Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
scumpe mamicute, am intrat la ceas de noapte sa va urez nasteri usoare tuturor, si bbi sanatosi si cuminti asa cum sunt si delfinasii nostri de iulie/august 2010, sa aveti rabdare in noptile lungi de nesomn si sa profitati acum, pe ultima suta de metri, sa va odihniti cat de mult... va asteptam cu drag la capitolul urmator, la primul anisor al comorilor noastre, iar daca aveti nevoie de noi cu vreun sfat, ne gasiti deja acolo.
pupici si flori
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
botosel452 spune:
Ei,ghici cine nu are somn, iarasi...
Binenteles ca m-am trezit sa merg la toaleta, iar apoi nu mi-am mai gasit locul in pat
Am citit despre mihaelka77 si LoraG76 si le uram si noi nastere usoara si sa vina repede acasa!!!
Valentina34+
Iunia82 spune:
Fetelor, pai am asteptat sa mi se predea stafeta.
Raportez pierdere dop gelatinos sangeriu in aceasta noapte, dureri de spate si scurgeri de lichid...
Acum ma pregatesc sa plec la spital. Sper sa nu fie o alarma falsa desi semenele sunt clare.
Tineti-mi pumnii!
Lora si Miha, sa ne auzim cu bine toate dupa nastere.
39+ Ana Lavinia
be_one spune:
Iata ca prima zi de septembrie, cu stafeta primita (multumim fetelor de la delfinasi ) ne aduce emotii si bucurii
Doamne ajuta!
Iunia, cred ca esti acum cel mai aproape sa-ti tii puiul in brate
Lora, Mihaelka
Nasteri usoare si bebei cuminti si mancaciosi!
Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
anna_ivan spune:
m-a emotionat mult mesjul de la mamicile de delfinasi.
LORA
MIHAELKA
IUNIA
sunt si eu nascuta in sept pe 16.09.1980
32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
anna_ivan spune:
aaa si era sa uit ca am schimbat semnatura.
sa crestem mari
33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Fetelor, pai am asteptat sa mi se predea stafeta. Raportez pierdere dop gelatinos sangeriu in aceasta noapte, dureri de spate si scurgeri de lichid... Acum ma pregatesc sa plec la spital. Sper sa nu fie o alarma falsa desi semenele sunt clare. Tineti-mi pumnii! Lora si Miha, sa ne auzim cu bine toate dupa nastere. 39+ Ana Lavinia |
Daca e sa fie azi, nastere usoara si asteptam vesti bune de la tine!
Valentina34+
paticut spune:
buna dimineate si de la noi,
impresionant mesajul "stafeta" delifinasilor - mutumim mamicilor din odiseea de iul-aug 2010 si le dorim copilasi sanatosi, papaciosi si cuminti.
Iunia - gata scoatem acu pampoanele si pentru tine.. Doamne ajuta - e o zi minunata de nascut - prima zi de toamna!
si inca o data - Hai LOra, Hai MIhaelaka....Doamne ajuta sa va vedeti pruncii azi - cu sanatate.
Aniast - cu drag oricand! dar oricand!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+
paticut spune:
felicitari anna-ivan pentru schimbarea semnaturicii - la cat mai multe inainte pana la 40. suntem aproape una de cealalata. de la noi.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+
pianna spune:
Neatza!
M-au emotionat mesajele mamicilor de delfinasi. Multumim mult fetelor!
Cat despre bebeii care trebuie sa soseasca, nu mai zic nimic scot direct agitatele:
32+ cu