Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)
Raspunsuri - Pagina 7
katalina spune:
O mamica de delfinas va ureaza sa aveti nasteri usoare, si bebelusi sanatosi!!!si sa nu uitati sa aveti cu voi un aparat foto sau video in sala de nasteri(e fff important).
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
alynta27 spune:
Multumim frumos mamica de delfinas!
Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
be_one spune:
Buna dimineata!
Azi vad ca asteptam numai fetite
Alynta si tu ai fetita
Hai, mamicile!
Andreea
Mai3, uite cum se duce misteru, ca o coaja de banana...de-acu am aflat data... Si mie imi place data asta
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
maitreyi spune:
haide lora! baga mare! hehe...ce zi o sa fie azi
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
simona24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui belle_sara
NICI EU NU MI-AM FACUT BAGAJUL, NICI MACAR NU MI-AM SCOS GEANTA. PARCA VREAU SA MA TIN SINGURA IN SUSPAS mamica de scumpete sara si george (34 sapt) |
ar trebui sa facem un club al burticilor care nu si-au pregatit bagajul pentru maternitate! la fel ca si donna, voi astepta sa discut cu dr sa vad ce imi data imi recomanda pt cezariana.
deci draga donna stai linistita ca nu esti o mama denaturata si iresponsabila!
va ! ma duc prin ikea ca avem de cumparat niste cutii si sa ne uitam de un dulap/sifonier/orice de asezat hainute in el!
ici si icici pentru toate burticile!
simona cu matei 35+
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Buna dimineata! Azi vad ca asteptam numai fetite Alynta si tu ai fetita Hai, mamicile! Andreea Mai3, uite cum se duce misteru, ca o coaja de banana...de-acu am aflat data... Si mie imi place data asta Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
bre asta e data pe care o vreau io da' medicul inca nu stie astept sa vad daca e liber atunci, sa nu fie de garda la CV, etc. da' io sper tu cum esti azi?
-----
Mami de roza + 36 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
be_one spune:
Imi poate spune si mie cineva unde se gasesc paturici din alea de unica folosinta pt schimbat bebe? M-am uitat in carrefour, dar acolo nu erau. Azi sotu mi-i pe la Constanta - sa-l trimit prin Real? DM?
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
ionela.n spune:
Hai LORA
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Mai3 cum aflu garzile de luna asta din CV?! Au site dar nu merge... Abia astept sa aflu data nasterii!
Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
hadrianae spune:
Buna dimineata!
In primul rand, Hai Lora! Hai Mihaelka! hai Iunia! Sa dea domnul sa aveti nasteri usoare si copilasi sanatosi! Asteptam cu nerabdare vestile bune.
Felicitari noilor mamici, Office si Mari, si bun venit pe lume puiutilor! Sa va faceti mari, sa fiti cuminti si sanatosi si sa va bucurati parintii!
Multumim din suflet mamicilor de delfinasi! La voi s-a terminat un rand de emotii, dar au inceput altele. Sa va bucurati de fiecare moment petrecut alaturi de copilasii vostri!
Adriana, 34+