Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Vai fetelor am uitat ce e mai important. Poftiti la si ca Albert are jumatate de an!!! child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Multumim. A fost bun!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost în masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gândim la procesul nasterii: mama cu copilul sau în pântece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
andra_s spune:
[/quote]
Sa stii ca si eu gandesc asa. Nu dunt fixista si nici nu vreau sa cresc copilul numai ca la carte, ci si dupa cum simt eu!
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost în masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gândim la procesul nasterii: mama cu copilul sau în pântece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
[/quote]
fain rau citatul, si eu l-am citi de curand pe attach... .ro si mi-a placut tare mult
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
sanzi spune:
LA MULTE LUNITE, ALBERT!!! Child, multumim de tratatie
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
andra_s spune:
citat din mesajul lui honeybaby Cu botezul cum sa mearga .... asa si asa. Am emotii , prefer sa ma duc sa ma operez de apendicita sau mai stiu eu ce decat sa-mi las copilul pe mana altora chiar si pt cateva minune in bierica. Am si eu pasarelele mele stoluri stoluri Sper sa iasa totul bine.... Fetelor nu va asteptati la minuni de la Calgel sau alte geluri de genul : sunt pe baza de lidocaina . Asa actioneaza lidonaina : 20-30 min.... Ah mai mi-am amintit ceva . Fetele care sunteti la diversificare cum faceti cu castroanele si linguritele in care papa bb, le sterilizati si pe ele ?? Pupam gasca Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
1. pasarele spui? vezi ca astea pleaca toamna in tarile calde
2. inainte de a-l da pe ianis, mi-am pus eu Calgel pe gingie si in cateva minute gata efectul ...
3. eu nu mai sterilizez nimic, spal cu detergent de vase, clatesc f bine si le pastrez intr-un dulapior cu usa. ii las sistemul imunitar sa isi faca treaba
ami_84 spune:
citat din mesajul lui sanzi Ami, ce ai schimba? In ce sens ai proceda altfel? Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02# |
Pai nu m-asi mai chinui sa-i dau numai legume si apoi sa fiu refuzata politicos la fructe. Incerc sa iti fac o schema sa intelegi:
ziua 1,2,3: dimineata fruct.
ziua 4,5,6: dimineata acelasi fruct, la amiaza leguma.
ziua 7,8,9: dimineata fruct nou + cel anterior, la amiaza aceeasi leguma.
ziua 10, 11, 12: dimineata fructele din ziua 7,8,9; la amiaza leguma noua + cea anterioara.
Astfel, dupa doar doua saptamani, are doua fructe si doua legume introduse. Bebe are timp sa le guste mai multe zile, are timp sa se obisnuiasca cu ele ca ceva nou fata de lapte. Cred ca prea multe gusturi noi il poate "bulversa". Eu ma gandesc sa pun in aplicare ceva de genul daca sunt refuzata in continuare. Deja ii fac gustareli numai dintr-un singur fruct/leguma de ieri. Mai astept doua-trei zile, si daca nu si nu, de luni, schimb.
Sper ca ai inteles ceva si e doar ceva ce gandesc eu. Tu te hotarasti pana la urma cum e mai bine.
Attachment parenting
ami_84 spune:
citat din mesajul lui andra_s 3. eu nu mai sterilizez nimic, spal cu detergent de vase, clatesc f bine si le pastrez intr-un dulapior cu usa. ii las sistemul imunitar sa isi faca treaba Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Si eu procedez la fel. Chiar am citit pe undeva ca vesela nu tb sterilizata..
Attachment parenting
sensibila spune:
La multe lunici iepurasilor : Albert de Child, David de Lariana, Jane de Freedelia, Silvana de Roxana, Brianna de LadyD !
Nu am mai intrat ieri ca sunt full house la munca. Am de lucru gramezi. Si mesajul asta ma chinui de dimineata sa il termin si s ail trimit.
greenfrog – multumesc frumos !
sanzi – multumesc si pt aprecierile pt poze si Gia si pt sfat.
castelanaC – da bebei nostril seaman, ca, comportament la iesirea dintisorilor ! Si eu cred ca o sa sparga si celalat ca prea eimflamata si gingia cealata adica langa el. Nea iesit mai intai cel din dreapta ei si acum e imflamat cea din stanga.
andra_s, Ina_3040– multumesc ! dar meritul este al Giei :P
jeni_h – ooooooo multumsc frumos ! Ce generoasa esti, dupa atata munca si déjŕ vrei sa dai din ea ? Multumesc inca odata !
briza_marii – si eu m-am gandit déjŕ la un sac de dormit si chiar il am déjŕ ca l-am primit cadou demult, dar cum sa o pun in sac, cand Gia se intorce de 10 ori si o culc cu capul intr-o parte si o gasesc in partea cealalta sau cel putin pe latul patului ?
