Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ERINA vacanta placuta.

DENISA ai mai pus poze cu MAYA si le-am ratat eu?

CASTELANA felicitari pentru dintisor, ma bucur ca nu ati avut probleme si sa va iasa si ceilalti la fel de nedurerosi.

ANDRA ce dulce si frumos este IANIS, ma gandeam cat de micut s-a nascut si ce mare si nazdravan este acuma, baiat mare ce sa mai.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Prima zi de serviciu... fuse si se duse! Sunt optimista, mai am inca vreo 300!

OANA multa sanatate!! Si eu-s cu un picior in groapa, cum se zice, mi s-au infundat urechile si-mi curge nasul rau de tot. Macar nu ma mai doare-n gat!
ANCA distractie placuta in Austria. Sa aveti drum bun!
ELLA tu pe unde umbli, draga mea?
CATA sanatate puilor mici!
AMI se gaseste, de cumparat, unt fara sare. Eu oricum am o chestie impotriva untului, prefer sa pun cativa stropi de ulei de masline in piureul de legume… deocamdata nu pun aproape deloc (in sensul ca pun o zi si noua nu) Sa-i fie de bine supita de rosii Irinucai!
ROXI sper ca acum esti cu burtica la soare!

Meniul zilei de astazi:

• piure de para, mar si o lg de cereale
  • supa crema de legume cu carnita de pui
  • cateva lg de iaurtel (nota: nu din cel cu fructe! no way!)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Fetelor ia cititi aici, la mine se potriveste perfect. Sper ca de saptamana viitoare sa fie mai bine!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

stefimic multumim pt aprecieri

ami si la noi se potriveste de minune. Ma vaicaream ca piticania mea a avut aproapre doua saptamani in care se trezea noaptea foarte des si vroia san, pana acum vre-o doua seri. Acum (chiar astazi) am observat ca se ridica pe manute si pe picioruse de parca ar da sa plece deabusilea. Lucru pe care nu l-a mai facut pana acum . Cred ca in curand o sa am surpize si mai mari de atat.

pupicei

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Rebiana nu stiam ca se gaseste si fara sare. Multumesc! Dar sa stii ca nu a papat nici azi...

Jeni

Irina Paula (8 martie 2010)

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost în masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gândim la procesul nasterii: mama cu copilul sau în pântece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Andra multam de compliment. Vroiam sa iti spun, dar probabil ca stii deja ca untul contine sare. Ca spuneai ca ii dai lui Iannis. Nu te superi ca ti-am spus...

Buna ziua,

cum adica untul contine sare... eu stiam ca se face din lapte/smantana direct....aici sunt unturi speciale sarate, cu sare de mare.. f faine.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dragi bebici si bebite, va poftim la o cescuta de fructe pasate sau la un borcanel cu supica! Nu imi vine sa cred ca avem deja 5 lunite..uite acus se face jum de an...si tot asa
Si ieri si azi a mancat toate fructele si legumele fara sa mai ceara laptic dupa, aseara se maraia rau de tot, isi baga pumnul cu totul in gura si facea "auauauau"..imi era o mila de el. Credeam ca toata noaptea o sa stau de paza. I-am dat 5 granule de chamomila..si surpriza...s-a trezit la 4, a mancat 10min 3 masuri de laptic, si apoi s-a mai trezit la 7.40. Doamne ce bine ar fi sa isi fi scos masa de la 1.
Am umblat de bezmetica in C&A, Kiabi, Auchan (din militari)...sa ii iau sac de dormit ca deja e mai racoare in casa si cum nu suporta sa fie invelit, am zis sa il bag la saculet. Nu am gasit nimic sa ii fie bun, toate erau mici. Sper sa ajung zilele astea si in Realul din Afi, poate oi gasi acolo.

