Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Si eu revin la tentativele de diversificare...mai mult ne jucam totusi.Oricum, am o supita pe foc pt ea.

Albert de Child, Jane de Freedelia, Silvana de Roxana, David de Lariana, Brianna de LadyD...la multe lunite, sanatate si spor la papat si la crescut!!

Honey...m-ai ghicit! din cele 26 kg castigate in sarcina, am ramas cu 8!asta pt ca in ultima vreme iar au inceput sa se duca. Doaaamne, simt cum intineresc! Secretul e ca nu mai mananc seara dupa 18 (in caz ca ma intrebati).
Nu-ti face griji in exces pt botez, o sa te simta Maya si o sa fie agitata. Sigur va fi totul ok! (si eu am avut emotii mari, ca sa fiu sincera)

Elba doar tati s-a cocotzat pe creste, eu cu fata am ramas la cabana si priveam muntele din zare. Urcusul a fost f greu, la intoarcere avea si cureaua uda de transpiratie.

Ella...felicitari pt primul MAMA!!! norocoasa mamica!
cat despre spate, pe mine m-a tratat un kinetoterapeut pt ca eram super avariata...aveam si un picior mai scurt decat celalat (de la articulatiile deformate in nastere). Acum ma simt boboc fata de momentele cand trebuia sa imi indrept spatele cu mana, cand avea fata 2 luni.

ami, unde vedem poze cu Irina? imi place la nebunie sa vad bebelusi nascuti in aceeasi zi cu Petala.
De [/b]Asteropi[/b] stiti ceva?

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

OANA sanatate multa lui Eric!
CHILD la multe lunite lui Albert!

Meniul zilei de astazi:

• piure de pere (doua pere)
  • supa crema de legume cu carnita de pui ~ asta va servi dupa ce se va trezi
  • iaurt

Iaurt eu am dat deocamdata Activia - natural.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu si mi-e lene sa editez... eu nu pun sare in piureul de legume; Mara il accepta asa cum i-l dau si ma bucur. La Luca n-am cedat pana la un an si cateva luni, desi la el cam toate erau "cah", dar nu pot spune ca l-am ferit de tot de sare - nu aveam cum - el servea pufuleti, covrigi dupa vreo 10 luni asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULET LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Jane Carolyn , Silvana Aroa , David Stefan, Brianna Maria!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dragelor, scuze ca dau buzna cu intrebari fara sa raspund la posturile anterioare, dar am nevoie de nitel ajutor .
1. Dati-mi va rog idee de unde sa iau niste tuica / palinca buna (din Buc, evident ), trebuie sa o iau acum in weekend.
Imi zicea cineva ca pot incerca la targurile cu produse traditionale, pe unde se mai tin, aveti idee? Vladi pls, tu ai vazut pe undeva?
2. Am voie cu lichide in avion? Sotul zice ca nu. Adicatelea, nu pot sa iau apa in biberon pt copil??

Multam frumos, revin mai pe seara!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Andra iti multumesc pt amabilitatea ta!! Esti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Andira nu te lasa cu lichide. eu am avut suc care arata ca papica in borcanele:) apa sub nici o forma>! oricum poti cere la stewarzi in avion fara nici o problema. Plus ca au si astia de la crasmele de dupa check in daca iti trebe >!! dar tu nu alaptai??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Andira noi am sunat la politia de frontiera in Hamburg-de aici plecam-si ne-au zis ca avem voie sa luam apa pt bb.Acum ramane de vazut dc se tin de cuvant.Cel mai bine suni si intrebi.
De tuica nu stiu.
cand trebuie sa plecati?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare,

intru si eu tocmai acum, am fost prinsa cu treburi administrative toata dimineata si de abia acum am reusit sa ma adun de pe drumuri. N-am reusit sa citesc chiar tot dar am vazut ca avem iepurasi raciti. Multa sanatate si sa va faceti bine mai piticutilor, cat mai repede!
Uram si noi LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor zilei
Ella am vazut ca si tu esti cu spatele in pioneze! Pai e frumos bre sa copiezi? Pe mine m-a apucat prima, si acum mai sunt putin stramba si ca sa-ti treaca repede
Gabi chiar ma intrebam pe unde umbli bre? Imi era dor de tine
Ina fata nu fi necajita! E ok copilu', tantile alea au probleme
Oana multa sanatate si tie si piticutului sa va faceti repede repede bine, da?
Irina este ok sa pui compresa cu rivanol. Tine locul rece si ajuta la inflamatii (stiu din proprie experienta, pe pielea mea)
Va pupacim pe toti si toate fara exceptie, trebuie sa fug acum
sper sa mai intru astazi. Sper ca n-am uitat pe nimeni

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Mergi la inceput

ANDIRA imi amintesc ca Vladi spunea ca targul respectiv se deschide in fiecare week-end langa Fac de Agronomie; in curtea ei... pe langa... nu retin exact insa mai intrebi in zona.

Mergi la inceput