Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna dimi! Am intrat fara sa salut, dar am citit intai ce ati mai scris si am si raspuns pe unde ma pricepeam si eu. Fetelor care ati dat legume la bebei, cum ati dat prima data si ce? Ca eu i-am facut piure de morcov si am fost refuzata politicos de Albert. Incerc de 2-3 zile si nu vrea si pace. De fapt cred ca a intrat in saptamana in care mananca mai putin, ca nici fructele nu prea le mai vrea, in special dimineata, dar il pacalesc sa le pape dupa-amiaza. Oare sa-i dau doar zeama la inceput? child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
incearca sa adaugi dovlecel in piureul de morcov, il face mai "light" si poate asa vrea, poti incerca sa adaugi si putin lapte matern, poate merge... noi asa am inceput. supa goala o accepta greu la inceput, adica deloc , acum mai ia cateva guri, dar uneori, cred ca doar cand ii e sete
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Dianami spune:
La multe lunite Albert, Jane, Silvana, David si Brianna!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
irinabobe spune:
La Multi Ani sarbatoritilor Jane, Silvana, David si Brianna!!!
child multumesc mult o sa cumpar rivanol sa ii pun. legat de legume mie pediatrul mi-a zis sa i le amestec pe toate cele 5 cu care am inceput adica morcov, dovleac, telina, patrunjel , pastranac ca in mod cert de la astea nu face alergie...acum ca mi-a mai dat voie la inca vreo 5 i le combin si eu cum imi trece prin cap...
Sanzi eu uitasem ce iaurturi sunt bune tot asa citisem si eu tnuva si nu mai stiu care, asa ca am luat din auchen unele nemtesti cica bio, dar le-a scuipat asa rapid ca banuiesc ca as fi putut lua orice...
legat de saci de dormit am vazut foarte lungi cred ca aveau cam un metru la kiabi din titan. si eu as vrea sa iau dar al meu se rasuceste in toate partile, merge taras in somn si ma gandesc dc nu cumva il gasesc rasucit cine stie cum in el...insa ceva trebuie sa iau ca paturica si-o trage pe fatza......este jucaria cea mai haioasa...cum vede o patura a lui e...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui sanzi Rebiana, bravo pentru prima zi de munca. A fost cuminte Mara fara tine? |
Sanzi, a fost ok. Ea e deja obisnuita cu tata (figura, voce etc). Eu-s oricum acasa in jurul orei 12.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
ami_84 spune:
citat din mesajul lui irinabobe este jucaria cea mai haioasa...cum vede o patura a lui e... mamica de Rares 21.02.2010 |
Si la noi la fel..
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ami_84 spune:
Pt inspiratie retete, mai cititi si la topicul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149617.
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ami_84 spune:
Gata, merg sa ii pregatesc papica pt la amiaza.
O zi buna tuturor.
Attachment parenting
oanaiacovita spune:
Fetele, am primit pe mail siteul asta cu reduceri mari la cartile pt copii:
http://www.edituragirasol.ro/
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ioanact spune:
Buna!
Noaptea trecuta nu a m fost ca cea dinainte, ba chiar s-a trezit de 2 x, asta pt ca nu mancase bine seara, inainte de culcare.
Asta e, in timp si-o va scoate ea.
andra_s fiecare mamica, daca considera ca tb dat fructele/legumele respective le da.
Numai ca s-a deschis subiectul de sare si-am adaugat si eu despre fructe..daca o luam asa nu-i m dam nimic copilului pana la 1 an.
Cat despre link-ul cu pere, nu-mi faci pofta..eu nici acum nu mananc fructe..uenori am m gustat.
Pt ca tot asa se deranjeaza la burta Justina, chiar daca papa numai o masa tzitzi...e de-ajuns.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Ellanik sanatate multa!
Si spor la treaba!
CoriMami superbe peisaje! Mi-a placut mult poza nr.4.
Oanaiacovita imi pare tare rau! Mergi cu el la un dr, nu astepta!
Sanatate multa!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!