Sa nu uit, cand e OK sa ii bag cartoful? Ca am tot vazut diverse variante si nu mai stiu dupa care sa ma iau

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui nafi
CASTELANA - felicitari ptr primul dintzoc!
Cat despre italienii din Roma, ai dreptate , sunt nesuferiti rau! increzuti si efeminati Cred ca sotul meu e diferit ptr ca seamana in partea mamei lui care e din Montalcino (Toscana) (acolo unde se face vinul cel mai faimos al italienilor Brunelul de Montalcino, e o zona superba!)Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Draga mea dar eu nu am zis ca-s nesuferiti, mi-s simpatici ca vorbesc mult si-a tare curiosi. Cat despre celelalte aspecte... asa-s latinii astia peninsulari, cu probleme oftalmo: le fuge cate un ochi sau 2...sunt si glumeti...
Eu am colaborat cu ei si profesional, mult sa stii si ma intelegeam bine cu barbatii cu doamnele nu prea ( nu intru in amanunte)
Dar per total imi plac asa ca natie, nu am idei preconcepute si oricum in contextul de fata as fi si foarte subiectiva.
Roma ramane pentru mine cel mai frumos loc de pe pamant cu sau fara romanii sai. Toscana e alta poveste, acolo merg cu drag de cate ori permite timpul, dar cate alte locuri nu are Italia si nu numai...
hm, imi pare rau ca ai probleme cu masilile, care-s ele,... asa-s serviciile-n Italia, nu ma mir, nici nu comentez.
Bafta sa le rezolvati!

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

aaa...am inteles eu gresit atunci! Ca vorbesc mult si sunt curiosi I agree. la inceput m-au amuzat si pe mine dar pe urma m-au obosit cu palavrageala lor . eu cam sunt genul de om care daca n-are ceva spus, tace. dar ei vorbesc nene si de dragul de a-si auzi propria voce! si asta devine obositor dupa ceva vreme. Eu ziceam ca sunt nesuferiti ptr ca mi-au facut impresia ca prea se cred buricul pamantului ptr ca sunt din Roma. desigur nu generalizez...dar nici departe de asta nu sunt.Despre femei...prima impresie a fost aceea ca sunt f teatrale, superficiale si isi dau cu parerea despre toate cele ca si cum le-ar sti pe toate. Si cum eu merg pe ideea "The more I learn, the more I learn how little I know" a lui Socrates...iti inchipui ca nu mi-au facut o impresie prea buna.

cam atat despre parerea mea, nu ma mai lungesc caci s-a trezit veveritul si bazaie deja ca nu-i dau atentie!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Hello,

Am revenit si eu, am citit dar nu am retinut mare lucru. Ma doare capul de doua zile de mor

Stiti ca ma laudam eu ca a mancat Kira supa foarte bine, ieri, surpriza nu a vrut nici macar patru lingurite, a inceput sa planga. am lasat-o, azi insa a mancat 100g, chiar cu pofta daca pot spune asa. Ce am facut diferit, nu am mai incalzit-o adica i-am dat-o la temperatura camerei, eu asa ii dau si laptele, ieri era calduta. Si nu am mai asteptat sa i se faca foame, adica i-am dat cam cu 15-20 minute inainte sa se faca trei ore.

Ma gandesc si eu cum fac sa pape puiul drag, poate va inspira ceva din ale noastre.

Ina si Stefimic, sanatate puilor, Rebiana si tie. Scuze daca am uitat ceva dar cum ziceam nu ma simt bine.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

ruxandra intr-adevar vroiam sa intreb ce tip de para ii dai lui Ianis, am vazut azi in real pere williams si nu stiam daca sunt ok, erau destul de verzi si de tari. in parc a plans mult in dupa amiaza aceasta, l-a chinuit stomacelul rau, pana la urma l-am pus in marsupiu si l-am plimbat asa cand am vazut ca nu se linisteste. mi-a adormit asa, marsupiu, o ora si jumatate am mai stat cu el sa doarma la aer. am ajuns acasa si i-am dat o doza de bonisan. acum rontaie o albinuta de plus la el in patut.

[url=http://www.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput