Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Pe scurt , din ce imi aduc aminte:

Ioana28, Jeni,Andira ma bucur sa vad ca ati revenit pe forum!
Ioana, nu stiu cine zicea , dar sant total de acord ca aduci o mare de energie pozitiva prin postarile tale..si cand ma gandesc cat ai suferit tu pe sarcina si ce pesimista erai! Si uite ce minunatii de baieti ai! flacaii dragalasi!

Felicitari iepurasilor care au dintisori noi! Si la multe Lunite tuturor sarbatoritilor din capitolu' 47!

Sa treaca toate alergiile si racelile iepurasilor. By the way...eu nu ii dau piersica..doar nectarina!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Anca (babyangel), vacanta faina si voua si drum bun.
Codrin este un dulce si cred ca deja s-a format coda de fete la voi la usa

Ah, mi s-a facut dor de Austria... Parca mi-a venit cheful de duca

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

si eu am chef de vacanta in afara tarii, dar mi-e groaza de stat la ghisee sa ii fac pasaport lui Petru asa ca momentan ne gandim sa mai plecam cateva zile prin tara, daca ne permite vremea.
andira ati avut ceva aventuri cu vacanta, dar bine ca ati rezolvat si nu ati pierdut decat o zi de concediu! felicitari pentru viza, nu mai stiu daca ti-am zis deja dar mai bine ma repet! Pentru mine continentul nord american a fost o surpriza placuta, spatii vaste, parcuri nationale superbe, diversitate si toleranta. E foarte bine ca mergeti sa vedeti voi daca va place sau nu inainte de a lua marea decizie, probabil ca o sa auziti o mie de pareri de la o mie de oameni, mie mi-a placut foarte mult sa traiesc acolo ca studenta, as fi ramas cu drag dar nu aveam drept de munca si trebuia sa mai astept vreo 4-5 ani.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

am intrat rapid sa zic LA MULTI ANI cu intarziere BUMBITZEI si LA MULTI ANI iepuricilor nascuti pe 1 LUCA ALEXANDRU, IURIA NATALIA , ERIC MIHAI SI LUANA!

CASTELANA - felicitari ptr primul dintzoc!
Cat despre italienii din Roma, ai dreptate , sunt nesuferiti rau! increzuti si efeminati Cred ca sotul meu e diferit ptr ca seamana in partea mamei lui care e din Montalcino (Toscana) (acolo unde se face vinul cel mai faimos al italienilor Brunelul de Montalcino, e o zona superba!)

Nu prea am citit din urma caci am fost varza...si cu mai multe ghinioane care mi-au stricat dispozitia. de la raceala am fost blegita toata zilele astea..nici acum nu-s mai bine...Am gasit masina bulita in parcare si s-a stricat masina de spalat pe care tot noi trebuie sa platim s-o reparam (caci suntem in chirie). nu de alta dar e o japitza de masina , veche de vreo 8 ani si ne va costa cam cat una noua s-o reparam Astazi dupa amiaza vin tehnicul de la indesit sa o vada sa ne zica verdictul si numai vizita asta ne costa 35 euro!

Acum ma pregatesc sa-l duc pe Ricky la policlinica la cantarirea oficiala. nu l-am mai cantarit de 2 saptamani. sunt curioasa sa vad cat a crescut iepuricul. acuma sta pe canapea, dupa ce s-a luat la tranta cu perne, jucarii si tot ce-a mai gasit , le-a aruncat pe jos si acuma se lamenteaza ca de' s-a plictisit!

V-am pupat si va doresc o zi buna!
Revin mai tarziu sa incerc sa recuperez!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!
Va salut si eu pe fuga...bb imi doarme in brate.
Noi suntem obositi si ocupati.Filip a fost tare agitat zilele astea si nu-i intrai in voie cu nimic.acum e un pic ma bine.
in rest ne pregatim si noi de plecare acasa si avem de facut o graaaamada de cumparaturi,cadouri. dar abia astept la mama acasa.

Andira ma bucur ca v-a placut vacanta in Bulgaria.si ma bucur ca v-au dat viza la timp.
Anca drum bun!mergeti cu masina?
Erina si voua drum bun si shopping placut!

vaaai atat imi aduc aminte din ce am citit
revin daca ma lasa bb si daca imi aduc aminte..

