eu majoretele pentru fetele cucuiete.asteptam vesti.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan