Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
maitreyi spune:
alynta la telefon nu stiu daca obtii vreo info...teoretic ar trebui sa ajungi sus langa sala de nasteri la avizier si vezi colea tot. daca iti da voie careva sa intri
oana si eu obosesc dupa fiecare mers la wc gafai si efectiv simt ca tre sa stau in pat. asa ca asta fac. mai vine baby cu o carticica sa ii citesc, ma mai cheama sa stau la ea "opa" sa ne jucam da' are un scauneeeel pe care abia incap
, fac nani odata cu ea si numar zilele
-----
Mami de roza +
36 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/be_one/be_one.jpg)
be_one spune:
Alynta, Mai3 eu de obicei sunam sa intreb de garzi.Tocmai am sunat si acum, sa verific nr. Astepti sa-ti raspunda operatoarea si ii spui ce vrei sa stii
Ce scumpi sunt la varsta cand spun "opa" Si al meu mai vine cu un brat de masini la mine in pat, dintre care jumate sunt pt mine, iar eu tre sa fac ceva cu ele
dar e mai greu...asa ca eu le parchez
Oana 35+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
randunici spune:
nastasie,cum e viata in 4? Cand ai tu vreme,scrie 2 vorbe si despre cum fu nasterea. Sau..
ai scris si la cat sunt de chiulangie,am pierdut?!
EDIT:SUNT ZOZE,logata cu randunici
belle_sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 Simona24, belle_sara, nu cred ca sunteti singurele care nu si-au facut inca bagajele. Mie parca imi este si teama sa il fac, nu stiu de ce. Dar, de indata ce imi spal camasutele de noapte si reusesc sa imi fac tampoanele acelea mirobolante (ar trebui sa ii cer consultanta Anei, ca am uitat ce a scris acum cateva capitole despre acest subiect), nu o sa mai am motiv sa nu il fac. ![]() Valentina ![]() ![]() |
voiam sa va intreb ceva.
fetele care fac cezariana , la spital ne mai trebuie tampoane din alea cu vata? sau putem folosi de alea normale din comert?
daca nasti natural le vad utilitatea dar daca faci cezariana tampoanele ne trebuie doar pentru lohii. nu?
mamica de scumpete sara si george (34 sapt)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Buna!
M-a sunat Lora ca a inceput sa aiba contractii regulate. Se hilizea la telefon, deci se simte bine. Va mai dau vesti pe masura ce aflu si eu. Vai, ce emotii m-au prins si pe mine .... Hai Lora!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Klarisse spune:
Buna dimineata fetelor.
HAI LORA!!
HAI MIHAELKA
HAI IUNIA
Foarte emotionant mesajul de predare a stafetei. Le doresc mamicilor de delfinasi multa sanatate, putere si sa aiba parte de cei mai cuminti si mancaciosi bebelini.
Mai avem asa putin si noi, e un moment tare emotionant..
Va pup si va doresc o zi minunata si asteptam vesti bune despre bebelinii de 1 septembrie si mamicile noastre dragi.
Klarisse graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/be_one/be_one.jpg)
be_one spune:
Nastasie, ce mai faci? daca ai timp, pune si tu poze in albumul de bebe, ca ne e tare drag sa ne uitam acolo
La fel si celelalte fete care isi au comorile deja langa ele.
Am inteles ca si Nike e acum acasa. Multa sanatate si putere, colici putini si copii papaciosi!
Oana 35+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Klarisse,ti-am trmis PM,ieri sau..Luni,nu mai stiu..
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
Clabuc spune:
HAI LORA!!!
HAI IUNIA!!!
HAI MIHAELKA!!!
Mamicilor de delfinasi, m-ati impresionat pana la lacrimi cu mesajul vostru scris din inima. Va multumsc! Sa aveti copii sanatosi, cuminti, frumosi si ascultatori! Sa va bucurati in fiecare clipa de minunatiile voastre!
Mari78, multumesc mult pentru informatie, cu toate ca pot spune ca m-a cam dat peste cap. Cu toate ca am termen 02-07 octombrie, sunt sigura ca Sabrina va vrea sa vina in septembrie si atunci, eu unde nasc??? Stii cumva ce se intampla in cazurile astea? Adica medicul meu si echipa lui vor merge la alta maternitate sau stau pe bara pana se deschide Polizu?
Fetelor, ajutati-ma si pe mine, va rog cu niste preturi, impresii, informatii utile despre maternitatile din Bucuresti, in cazul in care voi naste in septembrie si Polizu va fi inchisa. Multumesc frumos!
Nici eu nu mi-am facut bagajul inca. Poate saptamana asta sau cealalta sa incep.
Chichi, daca ma crezi, papanasii aia de la gradinita ii visez si eu si frati-miu si nici o bunica n-a stiut sa ni-i faca. Ce-as mai manca o poartie din aia. Te rog mult, daca faci rost de reteta aia, da-mi-o si mie, pleaseee. Stiu ca erau ca mingiutele, albi, pufosi si cu zeama alba. Tare bine mi-ar prinde o portie de papanasi din aia!
Klarisse, sa stapaniti sanatosi canapeaua cea noua!
S-a schimbat parola de la site-ul cu poze? Daca da, va rog sa mi le trimiteti si mie pe cele noi. Poate am timp azi sa pun si eu cateva poze.
Ana, sa stii ca e normala chestia cu "scapatul". Muschii de la bazin se mai lasa in perioada asta. Stai linistita!
Si eu sunt nascuta pe 4 septembrie. Mi se pare o data frumoasa, dar banuiesc ca sunt subiectiva!
Va pup si va mai scriu mai tarziu!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
Klarisse spune:
Zoze nu-mi apare nimic la mesaje private....Mai da-i o tura daca vrei
Be_one eu din carrefour am luat scutece impermeabile de la Bella, Happy..erau cu gramada..cred ca nu ai cautat pe unde trebuie.
Klarisse graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire