Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
sanzi spune:
Buna dimineata!
Sensibila, felicitari pt dintisor! Am admirat pozele din vacanta, ai o minune de fetita, frumoasa si cuminte. Eu ii mai dau Marei cu Calgel. Nu e mare lucru, dar o calmeaza atunci pe moment, ii masez gingiuta. Oricum, ea nu are inca dintisori, nu stiu daca maraielile sunt de la gingii, dar mai uita dupa ce o masez un pic cu Calgel.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi CASTELANA - felicitari ptr primul dintzoc! Cat despre italienii din Roma, ai dreptate , sunt nesuferiti rau! increzuti si efeminati Cred ca sotul meu e diferit ptr ca seamana in partea mamei lui care e din Montalcino (Toscana) (acolo unde se face vinul cel mai faimos al italienilor Brunelul de Montalcino, e o zona superba!)Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629 Mami de veveritz (19.04.2010) |
Draga mea dar eu nu am zis ca-s nesuferiti, mi-s simpatici ca vorbesc mult si-a tare curiosi. Cat despre celelalte aspecte... asa-s latinii astia peninsulari, cu probleme oftalmo: le fuge cate un ochi sau 2...sunt si glumeti...
Eu am colaborat cu ei si profesional, mult sa stii si ma intelegeam bine cu barbatii cu doamnele nu prea ( nu intru in amanunte)
Dar per total imi plac asa ca natie, nu am idei preconcepute si oricum in contextul de fata as fi si foarte subiectiva.
Roma ramane pentru mine cel mai frumos loc de pe pamant cu sau fara romanii sai. Toscana e alta poveste, acolo merg cu drag de cate ori permite timpul, dar cate alte locuri nu are Italia si nu numai...
hm, imi pare rau ca ai probleme cu masilile, care-s ele,... asa-s serviciile-n Italia, nu ma mir, nici nu comentez.
Bafta sa le rezolvati!
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata si de la noi de sub patura. Pe langa ca e frig de inghet, am si frisoane, tusesc, etc. Sunt varza. Macar nu mai am musafiri. Eric da semne de raceala. Offf, nici nu are cum, amandoi suntem raciti. Ii dau Oscillo si de aseara ii dau si nurofen. Oricat incerc sa il protejez, nu pot, fiind doar eu cu el acasa. Si atata ma mai cauta la iubareala si eu incerc sa stau cat mai departe. Sper sa imi revin cat mai repede. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
sanatate si ai grija de tine, fata draga, ia niste vitamina C.
Lui Eric sanatate si tinem pumnii!
andra_s spune:
citat din mesajul lui sanzi Mi-a mai zis si sotul intr-o zi ca am invatat-o numai in brate si de-aia e maraita ziua...Tare m-am suparat, cu toate ca nu a zis-o cu rautate, dar m-am simtit asa, o mama rea. Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02# |
ba esti o mama f buna, ca nu ti-ai privat copilul niciun moment de afectiunea si caldura ta, de care ea este dependenta la varsta asta, bravo! si eu am mai auzit "sfaturi" d-astea, ca-l rasfat, ca-l tin in brate, ca-l giugiulesc si ca nu-l las deloc sa maraie, etc, consider ca pentru el astea sunt nevoi, nu mofturi, asa ca nu poate fi vorba de rasfat
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui sensibila castelanaC - e o scumpa si o dragalasa ! Se trezeste zambind sic and am plecqat de dimineata in somn tot asa, zambea de zor ! Chiar ca devine periculoasa aseara de la durerile de la dintisorul care iese in loc sa planga ea tipa de zor, apoi radea, apoi mai tipa , probabil imi spunea ce mult o doare si ca nu e ok. Felicitari pt dintisor ! Si Gia reactioneaza la fel ca Cezar, e dornica sa stai cu ea si sa o giugiulesti. Apropo, pt durerile de la iesitul dintilor ce se da ? In afara de din astea nurofen, ibalgin care cred ca nu au nici un effect ? stefimic – pupici sa treaca bronsita ! Sper ca sunteti mai bine de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010[/blue] IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"[/font=Georgia] |
Da la al meu se vede azi si un punctuletz de la al doilea dintisor!
Si nu plange, doar asa vrea giugiuleala!
Se supara cand il pun jos, dar tot nu plange, tipa, ma cearta, se incrunta, e asa de haios!
Nu i-am dat nimic de durere, am gel cumparat de acasa, dar sper sa nu apelam
pupam fetele pe dintzuc
castelanaC spune:
citat din mesajul lui jeni_h Castelana , mi-am adus aminte cand eram un fel de mascarici eu si cu tine - cand eram gravidute si trimeteam bancuri si glume la toata lumea. Mai stii? mami de Sarah Maria 27.02.2010 http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH# |
daaaaaaaaaaaaa, cum sa nu-mi aduc aminte?
ce perioada faina a fost la mine sarcina!!!!!!
pup si eu fetele frumoasele!
andra_s spune:
citat din mesajul lui greenfrog andra ce fel de pere i-ai dat lui Ianis? de cand cu piureul de legume Petru face kk ca niste gloante si se cam chinuie saracul. as incerca si niste mar crud, ca il am deja in casa. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
primele dati i-am dat importate si apoi au aparut si la noi, daca te referi la soi ... nu stiu cum se cheama, uite www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.reclama mascata//avertizare/%26files/pere.jpg&imgrefurl=http://www.reclama mascata//avertizare/retete-culinare/pentru-bebelusi/piureuri-si-soteuri/piure-de-para-si-banane-de-la-5-6-luni.html&h=244&w=350&sz=44&tbnid=1jF7jmNI-vk1DM:&tbnh=84&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dpere&zoom=1&hl=ro&usg=jlHVrke3fvUxc3yMoUkcHlck77Q=&sa=X&ei=2g5-TMmBPMTDswbT0OGUCQ&ved=0CDIQ9QEwBg" target="_blank">asa arata, sunt dulci si zemoase
PS: moooama, ce link
andra_s spune:
neata!
sanzi ti-am dat PM, roxi era cu supa minune, eu am un regim din care face parte si o supa, ti-am scris tot ce trebuie in mesaj legat de premergator, eu nu-s de acord, stiu ca poate dauna coloanei, bazinului, etc, dar am si vazut copii ce l-au folosit si-s ok, oricum eu nu il consider util, indispensabil nici atat, asa ca ne putem lipsi, cu toate ca avem unul primit cadou, este 2 in 1, il voi folosi doar ca balansoar
anca wow, viena, ce frumos calatorie placuta si te asteptam cu poze! sa nu ratati gradina zoologica din viena
ami imi place ca nu te panichezi ca nu papa irina, stiu ca-i neplacut, dar au si astia mici toanele lor, pofta de mancare poate varia, oricum stai linistita ca nu ajunge la inanitie
sensibila am uitat sa va felicit pt dintisor, sau am uitat ca v-am felicitat ?
cata offf, sanatate multa
andira wow, stii jocul matzele incurcate? cam asa a fost si situatia voastra, bine ca s-a terminat ok
pfffu, imi pute ceva , rau de tot, a umplut ianis pampersul, il spal si revin
jeni_h spune:
Sensibila - iti dau cu mare drag un borcan cu zacusca
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Poftiti la un ness cafe 3 in 1 , cam tarziu dar acum reusesc sa o beau.
Aseara asteptam mult si bine sa se trezeasca Justina, pt ca s-a trezit la 6 dimineata (culcata de 19).
Cu alte cuvinte nu s-a m trezit la 3-4 dimineata sa pape. Oare si-o fi scos masa Ce bine-ar fi..
LA MULTE LUNITE SI ANSIORI , sarbatoritilor de azi: Luca Alexandru, Iuria Natalia, Eric Mihai si Luana!
Merg sa ce s-a scris de-aseara pana acum.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!