Ina_3040 – off se poate ca stresul tau din timpul sarcinii s ail fi afectat dar nu stiu daca chiar asa de tare. Sepoate ca asa e el un copil agitat, dar cred ca si domanele de la cresa au cam exagerat sausunt ele obisnuite doar cu copii linistiti. Eu nu cred ca e vina ta si nu ai de ce sa te simti coringenta la ingrijirea copilului, nu ai gresit tu cu nimic. E un copil mai precoce care vrea savada si sa stie tot, nu sa piarda timpul. Capul sus o sa fie mai bine ! Plus ca a schimbat cu totul mediu si mai ales nu o are pe mama langa el ! E normal sa fie agitat. Si copii care merg la 3 ani la gradinita plang de mama focului si sunt agitate dar un copil de cateva luni.
Gia sta cuminte dar asta cred ca pt ca sta la ea in patutu , ;Eagan adica lucrurile ei si cu o persoana pe careo stie de cand s-a nascut, adica cea mai buna prietena a mea.
andra_s – e putin spus 50% sunt crescuti fara pediatric si liste de diversificari. Cred ca cei crescuti ca ai nostril sunt cam 20-25% maxim. Sunt o gramada de copii care la 2-3 luni mananca ciorba cu paine sau doar paine, cu lapte direct de la vaca, daca au oroc sa primeasca lapte. Daca nu sunt alaptati de mame care trag de ele s ail alapteze doar pt ca, cat timp alapteaza nu mai raman insarcinate (habar nu am daca e adevarat sau nu ca nu ma intereseaza).
Mai este si categoria mame sarace (adica la limita subzistentei, ca nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, si nicidecum nu sunt bogata si nici nu mi-as dori sa fiu) dar care isi iubesc copii si le dau ce pot sa mance dar ii cresc cu dragoste.
ellanik –felicitari pt a l doilea dintisor si pt cuvintele spuse de Geo.
oanaiacovita – offffffffff imi pare rau ! Ne rugam sa fie mai bine Eric. Felicitari pt iaurtul mancat.
Apropo voi dati iaurt din comert ? Daca dace marca e mai buna ? Sau cum se face ?
child – multumesc pt tort ! foarte bunnnnnn ! Da nu mai tin minte cu ce era ? Frisca sau ciocolata ? :)))))
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ina_3040 spune:
Fetelor va multumesc inca o data, cuvintele voastre frumoase mi-aumers direct la inima . Mi se pare magic cum stam noi de taclale despre orice si cum ne incurajam reciproc si ne transmitem vibratii pozitive faca ca macar sa ne cunoastem personal.
Azi e noua zi sa vedem ce zic doamnele dupa-masa. l-a dus sotul de dimineata ca nu imi venea sa il mai duc sa il las acolo. Am facut totusi rendez-vous la energeticiana aia marti, o sa va povestesc ce si cum.
Oanasanatate multa tie si lui Ericutu', e greu cand ii vedem pe copilasi bolnaviori, sper satreaca repede!
Child sa traiasca printul Albert si sa fie sanatos! Multumim de tratatie, a fost tare buna . Legat de morcov prima data i-am dat lui Robin piure de cartof si morcov+un pic de ulei de masline si l-a papat. bine ca nu il pot lua drept etalon ca el e un mare gurmand (cel putin pana acuma).
La Multi Ani sarbatoritilor Jane, Silvana, David si Brianna!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
oanaiacovita spune:
Am revenit:
La multe lunite: Albert de Child, Jane de Freedelia, Silvana de Roxana, David de Lariana, Brianna de LadyD!!!
Ella multa sanatate. Si pe mine pa paste un spate intepenit.
Sanzi si eu am patit ca Ami, dupa ce mi-a mancat bine o perioada si am reusit sa inlocuiesc o masa, acum ne-am intors de unde am plecat.Eu zic ca nu e usor pt toti copiii sa se diversifice, dar sigur pana la urma vor manca.
Ina imi pare tare rau ca ai avut asa o experienta urata cu educatoarele. Sunt convinsa ca Robin e un bebe sanatos, poate doar mai energic.
Denisa eu nu mai sterilizez nimic de la 3 luni.
Spor la trebi.
Gaby asteptam poze cu inotatoarea mica.
Ami si eu iau Nurofen raceala si gripa, Vit.C, tantum verde. Sunt mai binisor, oricum.
Sanzi eu ii dau Napolact. Dar am citit la Pufuleti ca o tipa stie din "interior" de la Tnuva ca sunt ok. O sa iau si eu sa vedem.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
citat din mesajul lui Gazzica Neata! Andra multumesc pt ajutor. Spuneai sa-ti povestesc mai multe despre noi.Pai eu am 23 de ani,sunt casatorita de 2 ani.Pe 12.04.2010 am nascut un baietel de 2.600g si 47 cm.Sunt foarte multumita pt ca a fost si este sanatos! |
intr-adevar, este cea mai mare multumire un copil sanatos
hai mai des la povesti cu noi noi pe aici spunem si aberam vrute si nevrute, te asteptam cu pareri, opinii, impresii, etc