Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Foarte impresionant mesajul fetelor de la odiseea de iul-aug!
Fetelor sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi si sa va bucurati de ei!!

Wow,azi mai un bb!!
hai IUNIA!!!
hai ANA LAVINIA!!!

ANNA felicitari pt schimbarea semnaturii!!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Astazi este o zi cu multe emotii! Multumim mamici de delfinasi, sa aveti parte numai de momente frumoase alaturi de comorile voastre.

Vin noi bebelusi : Lora, Mihaelka, Iunia nasteri usoare, copilasi sanatosi

Nu-mi vine sa cred ca suntem pe ultima suta de metrii (sau centimetrii). Eu intru in saptamana 38 si parca mai ieri faceam zilnic cate un test, nevenindu-mi sa cred ca vad 2 liniute. Liniutele rosii care ne-au schimbat viata, care ne vor schimba prioritatile, pentru care am plans si am ras de fericire. Fix peste o saptamana va fi ziua mea de nastere, va fi cea mai frumoasa aniversare si poate bebe ii va face o surpriza la mami: poate ne vom strange in brate sau o sa ma multumesc si cu niste ghionturi

camelia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

emotionant, eu plang mi se umezesc ochii imediat ce vad un pic de sensibilitate, Mamici de Iulie-august, sa aveti bebei sanatosi, papaciosi si fara colici iar voua sa va dea DD multa putere, rabdare si sanatate.

Iunia
astazi se anunta al treilea bebelus, Iunia sa ai contractii eficiente si un travaliu cat mai scurt. Pupam curajoasa.

Chici, chiar ca e scurt colul ai grija.

mai e cineva zuza ca mine eu nu am nimic pus in bagaj, si mai am o gramada de treaba care trebuie terminata in casa, trebuie sa vina un zugrav pt cateva mici reparatii sa schimbam caloriferele, s-a defectat si un contor de apa calda, sa cumpar perdele in toate camerele, sa le dau la cusut, si pe urma pot sa nasc

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Mergi la inceput

Cu atatea emotii am uitat si de papica!!!O omleta cu sunca si cascaval tenteaza pe careva???Va poftesc cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

burticute dar voi dormiti cu capul pe tastatura?, o gramada de mesaje gasesc dimineata si nu stiu cum reusiti, eu mai mult de 5 minute nu pot sa stau pe scaun.

pupam burticile
36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

burticute dar voi dormiti cu capul pe tastatura?

pupam burticile
36+

Sau cu tastatura-n brate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Astazi este o zi cu multe emotii! Multumim mamici de delfinasi, sa aveti parte numai de momente frumoase alaturi de comorile voastre.

Vin noi bebelusi : Lora, Mihaelka, Iunia nasteri usoare, copilasi sanatosi

Nu-mi vine sa cred ca suntem pe ultima suta de metrii (sau centimetrii). Eu intru in saptamana 38 si parca mai ieri faceam zilnic cate un test, nevenindu-mi sa cred ca vad 2 liniute. Liniutele rosii care ne-au schimbat viata, care ne vor schimba prioritatile, pentru care am plans si am ras de fericire. Fix peste o saptamana va fi ziua mea de nastere, va fi cea mai frumoasa aniversare si poate bebe ii va face o surpriza la mami: poate ne vom strange in brate sau o sa ma multumesc si cu niste ghionturi

camelia 37+

cine stie sa o treaca si pe cami pe prima pagina la aniversari. din cate inteleg eu e pe 8

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

si multumesc ca am fost si eu trecuta

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burticute

Foarte frumoasa predarea stafetei

Fetelor, sa aveti nastere usoara si un travaliu cat mai scurt

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Hai Lora
Hai Mihaelka
Hai Iunia

Nastere usoara, bebei sanatosi !!!!

Multumim mamici de delfinasi pt mesajul frumos de predarea stafetei

Fetelor, eu va invit la cereale Cini-Minis (pt ca au calciu si fier, si au gust de scortisoara), si ma bag inapoi in pat ca ieri dupamasa am avut maraton de contractii

Tutz 34+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput