Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
Ina_3040 spune:
Fetelor, prima zi la lucru...
Imi vine sa plec la cresa, am tot sunat dar cica nu a plans "prea mult" si a papat legumele. Dragul mamei, l-am dus de la 7.30, era primul copilas acolo, cred ca altii vin mai tarziu.
Castelana multumim pt urari, felicitari si tie pt primul dintisor cred ca arata haios dragul de el! La fel felicitari si pentru Sensibila,avem iepurasi cu dintisori,ce zboara timpul!
Stefimic insanatosire grabnica copilasilor
Andira ce patanie cu pasaportul, bine ca s-a rezolvat, imi imaginez ce v-ati stresat.
Anca drum bun si distractie faina!
Ioana28bine ai revenit, chiar nu mai stiam nimic de voi, ii pupam pe cei doi cavaleri minunati ai tai, sa iti traiasca!
separe ca a dat raceala in noi (cred ca cu schimbarea de temperatura), insanatosire grabnica Nafi, Oana si parca si Jeni se lupta cu durerea de cap.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
honeybaby spune:
Neata !!
Oana- sanatate multa tie si lui Eric
Anca - vezi mai daca a stat mult in burta ce vonic este
Andira- si eu care credeam ca numai noi ne pricepem sa ne complicam viata singuri.
Feicitari pt viza, abea astept sa aud impresiile despre Canada. Unde in Canada va duceti ? Aveti pe cineva acolo sau stati la hotel ?
Ina - te inteleg, tare greu trebuie sa fie.
Eu ma tot gandesc cum promoveaza cei de afara alaptatul pana la 2 ani cand trebuie sa te intorci la munca la 3-4 luni
Sanzi - un copil are nevoie de dragoste. Daca o ti in brate nu o rasfeti, doar ii asculti nevoile.
Nafi - asta e dn ciclul nici o problema nu vine singura.
s-o scoateti repede la capat
Cata - sanatate multa la pitici
atat ma tine neuronul....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ami_84 spune:
Buna. Cred ca mi s-a indeplinit dorinta si azi a iesit soarele la Iasi! Am si fost la o plimbarica cu mofturici Irina...
Meniul pe ziua de azi:
- mar cu cereale (a papat putin, dar e ok si asa) + LP vreo 60ml;
- supica de rosie cu orez (am primit de la cineva niste rosii ff dulci si i-am facut 30ml de supica, asa de o gustare, sa vad cum tolereaza. Astept sa se trezeasca sa vad daca papa. );
- dovlecel.
Am citit aseara si cu gandul asta m-am culcat si tot cu asta m-am trezit: pana la un an, laptele este baza si restul e completare. Imi tot repet asta in gand de fiecare data cand ii dau sa pape, ca sa nu ma stresez...
Andra multam de compliment. Vroiam sa iti spun, dar probabil ca stii deja ca untul contine sare. Ca spuneai ca ii dai lui Iannis. Nu te superi ca ti-am spus...
Anca vacanta placuta la Viena.
Ina si curaj, sa treci cu bine peste prima zi la lucru si Robin la cresa.
Oana sanatate la amandoi!
Irina Paula (8 martie 2010)
Ioanact spune:
Anca un concediu la Viena?
Super! Sa fie un concediu placut!
Multumim pt !
ami nu fi suparata, sunt zile cand papa iar altele cand nu.
sanzi eu nu-i i-au premergator. Cum ai zis, nu e recomandat..cel mai bine e sa-si dea drumul ei singuri la mers..e adevarat ca o m tine ocupata si mai faci una alta, daca e un bebe care te vrea tot timpul langa ea.
CastelanaC merci de ! ..si sa iasa si ceilalti dintisori la fel ca si primul.
stefimic insanatosire grabnica!
Oana sanatate multa tie si lui Eric.
Si la noi e frig chiar si in casa, ca am pus caloriferul in camera Justinei.
Erina vacanta placuta sa aveti si voi!
Andra link-ul pus de tine deschide pagina cu google, nicidecum cu imagini (banuiesc) cu pere.
ami da, vad ca untul se introduce pe la 8 luni, in graficul de-aici.
..cat si perele, prunele gasesc tot in grafic, de la 1 an.
Aici e graficul.
Am scris mesajul in 2 reprize ca se trezise Justina sa faca kk , si-acum a adormit iar.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Si rosiile de la 10 luni deoarece irita stomacul.
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Si rosiile de la 10 luni deoarece irita stomacul. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Stiu Alina. Si pediatra a zis sa nu ii dau nimic rou. Am facut asa de proba (pe care oricum numai a gustat-o)... Si stiu si graficul acela. Untul din comert are sare.. cred ca e de preferat cel homemade.. cine se dedica la asa ceva.
Irina Paula (8 martie 2010)
CoriMami spune:
Buna tuturor,
am revenit din vacanta montana:)
Ce frumos a fost...
Revin dupa ce mai citesc notatile.
Felicitari Roxi pt botezul fetitei, am admirat pozele, hainutzele frumoase si ochisorii superbi ai Silvanei (sunt verzi?)
Denisa, ca de obicei ai poze f dragute in album. Cum merg pregatirele pt botezul Mayei?
Jeni-H, am admirat-o si pe Sarah ta, e o dulceata eleganta!
Atat am vazut, acum sunt la a3a masina de spalat, treaba multa cu bagajele acestea.
Pupici
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
Ioanact spune:
CoriMami bine-ati revenit din vacanta!
Cred ca a fost frumos..poze nu ne arati?
jeni_h spune:
Bine ati revenit CoriMami
multumim frumos pt aprecieri
Asteptam pozeeeeee , cred ca a fost tare frumos
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
stefimic spune:
hai ca acum incerc sa recuperez si eu capitolul trecut.
am vazut o printesa mica si frumoasa foc, de azi dimineta numai pe ea o am in imagine, e SILVANA tare draguta la botez, scumpica rau, sa va fie de bine crestinarea.
OANA sanatate multa si sper sa scape ERIC sa nu contacteze ceva de la voi.
INA nu stiu ce sa zic, bafta multa,ce pacat ca nu poti sa stai mai mult acasa cu piticul tau, si daca se imbolnaveste te lasa sa stai acasa cu el?
ANCA concediu placut si sa revii mult mai relaxata.
ANDIRA ce patanie ati avut, dar a fost dragut la BG nu?
am fost si noi acum 2 ani si as vrea sa mai rezerv pt anul viitor.
poti sa-mi spui unde pe PM?
JENY ce draguta este SARAH, si aveti si papusica, bravo voua.
CORI bine ati revenit.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)