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Sanzi eu am inteles ca nu se mai recomanda premargatorul.de fapt noua pediatrul ne-a zis un nu hotarat.

am vazut ca discutati de remedii homeopate: as vrea si eu daca stiti ceva bun pt hipertensiune arteriala.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi de sub patura. Pe langa ca e frig de inghet, am si frisoane, tusesc, etc. Sunt varza. Macar nu mai am musafiri.
Eric da semne de raceala. Offf, nici nu are cum, amandoi suntem raciti. Ii dau Oscillo si de aseara ii dau si nurofen. Oricat incerc sa il protejez, nu pot, fiind doar eu cu el acasa. Si atata ma mai cauta la iubareala si eu incerc sa stau cat mai departe.

Is nerecuperata, am citit pe diagonala, dar nu ma simt in stare sa ma adun sa si scriu ceva.
Sper sa imi revin cat mai repede.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor : Luca-Alexandru de Stefanna; Iuria Natalia de lorex !

jeni_h – wow ce vrednicuta esti si eu ma tin sa co niste vinete pt iarna dar nu apuc deloc. Felicitari ! Sper ca e mai bine spatele.

andira – felicitari pt viza si vacant placuta !

andra_s – sper sa fie ok cu noile prescriptii de la dr. Sigur se v-a inchide fontanela.
Eee nu sunt eroina deloc, ci din contra ! Da eu ziceam ca avem o mica afacere de familie adica eu + parintii mei si ca nu ii pot lasa ca, nu stie nimeni sa faca ce fac eu si in plus desi le-am explicat cateva luni la rand a fost degeaba ca tot ma sunau sa ma intrebe ce si cum sau sa le face u de acasa, asa ca mai bine le face u cu mana mea direct aici la munca.

dayanara – sunt un om normal care incearca sa faca ca totul sa fie bine. Desi ai mei o adora pe Gia si eu am picat pe locul 50, nu vreau sa creada ca ii neglijez pe ei sau afacerea. Mie imi place ca toata lumea sa fie fericita inclusive eu. Daca imi sta in puteri incerc sa fac ca totul sa fie bines au ca toti sa fie multumiti. Plus ca e o adevarata nebunie daca o las pe Gia 2 ore la mama sa merg la cumparaturi atunci se gasesc toti prietenii sa vina in vizita si aud replici de genu : “daca nu e Gia acasa venim cand e ea “ sau “ unde e Gia cand vine ? da de ce nu e acasa ?” Deci totul se invarte in jurul ei. Si uite asa trebuie s afac permutari ca sa multumesc pe toata lumea si chiar ma bucura ca Gia e iubita de toti.
Bunica mea adica strabunica Giei tot la fel o sun ca trec sa ii duc nu stiu ce si zice “vii cu Gia ? , daca nu , nu te primesc !” glumeste evident dar cum cred ca am mai zis, sanatatea e cam subreda si incerc sa i-o duc mereu sa o vada. Cat pot de des

castelanaC - e o scumpa si o dragalasa ! Se trezeste zambind sic and am plecqat de dimineata in somn tot asa, zambea de zor ! Chiar ca devine periculoasa aseara de la durerile de la dintisorul care iese in loc sa planga ea tipa de zor, apoi radea, apoi mai tipa , probabil imi spunea ce mult o doare si ca nu e ok.
Felicitari pt dintisor !
Si Gia reactioneaza la fel ca Cezar, e dornica sa stai cu ea si sa o giugiulesti.

Apropo, pt durerile de la iesitul dintilor ce se da ? In afara de din astea nurofen, ibalgin care cred ca nu au nici un effect ?

stefimic – pupici sa treaca bronsita ! Sper ca sunteti mai bine

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Oana insanatosire grabnica! la mine merg remediile de genul suc proaspat de citrice, ceai caldut, inhalatii de cateva ori pe zi, un paracetamol simplu si un somn bun.

Mergi la inceput

sensibila pentru dintisori: aplicatii locale cu calgel/dentinox sau remedii homeopate: chamomilla.

[url=http://www.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput