Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
ami_84 spune:
Am terminat de hranit iepurasul. Dimineata mi-a mancat jumatete din ce i-am pregatit.. apoi i-am dat lapte, pe care i l-am scapat un pic fierbinte si a plans vreo doua minute de nu mai vroia deloc. Dar, s-a linistit si acum a adormit.
Meniul de azi: (cantitati mici, mai mult de gustare, avand in vedere ca e mofturici)
- cereale, pruna, stafide;
- cartof dulce, piept pui, ulei masline;
- mar;
- branzica calcica, malai (Andra ).
Multa sanatate tuturor, ca vad ca deja vremea rea isi spune cuvantul.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita A ajuns acasa si a tras aproape un iaurt intreg. Aproape 200gr fara 2-3 lingurite. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Bravo Eric!!
Sanatate multa! Te tratezi si tu pt raceala nu?
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
andra_s spune:
ellutzo imi pare rau ca suferi de shale ... siiiiiiii, nu mai vorbi de clatite pe aici ca mor de pofta
briza si ericutu' tau e cu nasu-n pioneze ... bine ca il iei din pripa sa nu evolueze
si pt ca ati adus vorba, scuze daca s-a mai scris , cum si cat le dati oscillo la poznasi? eu mi-am notat toate sfaturile utile de la voi, dar despre oscillo nimic
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
Vai fetelor am uitat ce e mai important.
Poftiti la si ca Albert are jumatate de an!!!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
GabyHila spune:
Pe aici ploua... de astea nu a mai vazut Spania in zona asta... ca tot m-am plans!
Joy era racita cand am plecat si a tusit. Am tratat-o cu homeopate dupa cum urmeaza:
- FebCH7 in caz de febra - 3, 4 bilute la nevoie,
- Influenzinum CH7 3-4 bilute de 4-5 ori pe zi,
- Stodal cand a inceput sa tuseasca 4 zile.
I-am dat 6 zile din astea si a fost ok. Muci nu a servit multi de data asta.
Am avut parte intr-o zi de cel mai tare aspirator nazal. A intrat tati cu ea in apa si i-a lovit din spate un val de i-a udat pe amandoi fleasca. Fata sta uimita si incepe sa rada si cand am infofolit-o pe plaja a stranutat odata cu toti mucii din dotare. :)
Child sa iti traiasca puiul! eu nu mai servesc nimic ca m-am ingrasat in vacanta in loc sa slabesc!!!!
ami_84 spune:
Corimami bine ai revenit din vacanta! Oau! Eliza deja merge dea busilea? Felicitari! Si pt noua tunsoare.
Child eu i-am dat prima data dovlecel fiert si pasat. La mine au inceput problemele cand am inceput cu fructele.. diferite la gust de legume. Pote si Albert refuza din motiv asemanator. Uite o sugestie: faci un mar/piersica, sau ce ii place si amesteci cu putin morcov (fiert). Si in doua-trei zile scazi cantitatea de fruct si cresti cea de leguma. Poate merge.. eu, daca ar fi sa o iau de la capat cu fructele, asa a-si proceda.
Attachment parenting
sanzi spune:
Buna dimineata si de la noi!
Oana, multa sanatate lui Eric! Sa ii treaca repede.
Denisa, eu nu sterilizez linguritele si castronelele. Le spal cu detergent de vase, le clatesc bine-bine si atat. Atata timp cat le foloseste doar ea, nu cred ca are rost. In plus, oricum pune gura peste tot, baga toate jucariile in gura...
Ami, ce ai schimba? In ce sens ai proceda altfel?
Child, multumesc pt link, intr-adevar, explica bine acolo.
Oana, Andra, am vazut ca le dati iaurt, de care ati luat? Ce marca?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 andra multumesc... Ianis are problemutele astea din cauza nasterii premature? cand il vad pe el si te aud pe tine vesela tot uit prin ce ati trecut voi cu nasterea... Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
nu cred ... ... nu mi-a zis niciodata dr ca ar fi de la prematuritate ... avem alte "bubite" de la nasterea prematura si acolo mi-a precizat ca-i de la asta
andra_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaa28
aceeasi problema o am si eu de cateva zile...o fi din cauza schimbarii vremii..... sper... Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
presiunea atmosferica ... bat-o vina ... dansa e responsabila
ami_84 spune:
La multi ani celor nascuti in data de 2: Albert de Child, Jane de Freedelia, Silvana de Roxana, David de Lariana, Brianna de LadyD!!!
Attachment parenting