Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Andra link-ul pus de tine deschide pagina cu google, nicidecum cu imagini (banuiesc) cu pere. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
hmmm, nu stiu unde-i baiul, ca am incercat sa reeditez, dar linkul ascuns este ok ... oricum trebuia sa fie o poza cu pere
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
Buna seara!
Ina imi pare rau!
Normal ca a plans bietul bebelus, mai ales ca a schimbat si locul, si nu erai nici tu prin preajma. Eu zic sa m astepti cateva zile si atunci sa-si spuna parerea ingrijitoarele.
Sper sa fie mai bine!
Cred ca am descoperit, secretul magic : dupa amiaza am iesit afara (toti 4), batea vantul, dar tot ne-am plimbat (1h), cand am ajuns acasa a papat Justina si s-a culcat, coincindenta tot la 19. La 20:30 s-a trezit (de fapt maraia), am aprins lumina in camera alaturata, sa nu aprind in camera ei sa o trezesc de tot, laptele il aveam pregatit (de fapt apa si-am pus masurile de LP), a papat m mult in somn.
Voi vedea la noapte daca se va trezi.
Cred ca vantul a obosit-o ca si eu ma simt obosita.
Aseara, uitasem sa fac patul unde dorm eu (tb tras si face zgomot)..asa ca Justina a dormit singura, iar eu cu sotul am dormit in camera alaturata, abia la 6 l-am tras si-am dormit cu ea in camera.
Azi, l-am facut inainte de a papa (18), ca sa fie facut in caz ca nu se m trezeste.
Trebuia sa-i fac si baie, dar o sa-i fac maine (ziua) ca dupa 19 cine stie ce surprize m avem.
Merg sa ma culc .
Noapte buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui Ioanact Si rosiile de la 10 luni deoarece irita stomacul. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
eu cred ca mai rau irita stomacul fructele crude decat rosiile fierte
Ioanact spune:
andra_s eu spun ce am gasit pe link-ul postat in mesajul anterior, cu grafice.
Nu zic ca nu sunt fructe care nu irita stomacul.
Ioanact spune:
citat din mesajul lui andra_s hmmm, nu stiu unde-i baiul, ca am incercat sa reeditez, dar linkul ascuns este ok ... oricum trebuia sa fie o poza cu pere Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Am incercat din nou, si tot nu merge.
Se deschide pagina cu google.
Nu e bai, numai ca nu se deschide nici o poza cu pere.
andra_s spune:
citat din mesajul lui nafi Azi am fost cu Riccardo la cantarit. In ultimele 2 saptamani a luat 150 grame si a ajuns la 7.72 kg. Mi se pare caai a luat putin. stiu ca dupa 3 luni cresterea in greutate nu mai e asa rapida dar 150 gr / 14 zile fata de 300 gr/ 7 zile cat lua inainte ..nu e cam mare diferenta?? Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629 Mami de veveritz (19.04.2010) |
nu mai calcula pe saptamani ca o iei razna cat ai fi vrut sa aiba la 4 luni si jumatate? daca iti spun ca ianis la 7 luni si jumatate are 7600 gr te mai linistesti ???
andra_s spune:
citat din mesajul lui Ioanact andra_s eu spun ce am gasit pe link-ul postat in mesajul anterior, cu grafice. Nu zic ca nu sunt fructe care nu irita stomacul. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
da, am inteles, dar cateodata informatiile mai trebuie filtrate prin logica noastra ca si netul asta e plin de gogomanii si unele informatii se bat cap in cap
andra_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Am incercat din nou, si tot nu merge. Se deschide pagina cu google. Nu e bai, numai ca nu se deschide nici o poza cu pere. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
cauta pe google, la imagini, scrie pere, e prima poza na, ca sa iti fac pofta
ellanik spune:
Salutare!Scriu scurt .
M-am simtit ingrozitor din cauza durerilor de spate.Au mai trecut dar tot beteaga sunt.Intre timp a venit si CM si a stricat gustul laptelui Geo plangea cu tzitzi in gura , a fost nervos,s=a stricat la burta, am recurs la biotics.Din categoria "bune" Geo zice MAMA,ma ia de gat si ma musca d eunde apuca...mai scapa cate un ta sau ddadada...a iesit si al doile dinte...ma musca de tzatza de ma face arshice....eu sunt in priza toata ziua pt ca am fost mai mult singura ca sotul are treaba si nu e in zona asa ca.....nici sa mananc nu am timp.Pup toate fetele!(rebiana ,dayanara voua va era dor de mine???)Imi e dor de voi...incerc sa va citesc dar nu apuc sa scriu.MomentAN AM un morman de acte de facut(inchidere d eluna) si inca un morman de rufe de calcat si inca un morman de rufe de spalat.Nu stiu cand si cum.Maine merg la mama sa coaceam vinete si ardei (le coace ea si le curata eu merg doar in vizita)
Sapt viit incep si eu diversificarea desi i-am mai dat lui Geo cate una alta fara un rost anume doar asa...de diverstiment...mai nou ieri mancam o clatita si era la mine in brate...asa de tare s-a repezit la ea cu gura cascata de ne-am cracanat de ras de cat de nostim a fost.Stiu ca am scris haotic dar nu ma pot aduna.Sunt varza!Merg sa ma ung pt mijloc cu diverse .Intai trebuie sa ma indrept....Revin cand mai am timp.Pup gashca.
Andra fata pupa Ianisu.
GabyRoxyAsteropiKossirRamy,Oana,Child,Ioanaa,Ina,Vladi pt fiecare.Mai bine spus...
Cate un pupic pt fiecare de aici ca dau cu bata in balta ca nu tin minte acum toate nickurile...
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Ina_3040 spune:
Dragele mele va multumesc tuturor pt cuvintele voastre frumoase si pt sfaturi . va dati seama ca am fost ca pe ace toata ziua la lucru si cand merg sa il iau sa mai aud si din astea gen "trebuie sa ii ziceti pediatrei" etc de imi si inchipuiam cine stie ce sindromuri si boli nervoase Tare grea mi s-a parut ziua asta, acasa a fost mai ok cand am ajuns ca i-am facut joaca, i-am dat sān, s-a regasit copilul. si sa nu va mai zic ca era asa de ragusit, nici nu vreau sa imi inchipui cat a plans pe acolo. of greu ce sa zic, sincer va invidiez pe toate care puteti sta acasa cu copiii, profitati si dragaliti-i toata ziua ca de asta au nevoie.
o si un tuturor super-mamelor care suntem cu toate si care facem tot ce ne sta in putinta pt sufletelele astea mici si nevinovate.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010