Sept-Oct'10-Bravo Mihaelka!Hai Lora,Iunia!(151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

sa fiti cuminti burtoaselor, asteptati-va randul la lista nu va grabiti la nascare, eu ma duc pe afara sa o chelesc pe doamna si sa-mi fac o pediuchiura, revin si pe urma sa dati raportul,

ana, deci asta e misterul se doarme cu tastatur ain brate, ok, bagat la cap, trebuie sa ma conformez
hai Lore, Hai Mihaelka, Hai Iunia

asa si vreu sa va rog sa-mi trimiteti si mie Pm cu contul comun Yahoo sa pun si eu un nr de contact cand ma dati disparuta sa stii de unde ma luati

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna dimineata si de la noi!
multumim anutza si tzutz pentru mic-dejun!
m-au emotionat pana la lacrimi mesajul fetelor de la delfinasi. a fost atat de emotionant... s-a si speriat al meu sot cand m-a vazut plangand.fetelor cu delfinasi, sa dea Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi in continuare si sa va bucurati de ei!
si acuuuuuum: HAI LORA!!
HAI MIHAELKA!!
HAI IUNIA!!
nastere usoara si recuperare rapida!

simona cu matei 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hai Lora, Mihaelka si Iunia
am emotii cand vad ca incep sa vina bb-ii pe banda...m-a emotionat si mesajul de stafeta...vb mai dupa-masa am mutat calcu in sufragerie si acolo lucreaza Ema...
CE EMOTII AM!!!

hai fetele hai bebelusi cu sanatate

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Mai, ce m-am emotionat! Ce mesaj frumos! Pupam mamicile de iulie-august si le dorim sa le fie sanatosi, veseli si mancaciosi delfinasii!

Iunia ce fata organizata! Ai asteptat inceperea oficiala a sezonului! Sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si frumoasa iar papusa mica sa fie sanatosa, mancacioasa si necolicoasa!

Hai Iunia!!!

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cu putina intarziere apar si eu ...sunt mamica unui delfinas si vroiam sa va urez din suflet o nastere frumoasa si usoara ...bucurati-va cat mai mult de perioada sarcinii , este o perioada minunata, la care cel putin eu ma gandesc cu nostalgie...

va asteptam si pe voi la primele 365 zile...dar asta doar dupa ce o sa ii aveti in brate si voi pe micii vostrii puiutzi

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24
[m-au emotionat pana la lacrimi mesajul fetelor de la delfinasi. a fost atat de emotionant... s-a si speriat al meu sot cand m-a vazut plangand.fetelor cu delfinasi, sa dea Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi in continuare si sa va bucurati de ei!
simona cu matei 35+

eu m-am abtinut de la plans ca daca ma vede al meu e in stare sa cheme direct salvarea! Mai nou crizeaza din orice. Daca ma vait cand ma ridic din pat, daca ma mangai pe burta, daca ma tin de mijloc etc.

Donna 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, aseara am simtit 2 intepaturi destul de puternice in vagin. Oare ce a fost? Burta nu mi s-a intarit. E posibil sa fi fost contractii?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 34+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim mamici de delfinasi! sa fiti sanatosi cu totii, voiosi si odihniti crestere usoara

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Fetelor, pai am asteptat sa mi se predea stafeta.
Raportez pierdere dop gelatinos sangeriu in aceasta noapte, dureri de spate si scurgeri de lichid...

Acum ma pregatesc sa plec la spital. Sper sa nu fie o alarma falsa desi semenele sunt clare.

Tineti-mi pumnii!

Lora si Miha, sa ne auzim cu bine toate dupa nastere.

39+ Ana Lavinia

hai iunia!

spor la treaba!

hai lora!

hai mihaelka!

GO BABY GO!

nadiuta nici eu nu am pus nic in bagaj insa am cateva chestiute adunate prin pungi si pungute

ano cui ii arde de mancare cu atatea emotii aici?

eu am niste emotii de zici ca nasc maine insa AMR 22 zile

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Mie inca imi mai arde sa ma hlizesc, dar dupa ce se va stabili data pt cezariana (probabil la sf sapt viitoare aflu) sa vedeti ce sobra ma fac.

Mai3, Nadiuta, voi nu ati pus nimic in bagaj dar eu inca nu am achizitionat mai nimic . Si nu ma pot mobiliza, parca am asa o superstitie stupida ca daca termin bagajul nasc imediat. Ei, sunt mama denaturata si iresponsabila, asa-i?

Donna 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

buna dimineata fetele!!!
Ce zi emotionanta!!!!
HAI LORA
HAI MIHAELKA
HAI IUNIA
VA DORESC NASTERE USOARA LA TOATE SI SA VA DEA DD TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS PENTRU COPII VOSTRII

mamica de scumpete sara si george (34 sapt)

Mergi la inceput